Бизнесът скочи срещу идеите на Симеонов да спре рекламата на лотарията

От Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България изпратиха отворено писмо до институциите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от защитници на комарджии, наркомани и алкохолици.

Глупости на търкалета!!! Разпространявам( продавам) хиляди билети на Национална лотария месечно и ползвам максимална отстъпка от номинала на талоните 5÷6 %. Месечната ми печалба от тази дейност е не повече от 200-та лева. Ако някой (КРИБ) си мисли че не мога без тях се е объркал.На тази национална епидемия трябва да се сложи край. Сега разбрах колко много са се загрижили собствениците на лотарийте за нас търговците и наивните търкачи на надежда! Хайде моля Ви се! ЗАКРИВАЙ!!!!!!

В България Бизнес е 1:1 с мафия.Няма никъде по света такава държава.Тези наши бизнесменни задминаха телефонните измамници те могат да се отъждествят и с тях.Въобще всичко долно ,гадно,мръсно,това е криб. Рекламират всичко фалшиво даже и деца замесват в гадостите си. Влизам в магазин и вече не знам какво мога да си купя.Всичко е отвратително. Бизнесът,анатема на този бизнес в дън земя да се продъне.

Да се забрани и рекламата на лекарства .

Няма ли кой да срита разните там черепи и прасета!? Съсипаха бившата ни хубава държавица.

Симеонов,моля те спри ги тези нагли и грозни реклами,и игри че ми писна. Провери ги тези капути с картончетата какви данъци плащат.

Бизнесът, ако ще, не само да скача, а и до Луната да литне, в случая, Валери Симеонов е напълно прав. Стига сте развращавали и лъгали народа, заради гнусната ви печалба!

Ако бях на Валери Симеонов ,щях да им покажа среден пръст пускайки в България европейското тото където джакпота е над 100 000 000 евро. Да видим тогава кво ще запеят тези от КРИБ.

Държавата прибира 15% от всеки лотариен билет. За Черепа остават 25% от всеки билет. Останалите обикновенно около 60% се дават като печалби. bTV и Nova печелят стотици милиони от рекламите. Ще гледаме страхотна съпротива. Уви търкащите билети безмозъчни зомбита няма как да разберат, че от билет за 4 лева един със сигурност отива при мутрите.

Ти да не мислиш,че тези хора,които ги дават по тв,и твърдят,че са спечелили такива суми са наистина спечелили? Хвърлят им 100 лева и лъжат. Повечето са от провинцията където 100 лева са 1000.

Рекламата на всякакъв вид хазарт трябва да се забрани. Хората си дават и последните пари, за да пълнят гушите на тези изедници. Имаше една реплика в "Списъка на Шиндлер", когато главния герой започна да залива вагоните с евреи с вода, за да ги охлади. Немеца го пита "Как може да си толкова жесток и да им даваш надежда?". Та и търканките продават на мизерниците надежда, която достига само до единици от тях. Останалите стават още по-мизерни и нещастни. Чудя се как спят организаторите на тези обири?

Трябва въобще да забранят хазарта, като оставят само тотото.

Рекламите за хазарт трябва да имат същата съдба като рекламите за цигари. Освен това държавата трябва да си върне монопола върху всякакви лотарийни игри. Трябва да се забрани на чужди компании да развиват хазартна дейност в България.

Спряха рекламите за алкохол и чипсове, време е и за хазарта. Много пъти виждам в магазина възрастни хора направили сметка 3-4 лв. от най-евтините заместители на храна да взимат билетче и търкат още на касата с нетърпение. Имаше и случай с една баба 1,60 смета и билетче, ама от 2 лв., защото нямала 3. Плачевна история.

Най-напред БФС, сега "бизнеса". Остана да "протестират" "профсъюзите"и "правителството".

Писна ми от всякакви джендеропедерастки организации! От споменатите тук също! Как не ги е срам да коментират изобщо рекламата на хазарта! Да не би на Черепа и на Дебелото Прасе да им намалеят приходите. Дебелоочието на изстискващите и последните левчета, от увеличаващата се дебилна маса на населението, е потресаващо! Зашото .... щяли били да загубят накакви си приходи от просташките реклами на хазарта! Представяте ли си?!?! ...... Нямам думи!!!

На мен никой не ми пречи още като чуя тази реклама да загася телевизора.Правя го редовно. бизнесът .....патологечен крадец и лъжец това е бизнеса в булгаристан.

и на мен, но масово гледат печелившите по телевизията с широко отворена уста и си дават малкото парички, получени от "загрижения" бизнес, като заплата за билети

естествено, след изпростяването в училище, народът стана примат и всичко е предвидено от фирмите, продаващи надежда. Прав е Валери, много е прав! Поне за това.

Ти явно си се образовал по времето на комунизма, за това можеш да отсееш сеното от плявата. Отдааавна образованието не е това, което беше. Чуждите корпорации научиха нашите измамници как да подвеждат стадото и след толкова години изпростяване, те са го планирали и предвидили. Ех тоя бизнес - чорбаджия изедник за българите! Ненапиха се на българска кръв тия кърлежи.

Мдам, загрижил се е бизнеса, че ще пресъхната доста кранчета ако народа не търка билетчета като откачен...