Енергията докара невиждано от 40 години поскъпване във Великобритания

През април е продължило и внезапното покачване (на годишна основа) на металите, химическите продукти и суровия петрол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен, той вдига цените в УК

На Украйна и изнасят продукцията. Да гледат Руските балкери в Сирия.

Герберасти, кажете нещо за как било при Боко, бе!

Поздрави от Венецуела!

Ха сега да видят кон боб яде ли

Невиждано от 40 години поскъпване във Великобритания; В САЩ поскъпването СЪЩО е НЕВИЖДАНО от 40 години... САЩ и Великобритания разказаха играта на Европа...

Още може.

"ако Украйна не успее да изнася реколтите си..." в превод от английски: "ако не можем да крадем от Украина..."

Много оригинално.. ама фалшива новина. Всеки си плаща, брадчед. Никой не мисли как да краде, защото кражбата е еднократен акт, а да сключи добри и дългосрочни договори... ...в които се намеси вероломно РФ и открадна житото на Украйна. Ето това вече не е фалшива новина

Още санкции? Харесва ли ви?

И кво от това ? Имотите се вдигаха с по 20 % годишно в последните 10 години и никой нищо не каза. Взимайте кредити и за енергия бе !

Ти всеки месец ли купуваш имот ???

„Няма по-смъртоносен капан от този, който сам си поставяш“ Реймънд Чандлър

Това е само началото! Ще си мечтаете вие за тези цени след половин година!

Нама лошо!

Да инфлацията е голяма в ЮК. Сметките за енегия са двойни. Рязкото увеличение се случи преди войната и аз си го обяснявам с големите харчове заради Ковид. Все пак с минимална месечна заплата си покриваш годишните разходи за енергия. Ако трябва да се съпостави с България: България: 710 минимална или по 60 средно на месец за ток и отопление. Англия: 1400 минимална или по 120 средно на месец Стигат ли ви 60 лева на месец да си покриете разходите за ток и отопление/климатизация без лишения? Ако да то да знаете, че сте по-добре от нас в Англия ;)

А къде си правиш зъбите, че не ми е ясно? Щото много "преуспяващи" българи от острова си пристигат с нискобюджетните авиопревозвачи на "зъбен" туризъм. За гърците няма да пиша ...

Правя си ги в Англия. В държавно зеболечение и личния ми зъболекар е поляк. Мога и цените да ти кажа. И от както съм в Англия имам зъби.

Невиждано? Свиквайте, та то едва сега започва.... Ама Гладен Гъз Глава Затрива, ГГГЗ, както му казвахме някога....

Май конспирцийте ще се окажат верни....че върви война на изтощение, ама не между уркайна и Русия е между Русия и Запада. Дядо Вова ги е хванал за топките :-) Те му спряли Кока Колата и Мерцедесите, а той им спира хлеба и енерегоносителите. Да видим без което се трае по дълго...без Айфон или хлеб!

Още, още..още може! Слава украина ;-)

А ся де! Миналата година сте внесли 3.7 млн тона зърно от Русия - можете и сега да си внесете, и няма да сте гладни!? Опааа...то от Русия не можело...ами обадете се на Алцхаймера, ще ви прати два-три танкера с мухлясала царевица, и всичко е на шест! Колкото до Украйна - можете вече да я забравите като износител на зърно, щото черноземът отиде при руснаците, а произведеното зърно от миналата година можете да си го транспортирате май само с кофи или дирижабли!

зърното може и дигитално към някоя ферма във фейсбук