ДБ предлага да се обследва дейността на "Лукойл" в България

Очаква се конкурс за нов представител на държавата в "Лукойл Нефтохим".

Обратно в новината

Коментари - ДБ предлага да се обследва дейността на "Лукойл" в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мирчев, кажи колко ви плащат от Козяк. Вие ДБ съсипахте България и крайно време е да си ходите. Народа ви ненавижда. Оставка и на село Добрич ти а другите в затвора не че ти не си за там. Всички Сорос и Америка за България в затвора.

Комунист

Крайно време е, Лукойл е държава в държавата. От 20 години или са на загуба или са на 10 лв. печалба годишно, като за второто можем само да се възхиштаваме на счетоводителите им. При всички случаи трябва да се купи дял от собствеността, ако по някакъв начин държавата реши да инвестира в преструктуриране на производството им.

Кое точно съсипаха на България? Това, че искат прозрачност и да се спрат кражбите ли е съсипията, за която говорите. Че от мноооооого дълго те не са никакъв факто в управлението на страната, напротив, безгласна буква, та ..... кой казвате съсипа България. Хей, спрете да бъдете толкова глупави, може ли, възможно ли е!

Що за дума е "обследване"? Ами пък така и така вече я имаме, нека да обследваме и американските тецове и Дънди прешъс. Така де, няма да създаваме нова дума само заради едно дружество.

Този напомпания с три пръста чело защо изобщо се опитва да разсъждава като добре знае, че генетичния му материал не позволява извършването на подобни дейности?

Кремиковци за един лев (преди деноминацията).

Да отидете докрай?

Ревете! Колкото по-силно ревете, толкова е по-сигурно, че се върви в правилната за България посока.

Очевидно ти наливаш бензин по 2,20. А пък ако не, ама се радваш, извинявай ама простият си ти!

ДБ изглежда иска "Лукоил" българия да преустанови производството. Тез "демоктати" още от времето на Костов правят всичко по силите си да съсипват бългаската икономика.

А кръга Капитал кога ще разследвате?

Аз съм съгласен с теб. Но това трябва да бъде за всички. Да видим колко плащат всички големи фирми и корпорации. Да не се окаже че енерго дружествата са там, големите вериги супермаркети, телекоми, хотели, дънди, гугъл, фейса, строителни фирми... Да аз съм за но за всички. Иначе нищо няма да намерят, и пак по старому.

Крайно време е да се даде отговор.Ревизия с данъчни и държавни ревизори.

Лошо е пъчещи се политически олигофренчета да се изказват по теми, за които хал хабер си нямат, нали и сега нефтът в Лукойл е 30% от Киркук, Мирчев поне знае ли къде се намира?

Нов специализиран орган за такива ревизии.

ДъБъ(или) дасиебамайката, само там че си зареждам!

Ще назначат брата на бившия и ето ти промяна.

Преструктурирането на икономиката е в ход и нищо не може да се направи:)))) Всичко започва с Мустафа, Ради и машинките за гласуване. Следва изчистване на всички руски структури или зависими от руски енергоносители и преминаване на американски. Това е положението. Решението е глобално, няма мърдане назад. Балканите стават американски, всичко си е както по времето на бай Тошо, само дето сме от другата страна. Американския капитализам е много хищен и няма никога да видите високи доходи, ще има бедност, зависимост, социални конфликти , непрекъсната несигурност за работа, за хляб, за сметки. Това е истината. Който се интегрира ще е сравнително добре, но около 5 пъти по-ниско платен от който и да е европеец или американец. Тук икономически интереси няма, ние сме бедняци, важно е да се държи на къс повод територията, която е до Русия. В главите на простия народ звучи страхотно да сме американци, но никой не е запознат с наина който ще се получи тук. Все по-непосилни цени, много слаба държава, заеми от МВФ и Световната банка, до непосилна зависимост. Икономиката ще бъде преструктурирана не за да е полезна за нас, а за да гарантира територията. Избор няма. Всички мълчат пред Козяк, абсолютно всички. Ще клекнем и за МАкедония, тя влиза в кюпа. Остава Сърбия, до 10 години ще я поставят на колене. Няма да е лесно, но ще стане. На практика, това е модерна инвазия и модерно завладяване на територия. Войната е спечелена.

И какво като назначите украинец, все е еврей

Викнете некорумпирани проверяващи, обявете Лукойл за нежелан инвеститор в Нефтохим, Росенец, нефтопроводите и складовите бази - в момента са тотален монополист на стратегическа инфраструктура. Накарайте ги да продадат бизнеса на западен инвеститор, който се оттегля от Русия. Не е трудно - и разкарайте мекеретата от БСП К.

Искме на руснаците да им стане тясно тук, да продават бизнеса и … чамадан! Не искаме нелоялни и откровенно крадливи руски практики спрямо България от 1944 насам! Искаме нормална България!!!

Да се обявят за нежелан инвеститор и - аут!!! Да продадват бизнеса на западна компания и да си заминават - сега симулират че са швейцарци, ама все миришат на Бояршчик!

ДБ и ИТН са патерици в това управление, не го ли разбра Мирчев? От вас нищо не зависи. Всичко зависи от БСП. Така беше за Украйна, така ще бъде и с Лукойл.

Демократична България искат да сложат техен човек в нефтохима, че да блажат и те, това им е играта.

Не. Не наливам гориво по 2.20. Наливам както всички от нормалните бензиностанции. Обаче сякаш вие, копейкаджиите, зареждате по 2.20 та така енергично защитавате Лукойл. Същият, който не декларира пред НАП какви количества петрол влизат, какви количества преработени нефто продукти излизат. От много години е печалбата му е все около нулата. До влиза, да го обследват и да ги гонят!

Само се правят на дейни!

Тези няма ли да се спрат вече!? Само на думи ги бива, на действия - никакви ...

Спешно вдигат заплатите в Министерски съвет, Че били много ниски! Кирил и Асен се измъчили! То това, живот ли е?

Лукойл - швейцарска фирма. А Швейцария какво мисли по въпроса?

Абе,тоя ивчо ми се вижда от ден на ден да става все по едричък и по едричак от какво ли се получава така????????

Крайно време е да се национализира

Да разбираме, че ДБ и Прокопиев са се огледали и в Лукойл.