Коментари - Член на УС на ЕЦБ: Лихвите не трябва да са оправдание за забавянето на зеления преход | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей такива, ненаебани грозотии, като тази от снимката, трябва да бъдат от упор разстреляни! Мама ви да еба зеленясала! Най-вече от долу...

Каката направо кърти мивки!

Като ги върнеме в пещерите ше станат токова зелени, че чак ще фосфорират

Ха ха - "който е съпоставим с очакванията за климатична неутралност до 2050 г. или по-късно". Просто някои са за по-късно :-) Напр 3050

Другарката откровено ни се подиграва! Не стига, че заради този "зелен преход" напечатаха трилиони евро и ги открадната, докарвайки ни колосална инфлация, ами и най-нагло ни заявява, че ще продължат да го правят!

Това, че ЕЦБ печата огромни количества евро, с които се фиансира този "зелен преход", демек си печат пари и ги крадат и с га си. То това докара инфлациятаи високото задлъжняване на много държави. Всякакви фондове и фондчета за кражби и усвояване.

Ние плащаме за да държиме пари в банка .

През декември ако знаеш колко евра напечатаха. А, чакай...

колко евра напечатах, че ми стана интересно? :-)

Ясбо е, че ЕЦБ е пълна с зомбирани калинки. Но може ли някой да разясни какво значи "само когато паричната политика стане отново експанзиостична"?? На къде ще се "експандва" тази политика?

С тия. Моето предвиждане е, че народа масово ще се върне по селата да си гледа животни и да си копа градини. Колкото и гъзария да е, тия апартаменти тря се изплащат, а автоматизацията ще премахне 50 процента от айти бранша до няколко години. От там се сещате какво става. Банките дигат лихвите по кредиите, прибират ипотечните провалчета. Каква производствена икономика ще има с тия декарбонизации? Познахте, храни от насекоми, скъп бензинец и за капак еврото, което може да видите какво направи с цените в Хърватско. Изстреля ги до небесата. Та който има акъл да се изнася от сега. Да не говорим, че за да въведат дигиталните контролни системи - карбонов индекс, социални рейтинги и паспорти за ваксинации - ще има редовни локдауни. Тая едва кретаща икономика тря се срита по-бързичко. Фараоните в Давос нямат вече търпение. От там да стъпим в Българската реалност. Виждате ли вариант, в който полицията идва на село и арестува някой, защото има градина? Аз виждам леко всяко село да си има ловна дружинка, която отстрелва не само дивеч. А най яко ще ми е да видя, как същите тия "полицаи" ще идат в Туркоезичните райони да обяснят на месното население, че от утре тря да спазва декарбонизацията като религия и да яде насекоми, вместо да си ползва парника и да ходи при Ходжата. Те тогава стана гражданска война, гарантирано.

Плащате, ама плащате такси. Това е различно според госпожата. Нищо, че плащате, причината е различна.. и сигурно трябва да се чуствате добре от това.. все пак сме в банкерската цивилизация. Услугата "банка" вече струва пари, нищо че в миналото се е финансирала от лихвени спредове. Модерните банки се финансират от такси. Това е така, защото са модерни... Те са като електронизацията - ще ни направи живота по-лесен.. само, че вече като ни стане живота по-лесен, започваме да я поддържаме.. с такси... че да има за надграждане. Това е цивилизационният модел на неолиберализма.

Рисковете не идват от лихвите, а от безсмислието на тезисите, спуснати от зелените талибани.

Радиацията е майка на декарбонизацията.

Долни педита зелени карбонени чугунени глави

няма такова нещо зелен преход, последния път е било преси 150 г като се открива тока и двг. До тогава всичко е било зелено. Ако ще се връщаме в пустинята и гората кажете го в прав текст. Най зеления строй беше социализма, просто защото всички вещи се ремонтираха и експлоатираха с години. Сега е важен само ръста на потреблението!!! каква екология когато всичко е за еднократна употреба и е малотрайно

Каката ,повтаря всичко от господарите от Давос. Ще ядете хлебарки и скакалци, няма да притежавате нищо НО ще будете щастливи. Това е бъдещето колкото и да не ви се вярва. Има много холивудски филми на тази тема от меката на циониската мафия.

Евро пендели