Дончев: Между 5-то и 7-мо място сме по усвояване на еврофондовете

Темповете на работа по оперативните програми за този период занапред ще се ускоряват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви усвоят дяволите.

Ами чудесно! Ама защо така хората не усещат ефекта от всичко това?

Доста малки и средни предприятия усетиха положително средствата от еврофондовете и им се помогна за бизнеса. Обучения на персонал, ново оборудване и подобряване на материалната база, ремонтирани пътища. Поздравления за г-н Дончев. Оценката на ЕС е достатъчно показателна.

Тези, които ги усвояват са доволни. лично не съм видял и стотинка от тези фондове.

Тия фондове не са направени за да ги усетиш заедно с ракията и салатата. Но всички инфраструктурни проекти са с евро пари. Отиди в Трявна да видиш центъра, водния цикъл на някои градове, ако щеш, пречиствателната на Слънчака и Несебър . . . Ако искаш да видиш в джоба си - сбъркал си рейса, пич. Това не ти е БСП - данък -> джоб

Не знам,какво усвоявате,ама народа не усети нищо,ама нищо!!!! Явно ги усвоявате по другия начин! 10 години сме вече в ЕС и въпреки милиардите,които влязоха народа стана в пъти по беден!!! Едва напоследък започва да се чувства някакъв подем,но той е твърде нищожен...

Прекалено далго се избираше БСП във властта ТА ЗАТОВА И ЛЕЧЕНИЕТО Е ДЪЛГО;)

Колко дълго? През последните 10 години управляваше стринка ми Гюрга, нали?! Затова резултатът е такъв! Справка: доходи, пенсии, корупция!

Тези евросредства първо българите сме ги платили като вноска в ЕС,а после като ни ги отпуснат вие ги крадете.Защо ни са вашите хвалби? Но вие срам и съвест очи и уши нямате,да чуите за неволите на българина. Виж се на какво си заприличал от крадене.

На 6-то Място сме . Кражби от Еврофондове .

....и на първо место по крадене на евросредства

Смятан, че имам капацитет да усвоявам с още по бързо темпо за благото на родината !

И на това нещо дриймтимовете му работят. Кофти обаче ще стане ако обвържат помощите от ЕС за бедняци като нас с върховенството на закона. Тогава чуждите инвестиции ще станат НУЛА. За сведение при последния кабинет на Станишев са близо 12 млрд. сега са около 900 милиона. Доверието на чуждите инвеститори и бизнесмени към България управлявана от генерала на СИК се е сринало около 15 пъти, 1500 процента. ...въпреки целувките на Макрон и прегръдките на баба Меркел, цифрите говорят най-красноречиво, а за лицемерието на евролидерите си плащаме прескъпо и доволно, нищо че сме най-бедните, диктатора ни е с широки пръсти, като опре до нашите пари.

крадене на евросредства :)

Дончев, как да ти вярваме, като сме на 111 място по свобода на словото? Никой няма да посмее да те опровергае.

значи на 6-то...

Много интересно! На думи и документи всичко е добре - успяваме, хвалят ни ...прогрес! Обаче защо в живота ни нищо не се усеща а напротив всичко отива на по-зле?! Протести, убийства, вдигане на цени, обезлюдяване, първи сме по редица заболявания, закриват болници, училища, образованието се срива, правосъдието не действа, корупция навсякъде, държавата плаща за охрана на съмнителни субекти, държавна администрация по-голяма отколкото в Германия, служебните автомобили повече отколкото в Германия, храните със съмнително качество и по-скъпи у нас, българските лекарства по-скъпи у нас отколкото в чужбина,...!!! Наричат ни най-бедните в Европа и умираща нация - за какво тогава се радва и се е ухилил Дончев?!? Абсолютно крадливи и некадърни, но си вдигнаха заплатите!!! Кой работодател би търпял некадърни хора като тях, че да им вдига и заплатата?! Вижте Румъния къде отиде. Унгария как се развива. България УМИРА, а Дончев ще ми обяснява колко е добре всичко!!! За съд на площада сте всички от ГЕРБ и всички политици!!!

Явно добре се справяте с усвояването, ама с това приключва положителното във вашето управление.

Не, на първо сте ! Но само от герП ги усвоявате и за България нищо не остава ! Парите са европейски, но комисионните към герП са Български - нали другарю дончев ! Нахранени ли сте ? Да сме живи издрави ние работещите, да ви хрантутим вас - продажните крадци и да плащаме огромните заеми за този "велик възход" на България - най-бедните, най-корумпираните и без децата ни до нас, защото избягаха от мутренската диктатура на герП ! Някакви си 45 млрд. вече имаме дългове, но пък си струва - близо 115 км. нови магистрали и сега предстоят още 26 км. от Хемус ! А пък кметове от герП с бентлита в Монако ... как бързо отшумя а ? Честито !

кво ли и сега на нинова като гледа как се усвояват еврофондове без нейното участие,а после се чудим защо лае постоянно за власт

То добре ги усвоявате, ама направете нещо и за държавата.