Коментари - Брекзит е нанесъл на лондонското Сити по-тежък удар от очакваното | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изнася се бизнеса от Сити-то няма как. Ще го духат англичаните следващите десетилетия яко, освен ако не се променят някак нещата. УК ще стане безумно скъпа офшорна дестинация за укриване на мръсни пари от супербогатите - а тукашните ще оцеляват на 100к паунда годишни помощи само за да си плащат наемите в надутите от руските милиардери къщи...

Това са Подвеждашти дани ! сега се чака глупаците в Брюксел да подпишат Бекзит зделката ! На 26 Април В Шотландия Нов Реверендум След 2 Поколения Тук Става Сингапур На Темза ! 100% е

Аха, 110% е сигурно нещо за след две поколения - ха, ха. Неграмотникът пише Зделка, обаче иначе всичко му е ясно. А, бе, гламав, китайците им разсипват Хонг Конг, за Сингапур си се хванал. Сингапур се управлява по джагатайски, а след две поколения на Темза ще има Дака, или в най-добрия случай Исламабад.

Новия референдум в Шотландия съвсем ще ги отрезви...

Колко са 1 000 000 000 000 паунда загуби на фона на придобитата свобода и възможноста за невероятен бизнес с целия Бритиш импайър! Нигерия, Руанда, Бангладеш,Пакистан и Камерун са бъдещето на Британският мега бизнес импайър!!! :))))))

Че то Бангладеш и Пакистан отдавна са на острова. Лондонабад върви в посока да стане новата Дака.

За сметка на това са свободни от евро робството и си имат най-умния, най-способния, най-красивия и най-атлетичният премиер в Света! :))))))

Почва да им идва ума в главата. Ама като се обърне каруцата - пътища много...

Всичките тези "милиарди лири" са просто цифри в компютрите на банките - никой не е изнесъл палети с банкноти или кюлчета злато. Не се притеснявайте за играчите от ситито - те са си направили сметката какво губят и какво печелят от Брекзита. Дали е по-добре да са финансов център контролиран от ЕС? Те в ситито не искат дори собствената им държава да ги контролира. По стара традиция, дори кралицата трябва да поиска официално разрешение, когато иска да посети ситито - те са си държава в държавата. А сега, когато Хонг Конг минава под контрола на Китай, офшорните капитали от там ще се прехвърлят в Лондон.

те бяха против БРЕКЗИТ точно защото си бяха направили сметка!

Ситито никой не ги мисли. Губи населението на Великобритания. Защото тези "цифрички в компютри" водят със себе си бизнес, работни места (много високо платени), данъци, осигуровки, потенциал за развитие и т.н.

Англията беше изкарана от ЕС от селяните, а не от Ситито. На Ситито им остана само да си мислят как да минимизират загубите от тази глупост, но те ще се трупат десетки години. Ние в ЕС да не сме по-прости от генетичните островни недуразумения, че ще им оставим парите си да ни ги управляват те. Ще гледаме отлив от Лондон в посока на Амстердам, Франкфурт и т.н. Хонг Конг, ако има отлив, ще е минимален и по-скоро ще е към ЕС и САЩ, а не към Лондон.

Ходил ли скоро в UK? Преди просяците, клошарите и работещите в чистотата бяха цветнокожи, а сега са си англичани. В стройтелството масово работеха поляци, а сега са англичани (над 300000 поляци си се върнаха в Полша). Е ходи питай по-добре ли след Брекзита.

Бе, кво няма да се връщат в Полша? Американците бият шута на Германия като европейски плацдарм и се местят в Полша. Вярно, че сега САЩ не са онова, което бяха след войната, но и Полша сега не е разораната Германия, та малко им трябва, за да направят качествен скок. Светът е динамичен, ама Ганьо си мисли, че каквито са му представите, такова е било винаги. Изразът "изпаднал германец" е от 20-те години на миналия век, когато Германия е била разорена и смазана от световната депресия, та немците са обикаляли навсякъде, вкл. и тук, за да търсят работа и направо да имигрират. След години поляците ще са забравили и за Англия, и за Германия, стига дотогава китайците да не са ни изринали всичките.

Мозъчните тръстове са плъзнали навсякъде. хахах :-) А англичаните не ги мислете. Те работят активно за развитие на най-големият пазар на света Индия. Да не говорим, че прецакаха европейците и получиха всички блага на ЕС, без да плащат вноска в съюза. Общо взето, са големи хитреци!

Глупости

Има малка разлика кагато Индия беше колония и ако надигнеха глас идваха канонерки и броненосците и всички навеждаха глави. Сега и Индия е ядрена държава с 100 ядренизаряда, а UK имат 600. Дали Индия пак ще се съгласи да бъде експлоатирана като колония? А да не забравя и Пакистан е ядрена държава и той неще да е колония. Да неговорим, че и Китай беше колониано зависим, а сега май UK зависи повече от китайците.

Тея с кръвосмешения по-тежки и от тези на гръцките ци–гани в село Мечка, си помислиха, че хората с пари умират за тях, защото са много кууул. Кул за англиските педеласи!

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.