Коментари - Блумбърг: Великобритания готви временна национализация на местния клон на „Газпром” | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англосаксонските троцкисти почнаха национализацията! Да се готвят всички по всички точки на планетата!

Путин ще скръцне на Абрамович и онзи няма да продаде отбора, а ще го фалира

Ето така вдни държави стават богати и влиятелни като замразяват/крадат авоари на други под всякакъв ддмократичен и хумамен претекст!

Комунисти, как е възможно такова нещо!? Вместо приватизация да правите национализация? Долни комунисти!!!

ТОТАЛНО ЗАГРАБВАНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ КАПИТАЛИ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! ОТВЕТНО РУСИЯ ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРА ВСИЧКИ ДОСТЪПНИ ЗАПАДНИ КАПИТАЛИ! В СЛЕДВАЩИЯТ ЗАПАДЕН ПАКЕТ ЩЕ Е ФАТАЛЕН ЗА РУСИЯ! ПРЕДВИЖДА СЕ ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ РУСКИ КОРАБИ ДА АКУСТИРАТ ПО ВСИЧКИ ПРИСТАНИЩА В СВЕТА! КАКТО И СВОБОДНА КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА БА РУСИЯ(УЗАКОНЕН ТОТАЛЕН ГРАБЕЖ)! ПОЗНАЙТЕ КАКВО СЛЕДВА КАТО ОТВЕТЕН УДАР!

МОГАТ ДА НАЦИОНАЛИЗИРАТ САМО ДЕДОВИЯ, АМА ВЕКЕ МЕК!

Щом бритнаците решиха да си спомнят пиратският занаят... значи пак са свършили парите в хазната. Традиции, кво да правиш;)

Скоро у нас, национализация на тръбата на турски поток и пускане на азерски по нея.

Махни го тоя остров. Разчисти Атлантическия океан, толкова пречи на корабоплаването.

Турция да вземе тази територия? То бива да си кух, но ти дрънкаш!!!

Дринго, тя тръбата си е твоя бе!Платил си /т.е. Булгаргаз/ 1,2 милиарда еврака да се построи и зарови:)Нали затова беше голямото крякане, че е построена с наши пари и никога нямало да се изплати....Да, никога няма да се изплати ако никой не купува руски газ -за това са прави!Ако Газпром си я беше построил сам със собствени пари, нямаше да има недоволни, ако ще и един кубик газ да не мине през нея.

Той вова превзима Харков един месец вече с допотопната си армейска техника—- хахахахахаха

Ние пак ще върнем народната власт! Ще има народен съд, лагери и ТКЗС-та, ще излезем от НАТО и ЕС и ще станем 16-та республика на СССР! Хляб и халва - само с купони, кашкавалът ще е за 4 лв/килото, но заплатите стават по 120 лв за всички, връщаме панелното строителство и рабфак!

Ами ако национализират тръбите, как ще национализират газа, който руснаците ще спрат???

Как се конфискува имущество и бизнес на хора за които предполагат, че са близки до Кремъл, но живеят иначе в техните страни, развиват бизнес, плащат данъци и т.н и сега хоп им вземат всичко. Кой ще се разпорежда с тези конфискувани пари по сметки, сгради, имоти, яхти и фирми никой не му е ясно и кой как ще ги заграби но е демократично. Аз леко се притеснявам вече от демокрацията.

Джонсънчо що тогава през ЯНУАРИ си напазарува стоки за 2,6 милиарда ЛИРИ от Русия? И дали стоките му ще стигнат до острова.. Та само за 1 милиард лири са газа, нефта, кюмюра и кокса.. Явно за да има какво да му конфискува Путин.. А и да говорим, че BP няма как да си откара у дома ИНВЕСТИЦИИТЕ в завода за втечнен газ в Сахалин.. А пък и ШЕЛ си бие камшика от Хорандия и се мести и той на острова. Вече е ингилизка фирма по документи и тя с дялово участие по руски нефтено, газови фирми..

той хляба ти след някой месец ще е с купони...не се тревожи...но ше си 20 република на ЕС...разликата не е голяма

А от нашите олигарси кога?

Европейският Съюз на Ленинският болшевизъм и нацизъм. Едно светло бъдеще с универсален минимален доход, пържоли от хлебарки и студуване в името на победата над Путин. Или беше Зеленият Преход и Големио Ресет тва. Объркахте ме вече. Аз така да питам, кога да очакваме завръщането на Ковид с новият ултра-мега-щам Делтакрон? В мизерна България кога ще ни национализирате новото строителство щото сме русофили?

друго си е да си сър гей - временна национализация е като малко бременна предполагам. Тез от атлантическата империя напълно изтрещяха.....

А бе много се пънем, ама зимата ще подсмърчаме на студено . Британците ще му намерят лесното. Ние ще има да духаме.

значи вече е демократично да се национализира , става интересно....

Тези надминаха комунизма бе... Ракетата и да се свършва с този луд луд свят

абсолютно, светът не е бил толкова хаотичен никога. Комунизъм - капитализъм, ляво - дясно, консерватори и либерали, няма такива животни вече, истината е , че всеки прави каквото си иска, светът е анархия в момента

Резултат от стотици години кръвосмешения!

А защо просто не спре войната или това не е вариант докато не разруши цялата страна?

Така беше и в България на 9-ти септември 1944 г. Идва Съветската армия и хоп - взима ти всичко.

А русия всъщност защо води тази война въобще? За да види до къде може да стигне запада? Ами ще стигне до където може, но той кво печели не е ясно

Диваци. Руснаците ще им го върнат десетократно.

Толкова просто. Война за сфери на влияние, не го ли проумявате? Всичко друго е за найвници.

А на мен ми е чудно на база какви закони го правят това изземване. В България определено нямаме такива закони които позволяват държавата да ти вземе нещо без да си осъден. И това което става там е плашещо. Не става дума за рускште олигарси и техните милиарди а за прецедента. Утре какво ще попречи на някоя държава да ми запорира нещо без нищо да съм направил. А по освен руските олигарси същия филм го играят в Канада с обикновенните мирно протестиращи хора. Всеки който е помагал на камионджиите както и те са със запорирани сметки и не могат да си плащат сметките и кредитите.

демокрация, частна собственост, закони, съдебни дела....всичко отива по дявлите, и цялата лъжлива лицемерна западна сган

Като ги гледам какви са злобни британците, нищо чудно те да са измислили хитлеризма.

Супер фейк нюз. Сигурно само Блумбърг го знаят… след като го национализират от къде ще пълнят с газ, след като тръбите са руски… То бива да си прост ама чак пък толкова, ама кво се чудя толкова от островчани…

Западът замяза на психиатрия, напълни се с всякакви величия, плячкосващи наред в името на мира, но не спират войната, напротив, постоянно прибавят цепеници в огъня, а слугата им разиграва покъртителна мелодраматична истерия по всички екрани на Европа и Америка, а украинците страдат и умират - за кефа на психясалите от алчност, високомерие и охраненост демократи.

Конфискацията и национализацията са нацизъм + комунизъм. Европа - НЕ. Европа - СПРИ.

Обаче когато Англия краде /замразява/ чужди активи всичко е наред, нали

Ами да. Няма логика бившата съветска република Украйна , дето е била част от Киевска Рус, и дето половината са със смесена руско-украинска кръв, да се сфера на влияние на САЩ. Канада що не станат сфера на влияние на Русия????

Добре де едно време защо запада не национализираше собственост на СССР, а пак бяха в обтегнати отношения. Да не станахме по-резистентни на радиация или намаляха ядрените ракети? Какво му е по-различното сега?

Бндитизъм,сър!

И да речем че национализират газпром във Великобритания, как ще оперират, след като няма от къде да вземат газ

Ами представи си следната ситуация: руски агенти успяват да извършат преврат в Канада, да отстранят тамошното правителство, и да сложат там правителство от отявлени американофоби! То на своя страна обявава, че иска икономически и военен съюз с Русия, а руснаците възнамеряват да създадат ракетни бази на канадска територия (с ядрени ракети!) близо до американо-канадската граница, ракетите от които могат да стигнат до всеки по голям американски град в северната част на САЩ (като Вашингтон или Ню Йорк) за около 5 минути! Мислиш ли, че американците биха толерирали подобно положение?! Ако тогава САЩ нахлуят в Канада, за да отстранят тамошното правителство, пак ли ще се чудиш защо е тази война?!

Те така кръстоносците национализираха(разграбиха) и Константинопол. 8 оттогава започва разцвета им. Винаги зя чужда сметка.

Не знам за денацификация на Украйна, ама върви яка дерусификация на света!

Тук става дума за фалит, а не за национализация!

Това правителство ако не обявим всеки момент война на Русия няма да се учудя !

Трол руснак, си ти, не горд. Олигофрен

Виж си снимката. Някое пишлеме захлебило на доларова ясла

В десятката !!

Мачкай Путин и олигарсите. Те са окрали богатствата на Русия за своя сметка.