Бюджетната комисия одобри 9% ДДС за вино, бира, фитнеси и туроператори

Менда Стоянова очаква наказателна процедура срещу България заради новата порция намалено ДДС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къркайте там и не се занимавайте с политика.

Намалявате ДДС на жизненоважни стоки...малоумници!

Да я вкарат в затвора, ама нейсе.

ще намалите, къде ще ходите...

PEYTSCH

При наказателна процедура глобата следва да плащат демагог-тарикатите и браншовите ахмаци...

ДДС-то на ЛЕКАРСТВАТА е все още 20%!!! Мама ви нещастна, поркането ли ви е основния приоритет бе, гниди ненаситни!

Тая тъпа пловдивска п...ка как смее да противоречи.

Е па което си е вярно, вярно си е!

НЕ Я ДОЧАКАШ В ПАНДИЗА...

Нали не очакваш крайните цени на стоките с ниско ДДС да се намалят?

Ресторантаджиите ВЕЧЕ заявиха, че цените няма да се променят с хиляди оправдания. Популизмът на герберугите навлезе строго в дебрите на глупостта!

Думата е РЕСТОГРАНТАДЖИИ

Аз с това нещо на снимката рядко се съгласявам, но в случая е права - специално за намаленото ДДС на алкохола си има евродиректива;) Но пък, Мендо, пробвай се с чара си - може пък да ги убедиш, вместо на алкохола, да го сложат на основни хранителни продукти;)) Това вече няма да доведе до наказателна процедура!

Приоритети, приоритети. Деца може да няма в нашата татковина, и детските надбавки за едно дете може да стигат за два пакета памперси, ама ако са в промоция, деца си търсят учебници втора употреба масово, защото семействата им не могат да си позволят да купят нови, а книгите стават все по-голям лукс, но виж, бирата и виното в заведения ще са с намалено ДДС. Не храните, не книгите, не учебниците, не лекарствата, а виното и бирата в заведения и организирания транспорт към хотела и обратно. Зер политиците на прехода вложиха окраденото в подпорни стени на черноморието и в планините и се притесняват, че алъш-вериша им не върви добре.

Да чака наказателна процедура срещу нея за 700млн подарени на Горанов.

Бойко Борисов е окончателно осъден за клевета на всички инстанции ! За справки " copy -paste " на по-горният текст във вашата търсачка ;))))

Много внимавайте да не намалите ДДС на хляба, лекарствата и храните.За вини,бира ,фитнес и туризъм е друго.

Което ми припомня, че свалиха ДДС за туризма, детските стоки и книгите. Всичко си е на същите цени. Не сме и очаквали да е друго яче, но прокламираха намаление на крайните цени. ЛЪЖЦИ! МУТРИ ВЪН!!! ВСИЧКИТЕ!!!

Да чака наказателна процедура срещу нея за 700млн осигурена законодателна дупка, Горанов си е затварял очите, Божков е теглил парите давал ги е на Севда, а Севда ги е носила на Бойко.

Да така е! При нас няма ДДС на основните хранителни продукти (хлаб, месо, мляко, сирене, салам, лекарства ....) но в Тулупистан се намалява ДДС на кръчми, вино .... Тулупе, заминавай си сам!!

Въобще не са прокламирали намаление на крайните цени. Напротив - казаха, че никой клиент няма да усети намалението. Просто парите ще влязат в джобовете на бизнесмените, като компенсация срещу кризата ...

PEYTSCH

Търгашите плащат по-малко ДДС в бюджета. Те не свалят цените за да имат парички за силиконки на Бахамите...Колкото и да намалят ДДС още повече и други ще искат от същото без да мислят за клиентите си. Вината е в сбъркания чип на балканеца Ганьо.

А за ще не и за ракията и ментата? Крайно време е тези две отвратителни шайки да се омитат от властта! БАСТА! ОСТАВКА!

Тези браншове ли крепят икономиката?

е винаги популистки ход, защото всеки който познава механизма на прилагане на данъка е наясно, че крайната цена няма да се намали. Не прави чест на специалистите, които не обясняват това на хората, а ги заблуждават, че ще има ефект за тях. Губи бюджетът, а разликата остава в полза на търговците и то не цялата, така че и те едва ли ще преодолеят липсата на приходи, ако са сериозни.

Бойко Борисов е окончателно осъден за клевета на всички инстанции ! За справки " copy -paste " на по-горният текст във вашата търсачка ;)))) Въпрос към мисирките му : Защо когато говорят за Тулупа не се обръщат към него с осъденият на всички инстанции ?

И от кога от ЕК ни казват колко да е ддс? Тази простачка да бъде махната веднага. Гафовете й станаха много.

Бати и безмозъчния добитък са в парламента. След като знаете, че ще ни накажат за това ваше действие, то е редно да поемете санкцията!

Тази тъпа овца е от най-умните в Герб. Ако се напъне, може да мине почти за средноинтелигентна. Другите са си прости тутурутки. Хайде, ОСТАВКА !!!

PEYTSCH

Какви облаги чакате вие от намаленото ДДС ? В Германия намалиха ДДС и то се отрази с 1 или няколко цента благодарение на конкуренцията...Облагата е за фирмата или за едрия търговец.

Шайкатаа подкрепя туристическата перералня за мръсни пари. Там им е касичката. После пък народа пак ще плаща глобите от ЕС. Ако си мислите, че цените на нещо ще намалеят, помислете пак. Народа все ее преебан докато на власт са крадци и перачи на пари.

Бабо ти добре очакваш, ама хората очакват да си понесете отговорността за едни 700 милиона данъци от хазарт

Обединени идиоти са сметнали, че бирата от 5 лв. ще стане 4,85 с намалението. Така народът ще се юрне в хотелите на мафията.

вий каруца не можете да управлявате държава сте захванали да управлявате начело с баш каруцаря Простакът от Банкя Асфалт паша Мутрата лайняна Боко тулупа МУТРИ ВЪН !!! Всички навън на стачка, да изринем тези простаци, ако искаме да си възстановим държавата.

Умно, намаляте ДДС на тези които така или иначе не внасят ДДС...после ревете, че няма приходи в бюджета...Едни крадци подпомагат други крадци, а народа кучета го яли!

Този, който носи пряка отговорност е Финансовият министър и както поиска Васил Крумов Божов - Влади Горанов изгърмя, вече. Държавата, ще си прибере 700 милиона данъци, които дължи бизнеса на Черепа и то с лихвите. Материалните активи на Нове Холдинг са мнооого повече. А колкото до опасенията на Менда Стоянова, те са си съвсем основотелни.

Имал голяма фабрика - фабрика за лайна. Всеки ден бълва тонове лайна - голям производител се оказа тоя Шиши.

Значи пак удара върху данъкоплатеца.Вратички за всякакви ,,бизнесмени,,

Подкрепям Менда. Не съм съгласен с моите данъци да се плаща безработица, здравеопазване и бонификации на най-сивите сектори в българската икономика. Хотели, ресторанти, пиячка. Не съм съгласен да им се сваля ДДС. Нека излязат на светло и тогава да се компенсират, но само тези които са плащали проверено истинските си данъци и осигуровки.

Всичко е изчислено! Баба Цецка с 250 лв пенсия плаща 50 лв ДДС на месец. Тулупа ще и даде по 50 лева за три месеца, но за годината ще и прибере 600 лв от мизерната пенсия които в последствие ще раздаде на МАФИЯТА си! Мутри вън!!!!! Тулупа в затвора! Крадливата партия ГЕРБ на боклука!!!

И сега кво тия с рестУрантите ще си пазарят продукти с 20% ДДС ще си възстановяват ли ДДС-то с тая ставка и после ще продават с 9%.Това ДДС при тях ли ще "остава" Мендо обясни ма .

Да така е ! Тулупа се ебава с всички които честно си плащат данъците в България!

Избори наближават как иначе Факултето ще гласува 99% ГЕРБ?

МенТа е права, но за съжаление лаиците и тулупите от ГЕРБ и Патриоти не им пука... Нали после БГ плебсът ще плаща... Сега им е важно да останат на власт, колкото се може по-дълго, с цената на всичко, само и само, за да си довършат грабежите!

Те знаят, че скоро няма да управляват и за това забатачват Държавата!

Е, нали МенТата го обясни многократно... Дори предупреди, че ще ни накажат! Ама кой да я слуша! Сега е време за популизъм и тъпизми герберастови...

Кои са тия те? Ако са тези които си мислиш, това са печелившите на следващите избори.

Нито една телевизия не започна обедната си емисия с поредния брутален запис на премиера, от който узнаваме, че ни управлява примат.

Кажи верно! Това сериозно ли го мислиш. Ако е така...

Нали МенТа няма да ги дава от джоба си , тя има ОПИТ в хазарта !