ЕС отпуска 1 млрд. евро за суперкомпютри

Суперкомпютрите са необходими за обработката на все по-големите обеми от данни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, европейската комисия защо не информира, че европейските власти нямат кадри и сегашните си компоти да работят с капацитета си??? Вие знаете ли , че от 2014година няма нито една хакерска атака, а всички сривове са от капацитета на връзкарите назначени да боравят с уж остарелите копмютри???

Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф. Това е, което правя >> WebJob33.COM

Моля, не ни показвайте всеки ден госпожа жираф, да си я гледат брюкселците и мъж й, ние не желаем.

липса на конкретика само общи пожелания.... 1 милярд от данъкоплатците за глупости

най-бедната дължава в Европа и Африка - България се присъеди към поредната схема за източеневане на парите на данъкоплатците, а по богатата й съседка Румъния категорично отказа. ЕС за пореден път доказа, че е по-голямо безумие и Сталинисткото Централно Планиране в СССР. Тeзи пари ще се дават като Евро-фондове на частни компании - отидете на уебсайта на EuroHPC - примерно 7 проекта отиват за Леново Израел - каква работа има Българският и Европейският данъкоплатец да субсидира компания в Израел - от кога Израел е в EС?! При това Леново е Китайска собственост и Китай ли е в Европа вече - колко ли пари ЕС дава на Китай по такива програмки. Други 8 проекта са за АРМ - последните са Японска компания и т.н. Няма нито едит проект за България, но колко ще струва на най-бедният народ в Европа?! явно всички в Европа са станали стадо от овце, задружно към пропаста...

на тия компютри ша се резбиват пароли за wifi за секунди

"Суперкомпютрите са необходими за обработката на все по-големите обеми от данни"... даа биометрични данни на всеки индивид, навици,групи, кога ака котката му и др.. преди с една дискетка 1.44 мега сума работа се вършеше а сега 1Т са му малко.. Пита се в задачата, като падне тока асфалт ли ще ядем..?!

Дано не ги отпусне на българските компютърни "специалисти" щото резултата ще е нещо като Елка на реална стойност от 5 евро а останалите 999,999,995 ще бъдат усвоени от Тиквата и Ко.

за суперкомпоти!!!!!!!!!!

да, не били комютри, а суперкомпоти. и нямало да отпусне пари, а щял да ги иска от Боко :) И не Европейсикя Съюз, а Чукотка. И дира погрешно е пуснал тази статия, тя била за раздел 'вицове' :)

ЕС може да отпусне и 10 милиарда, но после като им сложи Windows и супер-дупер-компютрите пак ще "клекнат". Минете на Linux, бре, и вместо супер-компютри спестете малко кинти?

ама ти верно мямаш идея за к'во иде реч