Коментари - Член на УС на ЕЦБ: Лихвите не трябва да са оправдание за забавянето на зеления преход | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евро пендели

Каката ,повтаря всичко от господарите от Давос. Ще ядете хлебарки и скакалци, няма да притежавате нищо НО ще будете щастливи. Това е бъдещето колкото и да не ви се вярва. Има много холивудски филми на тази тема от меката на циониската мафия.

няма такова нещо зелен преход, последния път е било преси 150 г като се открива тока и двг. До тогава всичко е било зелено. Ако ще се връщаме в пустинята и гората кажете го в прав текст. Най зеления строй беше социализма, просто защото всички вещи се ремонтираха и експлоатираха с години. Сега е важен само ръста на потреблението!!! каква екология когато всичко е за еднократна употреба и е малотрайно

Долни педита зелени карбонени чугунени глави

Радиацията е майка на декарбонизацията.

Рисковете не идват от лихвите, а от безсмислието на тезисите, спуснати от зелените талибани.

С тия. Моето предвиждане е, че народа масово ще се върне по селата да си гледа животни и да си копа градини. Колкото и гъзария да е, тия апартаменти тря се изплащат, а автоматизацията ще премахне 50 процента от айти бранша до няколко години. От там се сещате какво става. Банките дигат лихвите по кредиите, прибират ипотечните провалчета. Каква производствена икономика ще има с тия декарбонизации? Познахте, храни от насекоми, скъп бензинец и за капак еврото, което може да видите какво направи с цените в Хърватско. Изстреля ги до небесата. Та който има акъл да се изнася от сега. Да не говорим, че за да въведат дигиталните контролни системи - карбонов индекс, социални рейтинги и паспорти за ваксинации - ще има редовни локдауни. Тая едва кретаща икономика тря се срита по-бързичко. Фараоните в Давос нямат вече търпение. От там да стъпим в Българската реалност. Виждате ли вариант, в който полицията идва на село и арестува някой, защото има градина? Аз виждам леко всяко село да си има ловна дружинка, която отстрелва не само дивеч. А най яко ще ми е да видя, как същите тия "полицаи" ще идат в Туркоезичните райони да обяснят на месното население, че от утре тря да спазва декарбонизацията като религия и да яде насекоми, вместо да си ползва парника и да ходи при Ходжата. Те тогава стана гражданска война, гарантирано.

Ясбо е, че ЕЦБ е пълна с зомбирани калинки. Но може ли някой да разясни какво значи "само когато паричната политика стане отново експанзиостична"?? На къде ще се "експандва" тази политика?

Ние плащаме за да държиме пари в банка .

Плащате, ама плащате такси. Това е различно според госпожата. Нищо, че плащате, причината е различна.. и сигурно трябва да се чуствате добре от това.. все пак сме в банкерската цивилизация. Услугата "банка" вече струва пари, нищо че в миналото се е финансирала от лихвени спредове. Модерните банки се финансират от такси. Това е така, защото са модерни... Те са като електронизацията - ще ни направи живота по-лесен.. само, че вече като ни стане живота по-лесен, започваме да я поддържаме.. с такси... че да има за надграждане. Това е цивилизационният модел на неолиберализма.

Другарката откровено ни се подиграва! Не стига, че заради този "зелен преход" напечатаха трилиони евро и ги открадната, докарвайки ни колосална инфлация, ами и най-нагло ни заявява, че ще продължат да го правят!

През декември ако знаеш колко евра напечатаха. А, чакай...

колко евра напечатах, че ми стана интересно? :-)

Ха ха - "който е съпоставим с очакванията за климатична неутралност до 2050 г. или по-късно". Просто някои са за по-късно :-) Напр 3050

Като ги върнеме в пещерите ше станат токова зелени, че чак ще фосфорират

Каката направо кърти мивки!

Ей такива, ненаебани грозотии, като тази от снимката, трябва да бъдат от упор разстреляни! Мама ви да еба зеленясала! Най-вече от долу...