Броят на подаващите документи в бюрата по труда намалява значително

Властите ще продължат да предлагат допълнителни мерки срещу безработицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И? То освен мангали някой друг регистрира ли се?

Спокойно, като удари втората вълна (което най-вероятно ще се случи на есен), комбинирано с бонусната грипна вълна, характерна за този сезон, положението ще се влоши доволно повече от преди (най-малкото, най-вероятно ще ни затворят, този път за цялата зима) и повечето от нас най-вероятно ще стигнат до бюрата по труда.

всичко е под контрол не се притеснявайте

Госпожата с дебелия врат да не се плаши. Октомври-ноември ще започне огромно подаване на оплаквания за неполучени заплати от шараните, които сега се хващата в Бг "туризма"! Та есента да си брои пилците тази тетка на тиквата.

втората вълна зависи много от това как се държи обществото. Демек, в наши ръце е.

Когато човек няма право на парично обезщетение за безработица и не отговаря на условията за социални помощи, за какво му е изобщо да чака по опашки да се регистрира в бюрото по труда? А държавата това и чака и веднага вади грешна статистика колко малко са безработните в България.

Ако се вади нарочно изопачена статистика с цел заблуда на народа, то това няма ли да е някакъв вид държавна измяна?

Абсолютно вярно - разгеле, един адекватен коментар! Проблема е, че като гледам, доста хора неглижират и или направо отричат съществуването на проблема (какъвто се явява вируса) и съответно не спазват никакви правила. Не виждам как това ще доведе до нещо добро.

DIR, качили сте снимка от зимата - хора с шуби и дебели якета и шалове на 02.07.2020??!!?? Много непрофесионално и небрежно се отнасяте към читателите си!

Тази е голяма експертКа по всичко, ще оправи и това министерство. Дааа...

сега като почне вълната от програмисти да се пишат безработни и да им плащате максимума обещтетение, тогава говорете глупости

Г-жа Сачева е широкоспектърен спец , прокламатор на всички соросоидни идеи ! Пука и на нея , че има много хора останали без работа , които не могат да кандидатстват за социални помощи, защото по една и ли друга причина не отговарят на критериите. Тях не ги брои. А хората са обречени на мизерия.

А какво става с обещаните до 4500лв безлихвен кредит, всъщност от тука четящите имали кандидатствали и взели парите?

амчи те измряха от глад докато чакаха