17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как няма да се увеличат? Само се чудят какви нови такси да измислят. Малко по малко премахват всички безплатни услуги, трансформират ги леко, за да изглеждат като ъпгрейд и те карат да плащаш. Едни пари да ти преведат от чужбина и те цакат с 25 лв. заради едното осчетоводяване. Прехвърлят всичко към онлайн банкирането и така не поемат никаква отговорност, а разходите им са нулеви. А, ако ти хакнат картата, хем взимат пари от застраховката, хем те правят и теб солидарно отговорен и те глобяват с едни 300 лв. например. И всичко това с благословията на държавата. Мафия!

Мдаааа, печалбите на едни идват от загубите на други.

Видими резултати ??

И на вложителите също се е увеличила печалбицата ,тяхната м..............ца

Това се пада г/д по 142 лв от всекиедин български гражданин в това число вечно неработещите, деца, пенсионери и хора живеще в българия само по документи но така е тия имат такса за всичко справка - такса внасяне - такста теглене - такса скоро ще имае такса вхо такса изход такса разхогов с служител отрицателна лихва да не забравяме и такса че си клиент

Такса, че си клиент има и се казва такса за обслужване на сметката.

То от тия 1 милиард сигурно 70-80 процента са от всякакви безмислени и надути такси ! Скоро време очаквайте и такса вход за влизане в банков клон , че сте влезли да им дадете парите си , да ги съхраняват и да оперират с тях . А по белия свят хората вече масово използват независими мобилни приложения за преводи на пари , за търговия с акции , за плащане на сметки , данъци и глоби , и в традиционните банки единствено и само си съхраняват парите . И тук вече можете да ползвате подобни приложения и да си спестите доста ненужни разходи към банките .