Екоактивисти блокираха танкер с руски петрол в Норвегия

Нефтът е не само в основата на климатичната криза, но и на войните и конфликтите, каза шефът на местния клон на природозащитната организация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше хамерикански танкер с петрол дали отрепките щяха да го блокират?

луд умора няма...ама като слезе от лодката иска да се вози, да му е топло, да има да яде, а то идва от полето, а машините пък там вървят с нафта...а бе луда работа. Тези що не дадат пример как ще я карат без нефт на останалите? Що не заподскачат от клон на клон и да си дъвчат зеленина...то маймуните не ползват нефт.

Ама именно руския петрол е виновен за климатичната криза нали? Ако е добит от друга държава даже дърво да полееш с него ще разцъфне ха хаха

"Еко" активистите дали са наясно, че лодката им е сътворена от петролни продукти?

на Норвегия е стъпила върху продажбите на петрол. Що не вземе да блокира норвежки танкер или платвформа или каквото и да е норвежко?

ръждясало корито толкова нефт, газ и накрая няма пари за боя

боли и е обидно някак си

Глупости!

Колко сме храбри!!Направо да ти за трепти правото черво от възторг!!

Ми например щот Норвегия не се управлява от откачен диткатор и не е зинала като ненаситна ламя да лапне териториите на комшийте си! Как ти се струва като аргумент ?

Нищо, сега ще започнат да доставят арабски петрол, който ще идва от по-далече, но това ще е съвсем "екологично", защото видите ли, не е от Русия.

Напълно малоумен аргумент. Тези другите малоуници дето са блокирали кораба , те са екоактивисти и се борят против нефта по принцип.

санкции ,вицове или нещо си там, ама сиренето е с пари и Европа продължава ударно да купува руски нефт и нефтоподукти , като през април с +1,5 милиона барела в повече спрямо предходни месеци.И то на цени 110 долара за барел.Това е положението.Иначе както Путин каза : първо ще умрете от студ а после и от глад.