Експерт прогнозира скок с 30% на природния газ от октомври

Упреците към КЕВР са основателни, правят се ужасяващи неща с цената на тока, казва Еленко Божков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея увеличения на 3 месеца означават, че трябва да се спре газа като източник на енергия, българите не могат повече да си го позволяват. Трябва да се търси алтернатива - атомни централи и никакъв газ повече за нищо

Те атомните централи са без пари, нали? Колко му е да извадим и платим 20-30 милЯрда сега и да вЕрваме на Р.Овч, че след 30 години ще сме ги изплатили и ще излезем тогава на печалба :))) Сигурна работа е това! С червената бюлетина - за еФтин ток!

Сега от 1юли увеличенията са - 7% топла вода, 7% ток, 11% топло...От октомври +30%

А, и сега кво ще праят клиентите на Овъргаз???

Мафията около БСП и Румен Овчаров искат да повишават изкуствено цената на тока и парното с цел свалянето на кабинета Борисов и докопването на властта от БСП-ДПС и компания! Тепърва клатенето на държавата започва,БСП-ДПС ще се опитат да пречат всячески на каквито и да е реформи само и само да падне Борисов! Те вече играят ва-банк,не ги интересува народа и дали държавата е тръгнала в правилната посока,сега целта е свалянето на кабинета Борисов,клатене на държавата,БСП и ДПС нищо не предлагат за излизане на държавата от кочината,в каквато самите те я превърнаха,а само се ламти за власт! БСП и ДПС ще използват целия си ресурс заедно с президента за да попречат на кабинета Борисов 3 да просъществува!!!!!!!!!!!!

Време е да почнете физически да се поръчвате и елиминирате в тия партийни мафии!

Този комитет за регулиране на цените, трябва да се преименува в комитет за повишаване на цените. И Иванов да си остане директор.

що не ходиш да си гледаш пенсията ами ни лъжеш като циганин . повишението идвало от увиличената цена на петрола , ами като падна цената му вие свалихте ли цените на енергоносителите в БГ ?

Тия Богопомазаните съвсем ще пратят народа наесен по улиците. Ударят ли още веднъж с 30% газа от там ще ударят и топлата вода и парното а тока от догодина също ще се увеличи съществено а това ще счупи напълно социалната поносимост която е без това е вече прекалено крехка. Вчера гледам по Канал 1 една възрастна жена право си каза че Народа е изпаднал в кома и от пробуждането му зависи дали нещо ще се промени в тоя фалирал бустан. 3 кабинета на сикаджията и какво се промени ? Ами промени се това че станахме известни в цяла Европа като Европейският Китай по ниско платени роби ( само един пример..е заводите в които Епъл произвежда своите Айфони в Китай заплата е 540$ при цена на 1 Айфон от 1000+ $) тъ така и при нас Сикаджията и оня типаж с 6-те апартамента заедно с тримата Тенори водят всякакви бизнесмени от кол и въже " елате при нас тука данъците за бизнеса са ниски а и работната ръка ще ви дойде като за без пари)...Всичко по цифрите на Горанчето било меко казано идеално по влизането в Еврозоната ама действителността...Бедстващи пенсионери , 500 хиляди поне работещи бедни , фалирала здравна система, убийства всяка седмица, 2 милиона МПС-та над 10-15 год (защото сме богати) , пътища като за след 2-та световна война (лунен пейзаж) при данък МПС , Винетки , скоро Тол система и Акцизи на горивата?! Това е само една малка , незначителна част на картинката от ежедневието на народа или поне на тези които все още вярват че има някакъв смисъл да си удряш главата в състема която освен за себе си не се е научила и нежелае да се научи да мисли за народа си (освен по празници за да си прави политическа реклама). Made in Бустаня

1000% направо и национализация на всички домове в които хората са се прецакали да си вклщчат в газовата мрежа

Капитализъм по руски модел. Дълбайте.

Защо никоя медия не пише истината??? Защо никой не пише, че УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА Е ЗАРАДИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА АКЦИЗА, ПО ИСКАНЕ НА ЕС???

ще саботирате интерконектора с Гърция?!!!!

Я напиши каква е цената на газ от Гърция, тъпак???

До кога ще работите СРЕЩУ европейското бъдеще на България и за монопола на руския газ?

PEYTSCH

Монтирам германска камина и минавам на твърдо гориво от бял бор...Камината е много ефективна HARK...Препоръчвам ви я...Не е руска...

PEYTSCH

Готово. Отказвам газа. И без друго е прокет ... руски.

Не се стряскайте, няма да е 30%, а 28 примерно и ще ни успокояват, че не са допуснали драстично повишаване.

Протежето на Румен Овчаров и съдружника на Кирил Добрев от Коалиция за България ,по известна като червените идиоти, иска увеличението да газа и парното да са по-големи, за до може тролетарята да слюнкоотделя още повече. Може да има скок от 30%, ама може и да няма. Всичко зависи от цените на международния пазар, а не от КЕВР. От КЕВР зависят вътрешните добавки, като примерно съхранение и пренос, които реално формират под 10% от цената. Разбира се при пълнене на Чирен на по-ниска цена, това може да коригира цената за даден период, но несъществено.

Прост народ, слаба държава. Направете референдум за излизане от Еврейския съюз. Там е проблема, Еврейския съюз чрез избирателните си препоръки.

Средният българин ще разполага със средства за комунашни услги и хляб

Животът в България е непоносим, не се чудете ако някой политик скоро даде фира ... още си играйте с нервите на народа.

Нека да е лято, само да е лято, топло и зелено като горски мъх.

Може ли някой от Правителството да отговори на въпроса: Защо цените на основните енергоносители - природен газ и ел-енергия се определят на "закрити" заседания??? Защо данъкоплатците в тая държава не получават информация как се определят въпросните цени??? До кога ще се "наливат" пари в различни нереформирани сектори, които са монополизирали пазара?

Ако тази прогноза е направена от "експерта" на снимката, това изобщо не би ме учудило. Ако толкова го бива в прогнозите да стане борсов спекулант вместо да прави пакости в ДКЕВР.

Стригане, дране и доене до последно.