Коментари - Депутатите да организират институционална дискусия за бъдещата Енергийна стратегия | Бизнес.dir.bg
назад

Депутатите да организират институционална дискусия за бъдещата Енергийна стратегия

В рамките на форума Green Week 2023 на специална кръгла маса бяха синтезирани основните искания на бизнеса, науката, неправителствения сектор и други заинтересовани страни за развитието на сектора

Обратно в новината

Коментари - Депутатите да организират институционална дискусия за бъдещата Енергийна стратегия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква енергийна стратегия имате бе, главанаци? Всичко ви се диктува от Брюксел и вие изпълнявате.

Да не кажа всички, но поне 95% от така наречените "депутати" и "комисии" си нямат и хабер от енергетика. ТОЗИ ПРОБЛЕМ ТРЯБВА ДА СЕ РЕШАВА САМО ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В ОТРАСЪЛА С ПОНЕ 10 ГОДИШЕН СТАЖ, А НЕ ОТ ПИКЛЬОВЦИ. ТАКИВА "ЗЕЛЕНИ ЕНЕРГИИ", КОИТО ОБРИЧАТ НА ПЪЛЕН СРИВ И БЕЗ ТОВА ПОЧТИ УНИЩОЖЕНАТА НИ ИКОНОМИКА, ДА СИ ГИ ПОЛЗВАТ ЕВРО АТЛАНТИЦИТЕ. МАЙ НАШИТЕ ТЪПУНГЕЛИ ЗАБРАВИХА ЗА ОТКРИТИЯ И ПОЛЗВАН В СВЕТА ОТ БЪЛГАРИНА ИЛИЯ ВЪЛКОВ - БРАУНОВ ГАЗ, ИЛИ КВАНТОВИЯ ГЕНЕРАТОР НА Д-Р ЧУКАНОВ, И САМА ТОВА ЛИ..... МАЙ ДУПЕДАВЦИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ И ЕДВА ДИШАЩАТА АЕЦ!!!!. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕЦОВЕТЕ. ПЪЛНО БЕЗУМИЕ, БЕЗХАБЕРИЕ И ПРОДАЖНОСТ!!!.

Докога хората ще търпят идиотизма на зелени, либерални и подобни откачалки ?!?!??

... някой да направи нещо за зелената простотия.

Аман от стратегии. Само повтарят глупостите на еврогейскя съюз и всяка година повишават цената на тока и парното и не махат 20 процента ДДС върху битовите сметки. Гласят ни и измисленият свободен пазар.

Няма по евтина и по сигурна от ядрената енергия!

Като се изкарвате толкова ЗЕЛЕНИ тика от дира, юо не споменавате за това!? лицемери

Помощта за Украйна от военните заводи супер зелена и другото човекът който пледира най много за зелена енергия неадекватния Бай Дън замърси планетата най много от всички хора на земята като взриви Северен Поток

СТРАТЕГИЯТА Е ЯСНА- ЧАЛМИТЕ, ЧАРШАФИТЕ И РУСИЯ ДА ГО ДУХАТ!

Искам най умния от двеста и четеридесетте галоши, да ми обясни съдържанието и значението на изречението от заглавието.Предварително знам, че обяснението ще е в стил Мария Габриел, Росен Плевналиев или Петър Стоянов.А може и тримата заедно, за да е напълно неразбираемо.Обаче заплатките ще си ги получат + добавъчните за малоумност.

депутатите трябва да бъдат организирани в трудоли лагери!

Коментарът е фашистка пропаганда! Докладвай на съд. с-ма или аз да докладвам?

В момента правителството е заето как да се бетонира на власт. Искат да махне служебното правителство, а вместо него да управлява последното, което е получило вот на недоверие. Приказно нали? Все едно хванат в кражба да продължава да пази сейфа. Само ми е интересно защо Дир не пише нищо по темата? Другите медии явно не на толкова цензорирани.

А служебното каква работа има , освен да се махне веднага след като предаде работата си , при избрано редовно такова ?!?

На гол г ъ з зелен бъз е нашата работа

Институционална дискусия, при която да се съберат наши хора и да приемат нашето мнение? Българският депутатин не се интересува от мнението на народа, за него е важно само какво ще му спуснат от едно посолство.

_stankow

Гърчат се. Темата е - как да унищожим "Марица-Изток" за кефа на американците, но така, че миньорите да не ни счупат главите със жълти павета ...

Ама тя марицата отдавна е дала фира ... и в момента е доста по-скъпа от ВЕИ даже , ама много изгодно се пропускат всичките субсидии които държавата плаща за да излиза толкова евтин токът от там ... ама като се добавят и те (защото си ги плащаме от данъците) - картинката става съвсем друга !!!

зелени комунисти и фашисти.