Енергията докара невиждано от 40 години поскъпване във Великобритания

През април е продължило и внезапното покачване (на годишна основа) на металите, химическите продукти и суровия петрол

Обратно в новината

Коментари - Енергията докара невиждано от 40 години поскъпване във Великобритания | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ся де! Миналата година сте внесли 3.7 млн тона зърно от Русия - можете и сега да си внесете, и няма да сте гладни!? Опааа...то от Русия не можело...ами обадете се на Алцхаймера, ще ви прати два-три танкера с мухлясала царевица, и всичко е на шест! Колкото до Украйна - можете вече да я забравите като износител на зърно, щото черноземът отиде при руснаците, а произведеното зърно от миналата година можете да си го транспортирате май само с кофи или дирижабли!

Още, още..още може! Слава украина ;-)

Май конспирцийте ще се окажат верни....че върви война на изтощение, ама не между уркайна и Русия е между Русия и Запада. Дядо Вова ги е хванал за топките :-) Те му спряли Кока Колата и Мерцедесите, а той им спира хлеба и енерегоносителите. Да видим без което се трае по дълго...без Айфон или хлеб!

Невиждано? Свиквайте, та то едва сега започва.... Ама Гладен Гъз Глава Затрива, ГГГЗ, както му казвахме някога....

Да инфлацията е голяма в ЮК. Сметките за енегия са двойни. Рязкото увеличение се случи преди войната и аз си го обяснявам с големите харчове заради Ковид. Все пак с минимална месечна заплата си покриваш годишните разходи за енергия. Ако трябва да се съпостави с България: България: 710 минимална или по 60 средно на месец за ток и отопление. Англия: 1400 минимална или по 120 средно на месец Стигат ли ви 60 лева на месец да си покриете разходите за ток и отопление/климатизация без лишения? Ако да то да знаете, че сте по-добре от нас в Англия ;)

Нама лошо!

Това е само началото! Ще си мечтаете вие за тези цени след половин година!

„Няма по-смъртоносен капан от този, който сам си поставяш“ Реймънд Чандлър

зърното може и дигитално към някоя ферма във фейсбук

И кво от това ? Имотите се вдигаха с по 20 % годишно в последните 10 години и никой нищо не каза. Взимайте кредити и за енергия бе !

Още санкции? Харесва ли ви?

"ако Украйна не успее да изнася реколтите си..." в превод от английски: "ако не можем да крадем от Украина..."

Още може.

Ти всеки месец ли купуваш имот ???

Невиждано от 40 години поскъпване във Великобритания; В САЩ поскъпването СЪЩО е НЕВИЖДАНО от 40 години... САЩ и Великобритания разказаха играта на Европа...

Ха сега да видят кон боб яде ли

А къде си правиш зъбите, че не ми е ясно? Щото много "преуспяващи" българи от острова си пристигат с нискобюджетните авиопревозвачи на "зъбен" туризъм. За гърците няма да пиша ...

Поздрави от Венецуела!

Герберасти, кажете нещо за как било при Боко, бе!

На Украйна и изнасят продукцията. Да гледат Руските балкери в Сирия.

Путин е виновен, той вдига цените в УК

Много оригинално.. ама фалшива новина. Всеки си плаща, брадчед. Никой не мисли как да краде, защото кражбата е еднократен акт, а да сключи добри и дългосрочни договори... ...в които се намеси вероломно РФ и открадна житото на Украйна. Ето това вече не е фалшива новина

Правя си ги в Англия. В държавно зеболечение и личния ми зъболекар е поляк. Мога и цените да ти кажа. И от както съм в Англия имам зъби.