Фалира известен турски производител на обувки

Компанията Hotic ще се реорганизира с надеждата да успее да се измъкне от финансовите затруднения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А е тоо вестник не беше ли Джюмкуарет?

Ердоган немой да се мери с интригите и акъла американо еврейски ше го съборят клати му се стола

Гърция не бяха ли по-зле. Оправиха ли се. И то за нула време. Къде сме ние в цялата картинка за последните 30 години. Не стигнахме ли дъното от нормална държава преди това. И не продължаваме ли да копаме още надолу. Ама злорадстваме -оня или този от комшиите били зле, щото ние сме вързали и цъфнали.

доста интересно

"Гумхуриет"?!? Г-н Тодоров, никой уважаващ себе си журналист не би написал това. Вие явно не сте такъв.

селинджъри защо не коментирате фалита на великата амирика , дженаръл мотурс и курслер

Събитието се е случило преди години, а тази новина е прясна. Освен това става въпрос за поредния фалит в актуална към момента криза. За повече информация относно изпадналите в затруднения компании можеш да потърсиш в Google.

Докато си държат оня ненормалник за президент, няма да прокопсат.

Турция има да връща 146 Милиарда Долара в началото на 2019. Спускането надолу тепърва започва а картинката за Турците ще става все по мрачна . Този фалит е само началото и ще има още много в следващите няколко месеца .

Много се радвам. Искам първо да фалира индустрията за сапунените турски бози, че не ги понасям, а нашите телевизии се състезават коя колко по-тъпа боза да пусне и поне бозите да са най-малко по десет на ден

Hotic , тия пък кои са , та и в топновините..........

продаваха обувки на капалъ чарши ама и там умряха нещата

Ако има емблематичното за момента - това е срутването , изгорелият палат на портигалци-изпанси в Бразилия : държавната художествената им галерия . Така и със фалит на марково обувки производител от Турция . Ние сме в икономическа ресеция , до следваща година всичките ние ще чувстваме това по цено разпис . Няма назад в момента , само напред . Коийто има много непогасени борчове сега или по-късно да ги обяви , собствено решение , собствен разум. Но еднато да е ясно : посрочване на търг през цялата процедура си отнема годинин. Докато едно евтино споразумение за продажба на куп със остъпки , това мже да стане и на ръка-по-ръка . Такаче , всеки сам да е приготвен за ресеция и спад .

и в Масква изпофалираха доста магазини и вериги още 2015-та. Така е когато станеш “велика сила”твърде бързо.

кога нема кой да ви купува обувките почвайте папуци и кондури, то и без тва обувките са европейска работа.... пък вашия ага ерджолан иска да връща османската империя....

Имам чувството ,че след като някои турски марки завзеха европейските пазари с качество и ниски цени ,сякаш им завидяха и искат да ги премахнат. Дано оцелеят!

Дано..дано..ама не вярвам

Явно си забил в партийна демагогия но да ти кажа пазарно-производствената логика: Качество на ниски цени - няма!

Къде е сега тъпият трол 'горд европеец' за да обясни отново че курсът на лирата спямо долара нямал никакво значение.

Тия тъпунгери като “вежливия”или “европееца” халхабер си нямат .Обикновенни тъпоглави бачкьори дето чакат да им се “даде”

Не бачкат и никога не са. Това са паразити бивши платени партийни секретари с максимална пенсия в момента. А дано са пукнали, че да не товарят повече българския народ.

Гордия европеец в такива теми не влиза . Хитрец е той ..като Андершко .