ЕС е похарчил 11,2 млрд. евро за внос на зелени енергийни продукти за 2020 г.

Износът на Европейския съюз на биодизел е нараснал със 150% заради Обединеното кралство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е политическа корупция. Измисляш глупост и я пропагандираш на принципа щом си против Истанбулската значи си за това да се бият жените, а после харчиш пари за нея или по- точно едни тарикати ги усвояват, а другите са длъжни да купуват от тях на безумни неща безсмислени неща.

"Най-големият партньор на ЕС за внос на слънчеви панели е Китай...Вятърни турбини..Най-големият партньор за внос е отново Китай ...Най-големият партньор за внос на биодизел за ЕС е Китай.." Ама тва ЕС е като валутен придатък на Китай, с тая идиотски Зелен преход Китай се оказва най - печеливш за наша сметка!

И какво им е зеленото на вятърните перки и фотоволтаиците? Унищожават земя , замърсяват и когато ти трябва енергия- НЯМА :)

Явно , това им е далаверата , която ще платим и плащаме всички ние ? Тях ги боли , че ни е студено защото ни е скъпо ! Как може 100 000та номенклатура в ЕС да е толкова гладна ? Я съм РОБот

Отделно дето харчат за подобни пропагандни статии. Само в дир висят четири - две с обичайните зелени простотии и по една против АЕЦ и против природния газ.

Сега има и нареждане който прави паркинг над 10бр да има и зарядна станция -това и за блоковете.

И съвсем правилно решение. А за тези които спират с ДВГ дръгели на електро местата - актове по 500лв!

Ако расте немският търговски излишък с Китай още повече панели ще се наложи да внасяме, а може и нещо друго да измислят - примерно да внасяме панди за да поддържаме планинските пасища, като ядат бамбука, който тепърва ще трябва да засадим по зелената сделка.

Манипулират ни, както си искат.

Заради няколко псевдо зелени Европа е принудена да налива безмислено пари в зелени енергийй а от това печели най много КИТАЙ - нарочно ни накараха да примем НАТУРА не обработваме 30 процента от страната -изоставя се .

Това е немската схема- немците изнасят за Китай и имат излишък от 22 млрд евро, а после измислят “зелени схеми”, които се състоят в това целия ЕС да внася слънчеви панели и перки от Китай за зеления ни преход! Някой трябва да балансира немската търговия, а и китайците изискват да купуваме нещо по- скъпичко от тях освен кецове и телевизори.

Чудно салдо, пак набутани!