Коментари - Данъкът за въглеродни квоти: Какво се променя за фирмите и как ще засегне потребителите? | Бизнес.dir.bg

Коментари - Данъкът за въглеродни квоти: Какво се променя за фирмите и как ще засегне потребителите? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

данАкът.

да се връща в 5-ти клас, в часа по Български

Те матрялите не са наясно, че с тоя данък ще има регулиране на личното производство на храни. Като им спрат опцията да си гледат прасета и да варат ракия по селата глей ко става. Посолствата ще пламнат на секундата. Наденицата е една, ма ако им посегнат да им е вземат нищо чудно амебите да се вбесят.:)

Шило

данАкът?

Те почти нямат статия без грешка. Но са майстори на триене и блокиране.

Жорналисти ,сър.Българи .

Въглеродният диоксид CO2 е 0.04% от атмосферата (нула цяло нула четири процента)

това е поредния и вероятно смъртоносен пирон в ковчега на европейската икономика, забит от сащ

зелен фашизъм

Данака напиши бе Жоре, или Данакат, все тая.

Китай, Русия, Индия, арабите и останалите умират от смях.

Евала, овации, аплодисменти. ДанАкът стана данЪк. Следващия път четете, преди да публикувате, стига излагации.

Богаташите могат да си позволят. Натискът със спекулата и кражбите на Брюксел ще падне върху хлебарките като България и Румъния. Унгария я държат в мат, като не им дават парите които са си техни. Не виждам много от държавите от бившият източен блок да клекнат на тия машинации. Ще има излизане масово, ще крадат колкото могат докато не колабира Зеленият фашизъм.

Нови мита, които ще плащат крайнит епотребители. Борим вятърни мелници, но правим големи пари от балъците. :-)

точно

нов рекет и паричките на зеления гном в джоба директно

Наложен над Европа през Световната банка и МВФ се държи така, все едно няма кой да дава пари на държавите? Алоуууу, шматки. За какво се създаде БРИКС бе? От 2015 Китайската банка раздава повече пари от Световната Американска Робия. Честито на русофобите. Хапване на хлебарки, боклука на Монсанто-Украйна и топлене с ЛГБТКЮ+ разтривки. Дреме им на Фараоните в Давос. За тях това е цел. Да мрете от студ и глад.

Неграмотно заглавие, както винаги.

Зеленият фашизъм на еко талибаните и на зеления фашист в уркаина ще сложи край на ЕСЕС. И това е най-доброто за стара Европа.

Всичко е ясно. Вече няма да има евтини алтернативи на скъпите боклуци произвеждани в Гейропа. Ограничава се правото на избор по този начин. Най-простия пример е с електромобилите. Китайците няма да си доставят продукцията в Европа така както и САЩ, Индия и тн тоест европейците ще плащаме в пъти по-скъпо за неща дето реално можем сега да си купим по-евтино. Ако някой зелен педерас си мисли, че Европа така ще цъфне и ще върже и ще накара Китай, САЩ и Индия да си реформират енергетиката просто е много заблуден и на някаква яка дрога. Единствено ние обикновените хора ще гризнем дръвцето. Трябва час по скоро да дойдат европейските избори и тия шибаняци от Брюксел да бъдат изринати от националистически вот и да бъдат избесени покрай пътищата така както са правели в Римската империя!!!!! Ако ли не - Булекзит и присъединяване към БРИКС. Трябва да си голям идиот, за да не виждаш накъде отива света. Ние пак сме на губещата страна поради късогледи продажни политици. Дано евроизборите променят това. Не се ли получи ЕС ще се разпадне до 2-3 години. Няма никакъв смисъл Европа да се напъва за Зелената сделка и да се самоунищожава при положение, че никой друг по света не прави нищо по въпроса. Накрая природата и глобалното затопляне ще ударят навсякъде независимо дали си бил стриктен спрямо Зелената сделка или си горил какво ли не в ТЕЦ-а. Важното е дали си произвеждал и с парите си осигурил добър стандарт на своите съграждани или хем си ги държал бедни, хем и на тъмно, студено и с хиляди рестрикции.

Поради някаква причина Европа ще бъде занулена. Данъци, такси, администрация, усложнения, масова неграмотна и агресивна емиграция, унищожаване на бизнес доколкото го има, унищожаване на образование, здравеопазване, стратегически структури като полиция, армия, енергетика, . Сеят се всякакви раздори и омраза на полова основа, дават се само права на едни и само изисквания към други. Всичко това комплексно довежда до обедняване, напрежение, ниска раждаемост, израждане, затъпяване. Населваме с чужденци изселваме своите. Унищожено е правосъдието и се използва като инструмент срещу неудобните. Никой вече няма вяра в учител, доктор, полиция, съдебна система. Всичко се унищожава и подменя. Наздраве

това зелено евро-талибанско безумие трябва да спре! ЕС трябва да бъде подведен под отговорност за дискриминиране на гражданите си, чрез налагане на непосилни такси под формата на цена на квоти за СО2 емисии... никъде в останалия свят няма такова бреме върху гражданите спрете измамата наречена схема за търговия с емисии

Роми, сър.

"Очаква се въглеродният данък на ЕС да повиши цените на материалите и потребителите, да натовари вносителите и износителите извън ЕС с допълнителна отчетност и бюрокрация и потенциално да промени глобалните търговски потоци на метали и други материали, прогнозират анализатори." Накрая всички ще ни направят "неконкурентноспособни" в "либерализирания" общ "пазар" на ЕС.

Европа върви упорито към самоубийство. Не знам до кога ще продължава това. Нищо добро няма да излезе от цялата тая история. Най-много накрая да дойде някой като Хитлер, докаран на власт заради зелените идиоти, който първо да оправи зелените, а после и останалите.

Какво е данАк?

Европейските народи не започнат да разчекват с коне по площадите зелените фашисти, за нормалните хора няма да има никакъв шанс за нормален живот!

Аз дАнак не плащам, не ме касае :)

данАк ----данък

Пич, за да бъдат изхвърлени и изгонени от ЕП, ЕК, и т.н. Е, първо трябва да има такава закъсвация, дето евро-идиот-избирателите да им увре главата. За жалост е необходимо да минат още поне 2-3 години, за да усети зануляването, да свършат паричките, да има фалити на държави, турбо инфлация и т.н. Това е бавен процес, по време на който, за жалост, България ще бъде занулена и вързана за потъващите евродебили. Понеже населението е скот, който ходи да гласува за Сглобката, или се покрива за гъби, оставяйки зелените кауни и далавераджиите да определят бъдещето ни. И ние трябва да изпием горчивата чаша до дъно...

На ПП/ДБ/ГРОБ/ДПС почва ли да схваща как феодалите му го продават за пушечно месо на Давоският милиардески сатанизъм? Или трябва да му забранят да гледа прасета и да вари ракия за да зацепи? Идиоти малоумни. С една фалшива Русофобия и измислена история, САЩ и Лондон сити ви обрекоха на средновековен мизерен начин на живеене в името на Затоплизма и рекета на Банкстерите. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО, МАЛОУМНИЦИ. Чакайте команда за масови самоубийства от шефовете си. Евтаназията са ви я приготвили глобално. НЯМА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ НИЩО И ЩЕ СТЕ ХЕПИ А?

Губят играта и преминават към пещерен протекционизъм. Само че всичко това има ефект на бумеранга. Най доброто за европейските народи от тук насетне е да направят всичко възможно да разпуснат по мирен, планиран и поетапен план това наднационално политическо недоразумение наречено ЕС. Иначе потъваме и то вече се чувства от доста години.

Нека се изгърбим, нека да гладуваме и да страдаме като впрегатни животни, в името на бъдещите поколения! Да де, ама при такъв живот, ние дали изобщо ще ги родим и отгледаме тия бъдещи поколения?

не се ли иска вече за джурналист!!!????

А не е ли точно това целта? Според мен е.

То това е целта. НАМАЛЯНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. Нямат нужда вече от работна ръка. Автоматизация. Управление с ИИ. Кастриране на децата с хормонални препарати. САТАНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ. Дори и Хитлеровите фашисти не са мислили по този модел. Тия ги надминаха в пъти.

Защото мълчим, затова. Европа е предадена, продадени и разпродадена, отвътре. Ние траем. Що не?

Те ще ти го вземат с цените на всяка стока,бъди сигурен...

Вече ясно се вижда, че националните европейски държави нямат алтернатива. ЕС трябва да се разпусне по мирен път час по скоро. Като начало би било разумно да се отнеме възможността на наднационалната организация да законодателства. Ако това се реши бързо, всичко останало ще си дойде на мястото.

За какво им е? На кой му пука за съдържанието! Важното е кликбейта да върви!

ЕС е грешка. Как беше..."недоносче". Хубаво е да се признае и да се поправи тази грешка като се върне обратно на европейските народи техния политически суверенитет. Няма време вече.

_stankow

Може и да не се разпуска. Но трябва сериозна реформация. Като за начало - обявяване на зелената идеология като престъпна и антихуманна. Забрана на зелени "активисти" да заемат ръководни длъжности. И прочие.

Е и на търговиата квоти и данък

Увисвате тотално. И парите ви ще ви свалят. И бой ще ядете.

Време е да излизаме от тая кочина, наречена ЕС!!! И данък въздух ще плащаме!!!

Когато сам се простреляш в крака, няма как да обвиняваш комшията!

В ръцете и в главата е.

такова, рошаво...Обичат го атлантиците..

Станков. Брюксел е престъпна клептократска система обслужваща интересите на Мултинационални конгломерати. Всяка форма на централизация е буквално корпоративен фашизъм.

ㅤ

Въглеродният отпечатък от човешката дейност по цялото земно кълбо е толкова миниатюрно-миниатюрен, че най-близкото сравнение би било "пръдня в торнадо".