Брюксел попари Берлин, като не му разреши данъчно "газ" облекчение

Канцлерът Олаф Шолц обаче не се отказва да продължи да преговаря с Европейската комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-големия хрантутник /Брюксел/ казва на най-големия си спонсор /Германия/ че има да дава още паре

pussy, ако от триене на мнения се ставаше милиардер, то евреите отдавна да са си сложили гъзовете осрани на твоя опърдян стол! ясно до тук? но стига празнодумие. Природата с нас Бог с нас

таааа... кой викате е "брюксел"? ще ви кажа: брюксел е шпионското име на цру. разкрити сте, джендъри, педофили и откровени педерасти на скъпи нам заплати!!!! тоя цирк с "трудните преговори" ми е добре известен от практиката ВИ! а кучешката каишка на юдео-антисемитите и хазарската мафия се протри и се скъса! дс комунделски отрепки! и сега гоите ще пеят: va, penciero! ще ви разнищим до последното, скрито възелче, мафията на ционистите-хазарски антихристи и техните подчовешки, извратени, скрити общества, като юдео-масоните, билдерберговите, изчекнатите ебалници в давос, шваб, сорос, ротшилд.. това ли беше! не! с вас е свършено! смешно ли ви е? охо,хо,хо, хооо! ако вие вервате в тия сбърканяци, то Аз съм Победителят! КапитанЪТ на този Кораб. ясно до тук? това е и Моята мисия тук! да ви разкрия и докарам до спотна "акция" боклук! но стига празнодумие. да превърнем думите ми в дела! и аз забранявам на идиотите от джърмани да има преференции пред поляците, които германците отдавна ограбват с "инвертиран" газ, на двойна цена. е, нема вече! и германците, а и французите са така! икея я един скъпопродаващ боклуците си концерн, които е добил почти безплатно от "приропдата" за който, жалък концерн плащанато на данъци е срам. икея е един концерн, който ограбва производителите и клиентите си! ограбва природата, ограбва Планетата МИ!!!! икея не е евтин! икея е скъп! пре-пре-пре- скъпа марка, на която вие се продавате за едно безплатно кафе, накрая, след като икея ви е видяла сметката! и ще кажете: ето: това е от икеа, на гостите... то пък все едно не си личи, че е стока-кенеф! хахахаа.. манипулируеми маймуни! които никога не учат.. за мен остава загадка как това, деградиращо "общество" е стигнало до тази... икеа "революция"... :-)))) Природата с нас Бог с нас

За тях евентуални облекчения, а за нас? Май големия брат има предимства пред българите.

таааа... кой викате е "брюксел"? ще ви кажа: брюксел е шпионското име на цру. разкрити сте, джендъри, педофили и откровени педерасти на скъпи нам заплати!!!! тоя цирк с "трудните преговори" ми е добре известен от практиката ВИ! а кучешката каишка на юдео-антисемитите и хазарската мафия се протри и се скъса! дс комунделски отрепки! и сега гоите ще пеят: va, penciero! ще ви разнищим до последното, скрито възелче, мафията на ционистите-хазарски антихристи и техните подчовешки, извратени, скрити общества, като юдео-масоните, билдерберговите, изчекнатите ебалници в давос, шваб, сорос, ротшилд.. това ли беше! не! с вас е свършено! смешно ли ви е? охо,хо,хо, хооо! ако вие вервате в тия сбърканяци, то Аз съм Победителят! КапитанЪТ на този Кораб. ясно до тук? това е и Моята мисия тук! да ви разкрия и докарам до спотна "акция" боклук! но стига празнодумие. да превърнем думите ми в дела! и аз забранявам на идиотите от джърмани да има преференции пред поляците, които германците отдавна ограбват с "инвертиран" газ, на двойна цена. е, нема вече! Природата с нас Бог с нас

Германците помнят войната. И са готови на всякакви икономии, само и само новият Хитлер - Путлер да не се подхранва от немската икономика.

Като гледам рейтинга на управлявашите и резултатите от междинните избори... не си прав

след като ще спасяват частни дружества от загуби с допълнителна такса,после колко години ще участват и в разпределението на печалбата?;)

Първо каква е тази конструкция, ДДС да се начислява върху друг данък ? Второ, какво пречи тогава новият налог да се намали с 20 % и да се събира ДДС, което държавата като втори участник да превежда на газовите компании ? Сигурно и това не може, защото някоя лелка в Брюксел пак ще се заяде...

Да бе, не може за да цицат допълнително гадовете. Как може да има различни ДДС -та, фон дер Лейен и приятелите и ли не дават?

Руските тролове, знаят ли колко е 600€ увеличение на година за едно немско домакинство. Това е все едно 100лв на година, приравнено към българските стандарти.

Половин Германия гони кръглата нула за месеца, ама тях ще ги оправят с помощи. Другата половина знаеш ли кви данъци плаща, то не е на само едно място да хвръкнат 600 евро. Работата става от зле по-зле.

но нямам нищо против да поемеш 600€ от сметката ми.Тъкмо ще си още по-наясно по въпроса..

Като пусне „Северен поток-2“, Берлин ще си върне „попарването“. И въобще къде е ЕС, който беше обещал тържествено, че ще осигури газ от другаде, само и само да не е от Русия. По-слабоумна политика едва ли може да се намери – дори и Ердоган, когото критикуват за какво ли не, е в пъти по-квалитетен политик от евролидерите, които впрочем сега са в отпуск, не щат да си развалят кефа с мисли за икономика и зима.

Северен поток 2 ще потече, едва когато Русия се изнесе от Украйна, включително от Крим, започне да плаща репарации за разрушенията на руската армия и когато президент на Русия стане Навални или някой друг нормален човек.

Ха ха ха ха ха

Мършоядите не дават на сърцето на европейската икономика да ползва облекчения. Кога ли ще им писне на немците от ЕС ...

Царят дава, пъдарят не дава