ЕС е похарчил 11,2 млрд. евро за внос на зелени енергийни продукти за 2020 г.

Износът на Европейския съюз на биодизел е нараснал със 150% заради Обединеното кралство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно салдо, пак набутани!

Това е немската схема- немците изнасят за Китай и имат излишък от 22 млрд евро, а после измислят “зелени схеми”, които се състоят в това целия ЕС да внася слънчеви панели и перки от Китай за зеления ни преход! Някой трябва да балансира немската търговия, а и китайците изискват да купуваме нещо по- скъпичко от тях освен кецове и телевизори.

Заради няколко псевдо зелени Европа е принудена да налива безмислено пари в зелени енергийй а от това печели най много КИТАЙ - нарочно ни накараха да примем НАТУРА не обработваме 30 процента от страната -изоставя се .

Манипулират ни, както си искат.

Ако расте немският търговски излишък с Китай още повече панели ще се наложи да внасяме, а може и нещо друго да измислят - примерно да внасяме панди за да поддържаме планинските пасища, като ядат бамбука, който тепърва ще трябва да засадим по зелената сделка.

Сега има и нареждане който прави паркинг над 10бр да има и зарядна станция -това и за блоковете.

Отделно дето харчат за подобни пропагандни статии. Само в дир висят четири - две с обичайните зелени простотии и по една против АЕЦ и против природния газ.

И съвсем правилно решение. А за тези които спират с ДВГ дръгели на електро местата - актове по 500лв!

Явно , това им е далаверата , която ще платим и плащаме всички ние ? Тях ги боли , че ни е студено защото ни е скъпо ! Как може 100 000та номенклатура в ЕС да е толкова гладна ? Я съм РОБот

И какво им е зеленото на вятърните перки и фотоволтаиците? Унищожават земя , замърсяват и когато ти трябва енергия- НЯМА :)

"Най-големият партньор на ЕС за внос на слънчеви панели е Китай...Вятърни турбини..Най-големият партньор за внос е отново Китай ...Най-големият партньор за внос на биодизел за ЕС е Китай.." Ама тва ЕС е като валутен придатък на Китай, с тая идиотски Зелен преход Китай се оказва най - печеливш за наша сметка!

Това е политическа корупция. Измисляш глупост и я пропагандираш на принципа щом си против Истанбулската значи си за това да се бият жените, а после харчиш пари за нея или по- точно едни тарикати ги усвояват, а другите са длъжни да купуват от тях на безумни неща безсмислени неща.