"Булгартрансгаз" вече е пълноправен акционер в терминала в Александруполис

Усилено работим по инициативата "Три морета", докато другите още само говорят, каза Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

строи баце и то много строи все неща дето идържат от 10 дена до месец два. е това му са строежите негови.Другото си е само самохвалство и най - лошото е че си вярва.

Поредното предателство-за пореден път след натиск и комисионни ни го натресоха до макарите-американците, за да си изнасят втечненият газ, ни накараха да построим с гърците за собствена сметка терминал. "С чужда пита помен прави" , ама като има кой да плаща...за терминали и виртуални самолети.

"Спокойно да каже вече, че газовият хъб "Балкан" го има..." - чекмеджето МУ...

А газ, газ откъде?! Щото в момента там и грам няма! Кой ще кара газ и на какви цени? Пак ли ще е държавна тайна цената на продавача?

Планира се на хъбчето в морето край Александруполи /Дедеагач/ да пристигат танкери с втечнен американски газ, след което по тръба ще се подава към сэщиствуващия газопровод в Комотини /Тюмюрджина/, а оттам по газопроводче за България.

Пеше и аз едно време ПЛАНИРАХ да тресна Джулия Робъртс, ама си останах само с плановете. Като ти докарат там на цена х2 от тази в тръбата кой е луд да у купува?! Или тя демокрацията е скъпо нещо и ще трябва да плащаме 2пъти повече само и само да не е руска газ? Е чак толкова тъпи като прибалтите и полската шляхта не сме. А и пари нямаме...

Тъй, тъй за азербайджанския газ да кажете нещо другарю Борисов,че по справките на Булгаргаз от нова година насам все още грам газ не е потекъл към България?