17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай малко... гранд черокито е с мерцедесов дизел ом642... Що за глупости? Моя мерцедес е със такъв дизел и не е забранен

Е шведската девушка не случайно гледа лошо и реве по форумите- започват да спират лифтовете и на американците...

тъп ли си та сам си задаваш въпроси? дизела е много по-вреден от бензина

Как и защо тия западняци ни правят живота по тежък и скъп то не бяха -щастливи прасета свободни кокошки мечките в резервати екологични норми за коли . Ефекта е нула тези където имат пари добре ама тези където нямат какво да правят.

Като нямаш пари - Автобуса!!!

Явно не си го ползвал скоро?! С автобуса излиза, дори по-скъпо!!! Напрвави си справка за цените на билета с междуградските автобуси!!!

Ами не дъм. Но явно не карсш кола и смяташ само горивото.

По-евтин от преди 10 години. Само не ми казвай че всекиден си Варна-София. Сигурен съм че и за твоята дестинация има абонаментни карти за автобуси или влакове. Сега сметни данък, гражданска и паркинг. После обслужване на колата годишно и чак тогава смятай гориво.

Да забранят всички нафтови печки. Няма да има толкова прах в градовете. Кой кретен ги въведе в леките коли изобщо, дявол го взел....

Напълно съм съгласен. Уточнявам обаче, че в случая става въпрос за джипове, а не за обикновена лека кола. Истинските джипове, които са да те закарат донякъде на майната си по черни пътища и пресечени терени е най-добре да са на дизелово гориво, за да имат по-голяма мощност при по-малък разход на гориво. Иначе не виждам смисъл да караш такъв джип по асфалтовите улици на града въпреки, че улиците и пътищата в България са в такова състояние, че май най-добре да караш джип по тях. То не са дупки, чупки, пропаднали настилки, трамплини, кръпки. Някои пътища са направо подходящи за верижни машини - полигон за изпитание на танкове и БТР-и.

Дори не знаех, че Джип имат дизел.

Jeep и дизел = помия. Jeep е бензин и с 8 гърла.

Току що гледах рекламата на Jeep.

От утре се качвам на Коза.

...и гледай да не я забремениш

по-добре да забранят всички евробангии, дето горят нафта като нафтови печки. в Щатите на нафта са само камионите и локомотивите, а всички бензинови по градовете са с катализатори

Т.е. тежкотоварните превозни средства не влизат в градовете, така ли?? Що не ги направиш и тях на бензин, та да не горят като нафтови печки??? Това прекрасно гориво бензин, което бълвало само СО2 и било супер безвредно?! То е толкова "безвредно", че като стоиш до него, докато е запалено, си представяш, че си в някой хим "завод" от ВСВ!!! Ама нали от сащ казаха, че дизела е проблема на човечеството, та ние се съгласяваме, щото те къде са, а къде сме ние?! Няма начин да грешат, нали?!

ония Мнучин ли къв беше нещо плашеше ЕС скоро за мита тва онва, ама ще му секнат мераците май

Да ви пикам на еконормите и правилата. Ебалсъм ви в екоталибаните. Ще си карам Доджа с 8000 кубика и ми пука на дедовия.

белким имаш дете и да го хване астма ти пожелавам, кат'си толкоз отворен

Ае у леву.

Що пишете “Судзуки” бе???

И какво?

Тия северните дегенерати няма да мирясат докато не почнат да се возят на каруци , теглени от третополово самоопределили се магарета.

И какво? Ти за голяма работа ли се мислиш с кирливата си бръкма?

ба, те си карат електрички и набират 0-100 за 4 секунди, не вдигат шум и не смърдят. Пък ти им се подигравай

Електрика е само за града, който иска да кара по-надалече му трябва бензин или дизел!

А къде хвърляме батериите смешник? В Африка хуманно?! Егаси екологията!!!