Deutsche Telekom изпревари Mercedes-Benz и стана най-скъпата европейска марка за 2023 г.

Цената на германския телеком нарасна със 17% до 60.7 млрд. евро, според класацията на Brand Finance

Обратно в новината

Коментари - Deutsche Telekom изпревари Mercedes-Benz и стана най-скъпата европейска марка за 2023 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еми нормално, всеки има телефон, но не всеки има мерцедес :)

Аз съм клиент на D-telekom, по принуда, защото НЯМА изградена мрежа и само те могат да доставят мижав интеренет и то с помощта хибридно устройство до блока, където живея, на цена от 45 Евро месечно, скоростта от някъде от 0,5 до 4 MB, дори ютуб засича. Намя изгрееана инфраструктура в Германия, където съм аз. Те са монопол и по-голямата част от германия ,зтова имат толкова клиенти. В катрото жилище бях на друг доставчик, където имаше мрежа и плащах наполовината за 1000 пъти по бърз интернет. Тоя телеком е МОНОПОЛНА МАФИЯ, нещо като топлофикация в софия. От години хората в района пускат писма и жалби да се изгради мрежа, ама нито община нито телекома се интересуват. Аз лично поисках да ми изпратят оферта колко ще струва да пуснат един кабел за интернет до моя блок, поискаха ми 120 евро само за да ми разгледат въпроса и да ми направят евентуално оферта. щом сменя жилището, се махам от тоя телеком. Та тия били най-скъпата марака - е как няма, като са абсолютни монополисти и фиодали и цените им са двойни, и хората няма избор - или плащат на телекома, или нямаш нет. И това в Германия през 2023 г. В това отношение и изостанала около 25г.

Абе то нема мрежа, ти искаш интернет. Но и аз съм съгласен с теб-ако това е най-скъпата евромарка- аз съм марсианец ..

DSL cе доставя по телефоните кабели. Нямате телефони там ли??? Че нета е скъп в Германия е така и се чака като за световно, ама за 45 евро да получавш мижав нет... Малко страноо ми се вижда.

Странно ти се вижда, защото има милиони българи,които си живеят с техните фантазии и не оценяват какво имат. Аз на моят щеф му показах колко скорост ми показва интернета сега от пролетта вкъщи 866 mb/s. И той не вярва като теб и цъка. Да ти кажа и друго- ако те попитам колко пенсия ми са предвидили за 7,5 години трудов стаж пълно работно време и осигуряване- сигурно ще кажеш над 1000 ЕУР. Ама е....154 Еур...А преди за старата кола друга марка в "класацията" Алианц" Германия ми поиска...2080 Еур гражданска.....Та ела и виж, а не си фантазирай....

Точно по телефонния кабел едва идва мижавия нет. Това дето в българия го ползвахме 90те години. Тука 25/30г. По късно ползват същатя технология. Срам и позор, па било германия. Монополи и няма конкуренция, развитие. Така се става най-къпата марка. Ама никой не гони телекома за монополно положение, нали плаща много милиони на немските политичета, от нашите хора са. Така така

До колегата с 2000€ застраховка, напълно прав си, даже емашко. Саммо за моя фв пасат плаща над 1000€ годишна застраховка, ама на разсрочено месечно плащане, че е много висока. Нищо чудно за някой 200кс. Дизел кола да ти е над 2000€. Това е за тези, които могат да си го позволят.

Ако не са субсидиите дойче телеком трябваше да фалира преди повече от десет години