17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия северните дегенерати няма да мирясат докато не почнат да се возят на каруци , теглени от третополово самоопределили се магарета.

И какво?

И какво? Ти за голяма работа ли се мислиш с кирливата си бръкма?

Що пишете “Судзуки” бе???

Да ви пикам на еконормите и правилата. Ебалсъм ви в екоталибаните. Ще си карам Доджа с 8000 кубика и ми пука на дедовия.

ония Мнучин ли къв беше нещо плашеше ЕС скоро за мита тва онва, ама ще му секнат мераците май

белким имаш дете и да го хване астма ти пожелавам, кат'си толкоз отворен

ба, те си карат електрички и набират 0-100 за 4 секунди, не вдигат шум и не смърдят. Пък ти им се подигравай

Ае у леву.

по-добре да забранят всички евробангии, дето горят нафта като нафтови печки. в Щатите на нафта са само камионите и локомотивите, а всички бензинови по градовете са с катализатори

От утре се качвам на Коза.

Току що гледах рекламата на Jeep.

Електрика е само за града, който иска да кара по-надалече му трябва бензин или дизел!

Jeep и дизел = помия. Jeep е бензин и с 8 гърла.

Дори не знаех, че Джип имат дизел.

Т.е. тежкотоварните превозни средства не влизат в градовете, така ли?? Що не ги направиш и тях на бензин, та да не горят като нафтови печки??? Това прекрасно гориво бензин, което бълвало само СО2 и било супер безвредно?! То е толкова "безвредно", че като стоиш до него, докато е запалено, си представяш, че си в някой хим "завод" от ВСВ!!! Ама нали от сащ казаха, че дизела е проблема на човечеството, та ние се съгласяваме, щото те къде са, а къде сме ние?! Няма начин да грешат, нали?!

Да забранят всички нафтови печки. Няма да има толкова прах в градовете. Кой кретен ги въведе в леките коли изобщо, дявол го взел....

Напълно съм съгласен. Уточнявам обаче, че в случая става въпрос за джипове, а не за обикновена лека кола. Истинските джипове, които са да те закарат донякъде на майната си по черни пътища и пресечени терени е най-добре да са на дизелово гориво, за да имат по-голяма мощност при по-малък разход на гориво. Иначе не виждам смисъл да караш такъв джип по асфалтовите улици на града въпреки, че улиците и пътищата в България са в такова състояние, че май най-добре да караш джип по тях. То не са дупки, чупки, пропаднали настилки, трамплини, кръпки. Някои пътища са направо подходящи за верижни машини - полигон за изпитание на танкове и БТР-и.

Как и защо тия западняци ни правят живота по тежък и скъп то не бяха -щастливи прасета свободни кокошки мечките в резервати екологични норми за коли . Ефекта е нула тези където имат пари добре ама тези където нямат какво да правят.

тъп ли си та сам си задаваш въпроси? дизела е много по-вреден от бензина

Като нямаш пари - Автобуса!!!

Явно не си го ползвал скоро?! С автобуса излиза, дори по-скъпо!!! Напрвави си справка за цените на билета с междуградските автобуси!!!

Ами не дъм. Но явно не карсш кола и смяташ само горивото.

По-евтин от преди 10 години. Само не ми казвай че всекиден си Варна-София. Сигурен съм че и за твоята дестинация има абонаментни карти за автобуси или влакове. Сега сметни данък, гражданска и паркинг. После обслужване на колата годишно и чак тогава смятай гориво.

По-евтин от преди 10 години. Само не ми казвай че всекиден си Варна-София. Сигурен съм че и за твоята дестинация има абонаментни карти за автобуси или влакове. Сега сметни данък, гражданска и паркинг. После обслужване на колата годишно и чак тогава смятай гориво.

Е шведската девушка не случайно гледа лошо и реве по форумите- започват да спират лифтовете и на американците...

Чакай малко... гранд черокито е с мерцедесов дизел ом642... Що за глупости? Моя мерцедес е със такъв дизел и не е забранен

...и гледай да не я забремениш

А къде хвърляме батериите смешник? В Африка хуманно?! Егаси екологията!!!