До 2025 г. половината от работнитe места ще изискват висше образование

Европа се нуждае от висококвалифицирани кадри, които могат да развият модерни технологии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми за сметка на това, всяко селко дасклао ще издава диплома за Вишу Образувание. Даже по две три, за програмисти и икономист за инжинери и животновъди и т.н..

Още един олигофрен се изказва неподготвен.Ало смотаняка я се поинтересувай защо баба Меркел пуска разни арабески и всякаква паплач-защото са с висше или на германците им трябват нови гастербайтери които да поемат непривлекателните и мръсни работни места.Така е с Франция и Великобритания.

На този фон възниква въпросът - какво ще правим с един милион неграмотни ромове?

Stan Stan

Еврослагачът готви ментално евроемигрантите.

То и сега всяка втора вишистка е чистачка ...

Не инжинери,а се пише ''Инженери''

Stan Stan

Вижте подзаглавието - съвсем ачик си го казват - Европа се нуждае от висококвалифицирани кадри. А България не се ли нуждае ? За това им е болката - за Европа. Да ни ограбят малкото останали деца и то точно тези, с висше образование.

Да бе, защото това висше образование е като средното преди 30 години, ха-ха-ха, дават им купени дипломи, купуват си изпитите, та какво образование е това, не знаят да пишат правописно, говорят като дебили, знаят само клавиатурата на компа, със слушалки на ушите и телефони в ръцете си друсат главите, дрогират се, пият, какви ти вишисти бе?

Ние българите, с вишето образование проблеми нямаме! Тук дипломи се продават на килограм !

Ние българите, с вишето образование проблеми нямаме! Тук дипломи се продават на килограм !

Активни проверки започва инспекцията по труда в Кюстендил заради предстоящия черешобер ... поне двуезични ,с минимум двугодишен стаж-гурбет , ай-фон грамота по подразбиране , плащане само бланково както регламентът си поиска . Илюзионисти навсякъде. А заетостта в кварталите като например Младост2,София на високи нива. Кога ще се състой амфетамини беритба ? Коя фирма-мираж ще взема авансово 100 левчета за записване в списъци ?

В университетите масово преподават такива без никаква друга практика на трудовия пазар, освен преподавателската им....нЕкакви тъпи четци на текстове, дето всеки може да си ги прочете в интернет

Каквото си направил с тиквата , ще ги избереш за твои бъдещи министри инпремиери

Личните карти вървят на по-евтин ! Промо спецални остъпки : вземи 2 , получиш 3 !

Не е вярно тук е Бг и затова не се изисква. важното е да си човек на някого.Щурей-баджанащината е навсякъде за съжаление :(

В България какъв е проблема , да си закупиш диплома за вишУ?

Не се бой, беритбата ще се състой.

Какво висше бе, ще работи изкуствения интелект. Хората ще живеят в реалния комунизъм. Ядене и пиене на тумбак. Като за последно.