Евродепутатите: Незабавно пълно ембарго върху вноса на руски нефт, въглища, ядрено гориво и газ

Те настояват и за увеличаване на доставките на оръжия, за да се даде възможност Украйна да се защитава сама

Обратно в новината

Коментари - Евродепутатите: Незабавно пълно ембарго върху вноса на руски нефт, въглища, ядрено гориво и газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и днес проби най-високия курс спрямо долар и евро за последните 5 месеца. Евродепутатите са тъпи затлъстели бюрократи и изобщо не са в час какво става в момента: дилъри и хеджфондове изкупуват рублите, за да ги продават с на всеки, който ще трябва да плаща в рубли за газ, петрол и каквото и било от Русия. Влакът замина и България за съжаление се позиционира на страната на силно губещите без изобщо да имаше причина за това.

какво ги плюем, да се махаме от тази кочина ! Те да си се санкционират колкото си искат !

Какво точно щше направи ес, като не им споазим санкциите ?

и пак ще го напиша_за какъв фуй са ни тези 705 лемури,които с прилежащия персонал са колкото населението на малък град,след като 90% от решенията им не са задължителни за ЕК,която всъщност управлява...Това е просто супер добра хранилка за хора,които не ги искат в собствените им страни,но не трябва да бъдат директно изритани от политиката,за да не се разприказват!Кой може да ми посочи нещо полезно,свършено от евродепутат?

Мръсни уяли се ко та

Психопати!

Ха ха ха

Американците вече купуват от Русия и ще ни го продават на нас ...

Ви еба майката еврогейска. Вместо да гледат да спрат войната те я подклаждат. Изроди .

Вече има над 6 000 отделни санкции срещу Русия! И какво от това? "Това, което не ме убива, ме прави по-силен”, както казва Ницше.

550 евродепутата, по колко € на месец излизат на работещите европейци тия идиоти?

Урсуля взима по 400 000 евро годишно, без безотчетните.

Ето я истината за руските убийци: https://youtu.be/RKZawsuDYBw

Мордор трябва да бъде разрушен.

Са окраинци

То от ей такива празни приказки, дискусии, обсъждания и ялови резолюции се докарахме дотам в Европа да се води война през 21 век. Защото има една орда 650-700 тунеядци в Европарламента, които вземат огромни заплати и насреща - никаква работа. Кому е нужна подобна резолюция след като и на най-незаинтересования от икономически и политически новини вече му е ясно, че ЕС дотолкова зависи от руския газ, че няма как да замести на 100% доставките от Русия веднага? Процесът ще отнеме между 5 и 7 години. Казаха го вече една купчина енергийни експерти от цял свят. Последният за който четох, че го казва беше министърът на енергетиката на Катар. По подобен начин стоят нещата и с доставките на въглища. Защото не се внасят какви да е въглища, а предимно коксуващи, които са предназначени за металургичните заводи на ЕС. Айде за нефта може да стане по-лесно, а за атомната енергия - още по-лесно и бързо. Интересно защо никой и дума не обелва да спре доставките на алуминий, никел, титан, паладий и разни други редки метали и метални руди от Русия? Нещо тая тема не е политически коректна май? Нещо май, там ЕС, че за някои от металите като титан и паладий и САЩ са много по-зависими от Русия отколкото с горивата. Всички тия резолюции и пламенни речи са една демагогия за да хвърлят прах в очите на хората, че някакви мерки ще се предприемат. И всичкото това помпа цените на нефта и газа нагоре. Ако продължават с подобни глупости политиците на Европа рискуват собствените им народи да ги свалят от власт много преди Путин да падне от власт. Като са много ербап да спират руския газ веднага, не да държат речи и да приемат резолюции. Ама не им стиска и затова само лаят. А куче, което лае не хапе. Стара българска поговорка.

САЩ увеличиха вноса на петрол двойно от Русия въпреки санкциите, но мъдра европа го спира. Меките Брюкселски китки са велики

Еврогейския Сам Се Закопа !!! Точно И това Целяха Американците ! Те и Затова Подкукоросаха Тази Виойна !!! Заедно С Англичаните !!!

Боклуци!!!

Руснаците да ремонтират лук Ойл Бургас и да го занесат на някъде където имат приятели. АЕЦ Козлодуй може да затваря вече. Няма вече Руснаците да ни дават. Българите да купуват коне,магарета и волове. Ако има все още майстори на каруци файтони да отварят работилниците. Енерго Про,ЧЕЗ и сие да събират кабелите и да ги дават за цветни метали. Че вече цветни метали от Русия йик. Също и почвайте да правите свещи,газени лампи защото само със това ще можете да си светите Като играете по свирката на краварите зад океана и каперите зад Ламанша нищо друго не ви остава. Киро тъпото и оня изцъкления дето лижат гъза на Сорос и сие ви насадиха на почи яйца.

Нищо не ти дават руснаците, всичко е платено. Продаваш газ, вземаш левове, правиш бомби. Иначе бомби немс

До "ФФ" то като че ли еврогейовете и насраните САЩ ти дават без пари. Да ама не с тази разлика че Еврогейовете и СРАЩ ще ти го дават на двойни цени ;)

Тия европедери говорят от позицията на минимум15хил. евро заплатки и не им пука, че хората ще стоят на студено

Путин ли ще пада или едно подир друго европейските демократични правителства.БОРСИТЕ за бързо реагиране забравихте ли,че сме зависими само от тях.По бързи от тях няма.

6-7 лева литър бензин и 5 лева за 600 гр. хляб. До месец. А после американците в бг ще им случи случката от Афганистан.

Кой ще плаща всички тези луди санкции срещу страна която си спазва договорите, и не заплашва ЕС бе?!!! Ние в мизеена България ги плащаме. Вие които получавате по 100 хиляди Евро в Брюксел няма и да го усетите!! Мръсни боклуци!

Това автоматично ще доведе до 5 лв бензина,скок на всички цени в космоса,скок на всичките ни сметки,световен глад,но явно това е част от плана на малоумниците втоя Европарламент...

Руският народ живее прекрасно в санкции,цял живот ги готвят за война,те живеят в чакане на войната,нямате си на представа колко са добри в това нещо още повече,че взеха страха на европейците.Очаквайте другата седмица ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА.Това с провокацията Буча взе да замирисва на БЕЗГАЗ.Който гроб копае другимо,сам пада в него.

Амеркански марионетки! Лоясали чиновници закопаха Европа и ние си траем!

ДАВАЙТЕ ОЩЕ САНКЦИИ МАМА ВИ ПРОСТА АГНЕШКОТО 25 ЛЕВА СТАНА

Струпали са войски и чакат! В далечния изток! Ще му го вкарат отзад - на два ката! А Путин ще хвърли бомбите на запад!

Значи САЩ увеличават вносът на петрол от Русия, но ЕС го спира напълно... Има логика... Може би

Аз ако съм на мястото на Путин още утре ще спра кранчето на газа. За 1 месец всичко умира и ще спре живота ви скапани ЕвроГейци.

какво чака? Или всички глупости за смъртта на Европа без руски газ ще лъснат ако го направи :)

Ха така! Буча а ? Артисти? Бича кръв? 8000 руснаци - млади , годни за служба- избягали в Чужбина - наричат народа си мародери и убийци! А вие близачи ще оправдавате зверовете!

Уф отдъхнах си. Няма ембарго за олиото.

тъп, по-тъп, най-тъп, руски орк, български рублофил. :)

Колко са кухи Гейевроатлантиците. Щатите увеличават с около 30% купуването на руски нефт, ама насъскват Еврогалфоните да налагат ембарго

https://www.168chasa.bg/article/7147689 Нарича се Максим Горки Хахахаха

Е как после да продават на европата руски газ на 10-рна цена :) Колко заблудени хора има в европа, не ми го побира главата. ЕС предприема мерки за да стане "независима" от руския газ, за целта ще се жертва да плаща по скъпо (като обещава на народа държавите и ЕС да компенсират тази по висока цена... да ги пита от къде са финансите на държавите и ЕС от народа разбира се), ще плаща и още по скъпо за доставка (втечнен газ пътуващ през океани и морета)... иииииииии през същото време Хамерика която им обещава "независимост" от руския газ увеличава доставките от русия с 40%. хаххахахахах как само ни нахендриха, плаче ми се :(

САЩ какво били увеличили, я пак!? Неграмотен и лъжлив селтак, къде видя тва с 40% увеличение на газ доставен от Рдия бе?

2022-04-07 19:30:01 Къш, кучета (нерегистриран) Еврофашистите усещат края си и са в истерия. Американците усещат края на долара и също са в истерия. Цялата тази измет ще бъде изрината и пратена безславно в историята. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

путлерастите ептен губите разсъдък хахаха. Нелечимо е вашето психично заболяване - рублофилията.

Просто без думи

1 USD = 77.25 RUB ;)

https://www.cnbc.com/quotes/RUB=

Но в банката не можеш си купи. Така беше и по социализма. Това го държат заради плащането в рубли

Аз си купих :)

Кой го държи, погледни всички борси. Човека даже е дал пример с CNBC :) Долара умира, което за нас не е добре - 3 СВВ :( ни чака

Американците сами си го набиха, дано наистина да не тръгнат да правят глупости - нека признаят грешката си и по друг начин да стабилизират!

долара умирал, хахаа ей по-тъпи от орколюбците няма :)

... кажи какво ще си купиш с долари? Газ, Жито, Стомана, Редки минерали и газове?

Първо французите ще излязат и ще набият някого. После са немците. После ще дойдат големите камиони и така... Като не можеш да нахраниш децата си , и не можеш да купиш лекарства за майка си, ти пада пердето.

как ще се случи това, А? Щот досега Европейците дето направиха индустриалната революция и всички технологични скокове само на рашистан са разчитали за това. Айде рублофилите стъпете малко на земята, че каквото има смрадливия кенеф Русия все от Запада го има. Сами и газта и нефта не могат извади от земята.

Какво има бе, какво има прословутата ви Западна Европа? Ни-що- Едно дуене. С евтини руски ресурси и с евтин мигрантски труд правили "велики" икономики. Сега ще ги видим, сега, как ще се свият като прошляци в черупките си и ще се върнат в Средновековието, когато са пикали в гърнета и са ги изхвърляли през прозорците педалите миризливи.

да питам - на това японците харакири или сепуко му викат ?

победата на самурая :)

кеф е да се гледа как се гърчат оркофилите в безпомощен гняв, как добре йм влиза и на тях и на любимата йм рашия. Помийната яма рашистан е време да бъде изчистена. Страна, която носи само мизерия, глад и разруха, и с нищо не е допринесла за развитието и благоденствието на света.

Гледам с интерес как скоро в западните държави от ЕС ще има бунтове и свалени правителства. Олио 10 евро и бензин 5 евро ще е интересно

А бе то, кой ще плати сметката не се знае

путлер и гей дружинката му от олигарси.

продължавай да сънуваш. То запада досега е съществувал и развивал само благодарения на смрадлива Русия. Колко са несъстоятелни и глупави рашистките опорки.

С гинеколожки и филоложки начело - толкова.

ще се научи да произнася правилно "Да са ева в тъпата Пут*а дето съм, как си го набих" и ще е нясно анатомично точно какво представлява :)

Само лоши новини за русоидите днес - ще трябва да работят извънредно, за да ни убеждават във "величието" на Рашистан.

Ей дебилните тролове са интересни. Тук хората се притесняват за цените в България, тролът все за Русия обяснява

гъмжи от дебилни рашистански орколюбци :), плещят глупости и си мислят, че за две копейки ще променят злочестия край пред путлер и рашистан. Свиквайте, ще става все по-зле за вас. Путин няма как да спечели тази война, а рашистан я чакат гладни години.

Мале, колко простотия на една място, тази ли паплач ще ни докара ядрено гориво, то бива тъпота ама чак толкова

https://www.youtube.com/watch?v=IDcFjXoTy_Q Eто за какво става въпрос, докато всички ние, включително и аз седим зад клавиатурите и се кичим я с червено, а със синьо-жълто знаменце. Гледката е потресаваща! Тези от кадрите, каквито и да са, са за разстрел.

Война! Само дето още не мога да разбера Путин, защо му трябваше това?!

И той това се пита. Ама вече си го е вкарал и няма накъде. Идва 9 май, хората ще го чакат на парада.

Какво ще стане като не спазваме санкциите им ?

няма да ги спазвате ... поне на клавиатурите в дира. Иначе санкциите ще си вървят, а Путин ще се чуди на кой гуй по-напред да се качи :)

Какво ще стане ако не спазваме санкциите ,а?

Като как ще стане това? Едно нещо са мокрите сънища на рублофилите съвсем друго са реалностите :).

Купоните за хляб напечатайте ли ги, ако не - питайте Макрон. После купони за ток и т.н. Щото сме солидарни. Иначе вижте сащ нямат ембарго за нефт, газ и ядрено гориво. Тия депутати не ги ли храним ние ??

Какво ще стане , ако България не спазва санкциите? Ще ни накажат ? Ние пък ще спрем вноската. Ще ни изключат ? Ма моля ви се , де тоз късмет! Само ще кудкудякат седмица- две и ще им мине

Нищо не могат да ми направят, вижте Орбан.

България ще ги спазва и тъпите рублофили няма какво да направите по въпроса, защото огромното мнозинство от хората са против рашистан и мизерията й.

Няма как, една държава, която има всички ресурси на света и то по много да бъде победена сто война са се водили срещу Русия, и тя е победила и в стоте, и Европа винаги е губила, а чичко евреин винаги е бил на печалба. Русия отново ще победи, Европа вече твърде много изгуби, а чичко трупа долари, но не за сметка на Русия

И защо мислиш , че руснаците са с Путин? Обикновения руснак НИЩО не печели, ако украйна е руска ... До 1 месец Русия ще има пълен разгром - както на фронта, така и на икономическия фронт . Тежестта е НЕСЪРАЗМЕРНА! Русия може да воюва - ама срещу агресор - НАПОЛЕОН, ХИТЛЕР. Тя да е агресор - НЕ УСПЯВА - справка в историята .

Сега, искам да успокоя натаралеженото население. Първите , които ще подскчат се намират в Западна Европа а не в България.

За съжаление не сте прав! Лошото е, че ЕС е отворен пазар - т.е. ако България успее да произведе олио, да речем за 2 лева, а в Германия е 6, то веднага някоя немска верига ще изкупи българското олио за лева и ще го продаде за 5 в Германия. Примера е много прост, но когато цените в ЕС скачат, няма как в България да остават ниски. Може, но с някакъв марж 10-20% максимум заради логистиката. Та ... каква е средната работна заплата в България и в Италия, да речем. х2, х3??? Кой ще го отнесе най-много? Цените ще се вдигнат рязко за всички, хората няма да купуват нови автомобили, машини, електроуреди ... паричния поток ще се затлачи и ... та-даааа! Жан Виденов ще ни се стори като бебе-пеленаче, пред това, което ни чака, ако не спрат тези кукумицини в Брюксел!

Вярно съобразяваш . Но. Българинът е по-търпеливо животно от западняка.

Инженерче

И тук сте прав! Ние можем и с малко, и с много! Ще се оправим - две прасенца на село, кокошчици, помагаш с 2-3 яйца на съседа ако трябва, но ако продължава това безумие да дойде някой чантаджия - прасето ти сертифицирано ли е? Ваксинирано ли е? Има ли GPS в задника? Кокошките щастливи ли са? Тогава и на българина ще му прелее, и ако има по-голяма градина е възможно чантаджии да започнат да изчезват!

успокой - в Западна Европа ненавиждат това, което направи Путлер и ще изтърпят до свалянето му или убийството му от обкръжението около него. Русия е много по-зависима от Европа отколкото Европа от Русия. ;)

Путин няма какво да губи. Сигурно се замисля дали да не изпляска една ядрена раакета в Брюксел. Много проблеми ще реши.

Путин не е глупав, ако пусне бомба над Брюксел, ще реши проблемите на Европа, а не на Русия