Подуправителят на БНБ Димитър Костов подава оставка

Моментът е подходящ и от гледна точка на хоризонта за ефективното присъединяване към Единния надзорен механизъм, аргументира се Костов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, сутринта направих много умерен коментар ( от рода идва ред за чакалня, трябва да се направят някои работи в Банковия надзор и лицето допуска,че не може да се справи и съответно напуска) , получих минуси ( все пак демокрация) ама сега не мога да си намеря коментара нито на първа нито на втора страница! Да не е имало срив на сървера на Дир-а ( то като се срине сървера първо информацията изчезва)?

Крадени пари от Венецуела - български адвокат от ДС - Червена банка - Шеф на банковия надзор от БСП То това си е като в роман на Джон Гришъм !

ако банкерската му работа е като министерската.. льоша работа другари.

И Радев подаде оставка за да се кандидатира за президент. Предполагам и сега се прави същата врътка. Ще го видим в редиците на БСП. Не вярвам да има друга причина, защото в България не се носи отговорност. Някой да си спомня Искров?

как БАЦЕ го уреди ИСКРОВ с ДВАТА МАНДАТА.. По щеше да си до истината..

Да очакваме с нетърпение напористата, нестрахуваща се и неподдаваща се на влияния ербап Румънка ЛАУРА КѝОВЕШИ да бъде избрана за ГЛАВЕН ПРОКУРОР на ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ. И да започне да ги затръшква един по един отдавна готовите за заколение български айдуци и доказани престъпници като този тук.

Димитър Костов е от най-добрите икономисти....Знае, че не сме готови за еврозоната и с право напуска. Пък и бая нерви е изразходвал около кризата с КТБ...Мафията се пробвала да срути цяла дузина банки. Тежко е, когато мафията си има държава...

Не си разбрал(а) нещо... Не е "от най-добрите", а е най-ДОБРИЯ!!! Той е единственият постигнал хиперинфлация в новата ни история. Нека му отдадем заслуженото! Все пак разката маа..та на цял народ.

тоа дет викаше "бюЖета" в правителството на жан виденов

Колко тръп требва да си за да не можеш да разбереш че У БГ-то НИКОЙ НЕ СИ ПОДАВА САМ ОСТАВКАТА.Оставката се подава от теа дето замислиха и осъществиха "преходчето",а "оставения" само я подписва.Хаха,бати тъпите копелета сте.За тва си има самоназначили се дрОгарЕ,които прават целата работа.А сега ме питайте кои са теа "подаващите" оставките.И ептен да ме разбиете с тъпотата си.

Добре, че Ерик Рубин го изрита тоя русофилски червен другар.

Отдавна трябваше да му бъде поискана оставката, а не да го молят да останел, поради многото проекти и дрън-дрън глупости! Колективно бе проспана от БНБ, ако не и по-лошо - умишлено фалита на БНБ. И той и Иван Искров са пряко виновни за тази каша и неграмотност в БНБ.

Имах предвид фалита на КТБ!

Димитър Костов = хиперинфлация.Ако сме бедни в голяма степен го дължим на него.

Митко е наше момче червено , ще му намерим достойно място.

Червените кукловоди го вадят от БНБ и ще го сложат на друго място, където ще се краде.

Червеният шаман Димитър Костов най-после си отива.Мноооого поразии направи този човек.

Българският народ трябва да знае, че Димитър Костов го е обеднил и обезценил парите му.

Няма по-голямо престъпление в историята на Европа от хиперинфлацията през 1996г. Димитър Костов беше финансов министър и обслужваше мафиотите крадци.

Това "поради нововъзникналия обем ангажименти" и това "прегледът на активите и стрес тестът на ЕЦБ ще бъдат само началните етапи от един по-комплексен процес" се нарича бягане от отговорност и неизпълнение и несправяне със задълженията вменени му с закон. Ако аргумента "приемственост" е оправдание за напускане на шефа на банков надзор в БНБ, то това трябва да е описано в наредбите при назначението му! Всичко останало е или уволнение или неизпълнение/несправяне с ангажиментите. Кого чакаме? Поредния "Стоян Мавродиев" да дойде и да си заложи главата в продънения банков надзор, който да върже отчетите на банките ли? Или може би гумен речев?

Мафията го пусна вече в почивка, достатъчно и помогна от 1996г. до днес да забогатее.

ХИПЕРИНФЛАТОРА ДИМИТЪР КОСТОВ НАПРАВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРЕЗ 1996Г.

ДИМИТЪР КОСТОВ БЕШЕ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ.ТОЙ И КОМУНИСТИТЕ ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1996-7Г.

Димитър Костов беше финансов министър на Жан Виденов, той е отговорен за хиперинфлацията, от която обедне българския народ и забогатя мафията.

Излизат докладите за банките, 2 от тях не са изпълнили нишо от2016 и въпросът е че този го е проспал

Надзора ще е като твоя ,по добре длъжността да е вакантна.ояден некъд..ник.по всички постове сте едни и същи бок..ци.Само за тлъсти заплати.от къде пари за доган ,домуса,братя диневи,....трудно е да ги изброи човек,но след теб ще има потоп.

Венецуелската история придобива конкретика. Дано да няма нео друго

Има ли нещо общо с Венецуела?

Този червен цървул трябваше да търка наровере заедно с бай Ставри още след Виденов,а след като излезе от пандиза да му бъде забранено да работи в държавната администрация. Вместо това, смешникът се намърда в БНБ и прибираше тлъста заплата близо 2 десетилетия. Проспа КТБ и вместо поне тогава да бъде изритан - бе отново оставен. Проспиването на милионите от Венецуела явно преляха чашата или просто се спасява навреме от близките трусове. Но и за такива като него идва Видовден.

Създателя на финансовата криза ,финансовия министър на Виденов ,живял спокойно и щастливо и никаква отговорност или търсене на отговорност за бруталната хиперинфлация стигаща до 242%!,Обезценяване на лева,съсипваме на икономиката,банковите фалити и източване на БНБ от червената олигархия!Голяма " благодарност"!Имал ангажимент с Банков надзор и пак мина между капките с КТБ,а сега подготвил нещата за еврпейския и се оттегля и ни лук ял ни мирисъл и изобщо не му дреме как съсипа държавата и доходите на хората!

Този пишман "банкер" трябваше да следи зорко провала на КТБ и да го предотврати навреме. И като не го направи, до сега да беше в дранголника с пранги на ръцете и на краката.

Нещо плъховете почнаха да напускат кораба. Първо този, после Георги Марков призова Баце да бяга в Унгария... Каква ли пак са я снесли?

Да, бе да. Напуска ей така доброволно. Кога в Б-я някой е подал сам оставка от сладка длъжност? Никога.

защото се гласи за финансов министър в правителството на Кури. Той има вече опит на този пост, беше финансов министър на Жан Виденов.

Кораба потъва.Въпреки масираната пропаганда на ГЕРБ за растеж на икономиката тя е на път окончателно да предаде богу дух.Мишоците са разтревожени и обмислят бягство.Вече няма от какво да се краде и плъховете се изяждат помежду си.

То тоя плъх е по-червен и от Корнелката ! Я му прочети биографията !

Плъховете са сиви и са навякъде а най-едрия от тях му викат Бойко...

Нещо намирисва. Кой пуска кокала доброволно?

Корабът потъва. Кои първи напускат борда му?

Банковата система е стабилна. Няма да има криза.

Бая пара неоткрадната има там. Или пък вече няма?

Имам някакви съмнения ,че адвокат Цветан Цанев , който според нашите ЧебуРашки уж щял да купува хуманитарни продукти за Венецуела , в момента е на почивка в Гуантанамо , и пее лирични песни пред американската публика .

Кризата идва,плъховете напускат първи. Край на скъпите жилища и... нова кражба на влоговете(много пари има по банките)

Трябва интервю в национален ефир какво стана с КТБ да отговори, къде са парите и ще бъдат ли върнати, тези взети от държавата! Има ли лична вина?

Бай Х.й, какъв банков надзор бе - Мустакатият откреадна над 1 млрд.!!!! Смешник жалък!

усеща краха след юни....

Какво ще стане след юни???

Негодника, позволил грабежа по Виденово време, а после и на КТБ. Комунистически мерзавец!

Ето го първото бушонче за парите от Мадуро !

Сега да чакаме ли нови банкови фалити?