Коментари - Блумбърг: Великобритания готви временна национализация на местния клон на „Газпром” | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Частна собственост? - Вие не разбирате! Това е друго!

Демокрация. Както изчезнаха милиардите на Кадафи докато евроатлантиците му клаха народа. А на Гордия Руснак му пожелавам да му се върне цялата злоба. По-гнусно създание не е крачило по земята от години.

Тъпи англичани. Заврете си тръбата на Газпром отзад и най вече на русият рошав педал който обича да се пени. То от край време се знае че Англия е майка и люлка на педали, така че нищо ново сър.

Швейцарците им го отпраха на олигрсите по такъв неочакван начин, че много от тях сега се чудят как ще връзват двата края, но поне имат рубли с които да си избършат... Сега единствената им дестинация за почивка, че е Либия, Египит и Сирия, все "елитни" туристически дестинации, места с много разрушения. Да видят хубаво ли е.

само, че като минат санкциите и Руснаците като си намерят ново място за паричките или нова форма Швейцария какво ще прави не е ясно - тая клоака живееща от кокаинови пари?

Четете бе , мурзилки! Междувременно "Газпром енерджи" се опитва да намери купувач, за да се спаси от крах, след като много големи клиенти се стремят да се освободят от мултимилиардни договори заради руската инвазия в Украйна, информира в. "Сънди таймс

Самите английски клиенти не искат да плащат на рашистите и те са пред фалит!

Ти руснаците не ги мисли големият пазар е Китай Индия Южна Корея и други в района

ти имаш ли някакви елементарни познания по икономика и бизнес? май не. Няма как компания която добива природни ресурси да фалира.... съхранението на суровината и е безплатно - в земята просто няма да добиват, но как ли ще се чувстват хората на студено и колко дълго? Те бяха шокирани, че макдоналдс затваря.

Много често взе да се използва думата "национализация".Лошото е че това идва от Запад.Явно там се крият мръсните комунисти.

Накрая на оня ненормалник ще му писне, ще врътне кранчето и Европа ще се събуди на студено и тъмно. Натам вървят нещата. Тия стана по-откачени и от него. Това е кражба както и да го погледнеш.

.

На острова на пиратите всичко си продължава като едно време. Какво да очакваш от нация, на която Франсис Дрейк е национален герой?

И защо да не е? Спасява Англия, подпалвайки Великата Армада.

Дрейк поделя плячаката си с кралицата... затова тя го амнистира,прави го сър и национален герой, и едва години по-късно го пращат срещу Армадата.

Как конфискуваш частен имот? И това в уж неутрална Швейцария? Киро Канадеца как не се е сетил? Може да конфискува тръбопровода на Газпром и имуществото на Лукойл.

Национализация на тръбата през България и който иска руски газ да си плаща. Хлебарките трябва да се унищожат до крак.

абе тия национализации на всеки има няма 50години,то фашисти ,комунисти сега демократи,очакваме и тия със знамената след 50 години, които не пе.деруга му взимаме имота

БРАВО. ВАТЕНКИТЕ ЗАД УРАЛ. Тролчета тъпи, знаете ли какво е Урал?

Урал е мястото, от където долитат Воеводите. Други въпроси имаш ли?

А дебелия гъз уинстън само сереше против комунистите. Е пак ще подкрепим фашистите.

ЧЕТЕТЕ не само заглавията. ЧЕТЕТЕ, МИСЛЕТЕ и ПОМНЕТЕ: " Искате ли още доказателства за овластената идиотия? Щото има още много. Например Теменужка Петкова. Помня как пламенно обясняваше по телевизора колко ще струват инвестициите по проекта за преминаване на “Турски поток” през България и каква ще е печалбата на “Булгартрансгаз”. Щели сме да вложим 2.6 млрд. лв. в инфраструктура, компресорни станции, газопроводи и поддръжката им. Тези 2.6 млрд. лв. щели да ни донесат 4.35 млрд. лв. за период от 20 години. Демек 2 млрд. печалба. Да дадем 2.6 млрд. лв. накуп и после да печелим 20 г. по 100 млн.! “Булгартрансгаз” пресметнали като включили и цената на кредита, който трябва да теглят, щото ги немат на ръка тия 2.6 млрд. лв. И изведнъж печалбата изчезнала." Хем ша си разберете че Турски поток си е наш. Без кранче за България при това. Кранчетата са у султана и при Вучич.. Хем ша разберете, че без газ през следващите 20 години. Няма как и парите да си избием.. И на чия майка благодарностите да изпращате.. Как обърках.. Ми той и СИРАК са оказа, че е.. „На мен, сирака, кой ми е помогнал или толерирал…” Загубил е майка си когато е бил на 39 г., а баща си на 45 г. Тъй че сирак може да е само в смисъл, че е израснал без прадядо понеже комунистите го убили. Но и това е от приблизително верните неща.

Мачкай Путин и олигарсите. Те са окрали богатствата на Русия за своя сметка.

Тук става дума за фалит, а не за национализация!

Виж си снимката. Някое пишлеме захлебило на доларова ясла

Не знам за денацификация на Украйна, ама върви яка дерусификация на света!

Те така кръстоносците национализираха(разграбиха) и Константинопол. 8 оттогава започва разцвета им. Винаги зя чужда сметка.

В десятката !!

И да речем че национализират газпром във Великобритания, как ще оперират, след като няма от къде да вземат газ

Няма да вземат газ. Газът не е всичко. Важна е солидарността. Без газ може. Без зачитане на живота не може. Това е разликата между изтока и запада.

В десятката!!!

Ами какво да кажат иракчаните когато UK прати войска за ОМП-та , за които после Блеър призна че са били лъжа ?

Бндитизъм,сър!

Добре де едно време защо запада не национализираше собственост на СССР, а пак бяха в обтегнати отношения. Да не станахме по-резистентни на радиация или намаляха ядрените ракети? Какво му е по-различното сега?

Преди Рейгън и Тачър ги въртяха дълго на бавен огън докато ги изпекат. Тогава нямаше война. Сега е война и няма време за бавен огън. Затова направо в пеща.

Ядрената пещ ли говорим?

Обаче когато Англия краде /замразява/ чужди активи всичко е наред, нали

Конфискацията и национализацията са нацизъм + комунизъм. Европа - НЕ. Европа - СПРИ.

Западът замяза на психиатрия, напълни се с всякакви величия, плячкосващи наред в името на мира, но не спират войната, напротив, постоянно прибавят цепеници в огъня, а слугата им разиграва покъртителна мелодраматична истерия по всички екрани на Европа и Америка, а украинците страдат и умират - за кефа на психясалите от алчност, високомерие и охраненост демократи.

Супер фейк нюз. Сигурно само Блумбърг го знаят… след като го национализират от къде ще пълнят с газ, след като тръбите са руски… То бива да си прост ама чак пък толкова, ама кво се чудя толкова от островчани…

Като ги гледам какви са злобни британците, нищо чудно те да са измислили хитлеризма.

французите са

демокрация, частна собственост, закони, съдебни дела....всичко отива по дявлите, и цялата лъжлива лицемерна западна сган

А на мен ми е чудно на база какви закони го правят това изземване. В България определено нямаме такива закони които позволяват държавата да ти вземе нещо без да си осъден. И това което става там е плашещо. Не става дума за рускште олигарси и техните милиарди а за прецедента. Утре какво ще попречи на някоя държава да ми запорира нещо без нищо да съм направил. А по освен руските олигарси същия филм го играят в Канада с обикновенните мирно протестиращи хора. Всеки който е помагал на камионджиите както и те са със запорирани сметки и не могат да си плащат сметките и кредитите.

Диваци. Руснаците ще им го върнат десетократно.

А русия всъщност защо води тази война въобще? За да види до къде може да стигне запада? Ами ще стигне до където може, но той кво печели не е ясно

Толкова просто. Война за сфери на влияние, не го ли проумявате? Всичко друго е за найвници.

Ами да. Няма логика бившата съветска република Украйна , дето е била част от Киевска Рус, и дето половината са със смесена руско-украинска кръв, да се сфера на влияние на САЩ. Канада що не станат сфера на влияние на Русия????

Ами представи си следната ситуация: руски агенти успяват да извършат преврат в Канада, да отстранят тамошното правителство, и да сложат там правителство от отявлени американофоби! То на своя страна обявава, че иска икономически и военен съюз с Русия, а руснаците възнамеряват да създадат ракетни бази на канадска територия (с ядрени ракети!) близо до американо-канадската граница, ракетите от които могат да стигнат до всеки по голям американски град в северната част на САЩ (като Вашингтон или Ню Йорк) за около 5 минути! Мислиш ли, че американците биха толерирали подобно положение?! Ако тогава САЩ нахлуят в Канада, за да отстранят тамошното правителство, пак ли ще се чудиш защо е тази война?!

Резултат от стотици години кръвосмешения!

Тези надминаха комунизма бе... Ракетата и да се свършва с този луд луд свят

абсолютно, светът не е бил толкова хаотичен никога. Комунизъм - капитализъм, ляво - дясно, консерватори и либерали, няма такива животни вече, истината е , че всеки прави каквото си иска, светът е анархия в момента

значи вече е демократично да се национализира , става интересно....

А бе много се пънем, ама зимата ще подсмърчаме на студено . Британците ще му намерят лесното. Ние ще има да духаме.

Това правителство ако не обявим всеки момент война на Русия няма да се учудя !

друго си е да си сър гей - временна национализация е като малко бременна предполагам. Тез от атлантическата империя напълно изтрещяха.....

Европейският Съюз на Ленинският болшевизъм и нацизъм. Едно светло бъдеще с универсален минимален доход, пържоли от хлебарки и студуване в името на победата над Путин. Или беше Зеленият Преход и Големио Ресет тва. Объркахте ме вече. Аз така да питам, кога да очакваме завръщането на Ковид с новият ултра-мега-щам Делтакрон? В мизерна България кога ще ни национализирате новото строителство щото сме русофили?

Джонсънчо що тогава през ЯНУАРИ си напазарува стоки за 2,6 милиарда ЛИРИ от Русия? И дали стоките му ще стигнат до острова.. Та само за 1 милиард лири са газа, нефта, кюмюра и кокса.. Явно за да има какво да му конфискува Путин.. А и да говорим, че BP няма как да си откара у дома ИНВЕСТИЦИИТЕ в завода за втечнен газ в Сахалин.. А пък и ШЕЛ си бие камшика от Хорандия и се мести и той на острова. Вече е ингилизка фирма по документи и тя с дялово участие по руски нефтено, газови фирми..

Как се конфискува имущество и бизнес на хора за които предполагат, че са близки до Кремъл, но живеят иначе в техните страни, развиват бизнес, плащат данъци и т.н и сега хоп им вземат всичко. Кой ще се разпорежда с тези конфискувани пари по сметки, сгради, имоти, яхти и фирми никой не му е ясно и кой как ще ги заграби но е демократично. Аз леко се притеснявам вече от демокрацията.

Така беше и в България на 9-ти септември 1944 г. Идва Съветската армия и хоп - взима ти всичко.

Ами ако национализират тръбите, как ще национализират газа, който руснаците ще спрат???

Ние пак ще върнем народната власт! Ще има народен съд, лагери и ТКЗС-та, ще излезем от НАТО и ЕС и ще станем 16-та республика на СССР! Хляб и халва - само с купони, кашкавалът ще е за 4 лв/килото, но заплатите стават по 120 лв за всички, връщаме панелното строителство и рабфак!

той хляба ти след някой месец ще е с купони...не се тревожи...но ше си 20 република на ЕС...разликата не е голяма

Махни го тоя остров. Разчисти Атлантическия океан, толкова пречи на корабоплаването.

Той вова превзима Харков един месец вече с допотопната си армейска техника—- хахахахахаха

Скоро у нас, национализация на тръбата на турски поток и пускане на азерски по нея.

Турция да вземе тази територия? То бива да си кух, но ти дрънкаш!!!

Дринго, тя тръбата си е твоя бе!Платил си /т.е. Булгаргаз/ 1,2 милиарда еврака да се построи и зарови:)Нали затова беше голямото крякане, че е построена с наши пари и никога нямало да се изплати....Да, никога няма да се изплати ако никой не купува руски газ -за това са прави!Ако Газпром си я беше построил сам със собствени пари, нямаше да има недоволни, ако ще и един кубик газ да не мине през нея.

Щом бритнаците решиха да си спомнят пиратският занаят... значи пак са свършили парите в хазната. Традиции, кво да правиш;)

МОГАТ ДА НАЦИОНАЛИЗИРАТ САМО ДЕДОВИЯ, АМА ВЕКЕ МЕК!

ТОТАЛНО ЗАГРАБВАНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ КАПИТАЛИ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! ОТВЕТНО РУСИЯ ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРА ВСИЧКИ ДОСТЪПНИ ЗАПАДНИ КАПИТАЛИ! В СЛЕДВАЩИЯТ ЗАПАДЕН ПАКЕТ ЩЕ Е ФАТАЛЕН ЗА РУСИЯ! ПРЕДВИЖДА СЕ ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ РУСКИ КОРАБИ ДА АКУСТИРАТ ПО ВСИЧКИ ПРИСТАНИЩА В СВЕТА! КАКТО И СВОБОДНА КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА БА РУСИЯ(УЗАКОНЕН ТОТАЛЕН ГРАБЕЖ)! ПОЗНАЙТЕ КАКВО СЛЕДВА КАТО ОТВЕТЕН УДАР!

А защо просто не спре войната или това не е вариант докато не разруши цялата страна?

следва забрана да почиват в сочи.

Комунисти, как е възможно такова нещо!? Вместо приватизация да правите национализация? Долни комунисти!!!

Ето така вдни държави стават богати и влиятелни като замразяват/крадат авоари на други под всякакъв ддмократичен и хумамен претекст!

Путин ще скръцне на Абрамович и онзи няма да продаде отбора, а ще го фалира

Англосаксонските троцкисти почнаха национализацията! Да се готвят всички по всички точки на планетата!