Държавата пласира нова "порция" дълг

Третият за годината вътрешен дълг ще бъде в размер на 200 млн. лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като всичко ние по мед и масло според управляващите, тънем в излишъци, защо се налага да задължаваме внуците си с десетки милиарди? Но когато се приучим да избираме само от две възможности, никой не се пита кой ни ги предоставя и има ли други . Наистина ли станахме толкова глупави, че да не различаваме лъжа от истина? Само някой да каже ковид и се започва безкраен спор, но когато вкарваме децата си в безизходица, на никой не му пука.

Борисов освен дългове нищо друго не може да сътвори.

видяхте огромни дългове бре тъпаци? да ви..... нали сте в пандемия и искате да ядете. България има най малка задлъжнялост в цяла Европа.

Направи едно просто сравнение: направени дългове в два периода 2000г. - 2010 г. и 2011 г. - 2020 г. и ще разбереш кой е тъпака.

Е колко пари са това 1/10 8 Ф16,1/15 Руски поток. 1/30 Белене. За такива смешни суми не трябва да се хаби ценно мастило!

Ало Гербери, Спрете се ! Заробихте всички ни ! Българи, На 4 Април гласувайте против ГЕРБ ! Иначе - лошо ни се пише! Герберите крадат, както и комунистите не са крали !!!

дет се вика ха честито е*не, ох пардон баня. Ами от къде мислите са парите за предизборните разходки на тиквата и за помените дето прави с милиони от ЖИПКАТА. Той Тиквата явно редовно гледа реламите на кредисимо. Имаш държава -залагаш и си харчиш харчиш.

За 2 седмици 700 млн. лв. НОВ ДЪЛГ?!? А г-н Тулупа АнтикомунистО плаши, че комунистите ХАРЧЕЛИ ЧУЖДИ ПАРИ?!? ... 3 поколения няма да могат да върнат заемите на Чекмеджето!

освен дългове друго не остана

Нема да се плашите ! Вие сте българи-ЮНАЦИ ! ще ви ваксинираме и с новите ваксинационни паспорти ще ви е даде право да работите на 2-3 места едновременно и ще го върнете тоя дълг за нула време !!!

Само за 2021 ГЕРБ ни Товареха с 13,5 Милиона Нов ДЪЛГ ...Дневно !! ... Всеки ден! + 40 милиарда Вече Изтеглен и Консумиран ! .. БСП оставиха само 5 Милиарда дълг на ГЕРБ! Сега е 40 ! 50 милиарда Евросубсидии...отделно ! Къде са Паритеее ...Мутри !??

Метеоритът или кометата убили динозаврите, са се движели в пъти по-бавно от дълговете, с които Бою убива българите.

плячкаааа

Теглят ,раздават ,а после и правнуци да плащат ,защото разпиляват.Съкрати раздутата администрация,ама това са ти гласовете.Лесно е с кредити да управляваш,нагли сте изроди.Комундетата ни ограбиха ,а вие само дългове

Пак ще се раздават пари преди изборите.........на точните хора

А стига толкова

В кочината само дългове, тикви и чалгаджии.ха.ха.хо

jingiby

Бах маа му и мутренска работа...

Спокойно, тези дългове са, за да се борим с пандемията.

Сикаджията-комунист задължи бг данъкоплатеца с нови 200 млн лв.

След мен и потоп....

а не , след мен е потопа

Е с колко дългове ни заробиха вече??? Ама по националните медии 25 мин. от новините и са само за КОВИД и 5 мин. всичко останало. После още 10мин. за Тръмп и Байдън...

Що не пишете процента на стария дълг и че с новия, който е 0.1% се изплаща стар в пъти повече?

Дали? Откакто е на власт, ГЕРБ непрекъснато трупа нов дълг, номинално за 10 г. е станал двойно повече. Плюс бюджетните излишъци, парите от ЕС.

И на изборите отново гласувайте за ГЕРБ! Те ще ни за ГРОБят!

За които(като партия) и да се гласува, резултатът ще е същият. Не виждам никакъв смисъл в гласуването.