Бизнесът настоя за свикване на КСНС заради скъпата енергия

Предложените мерки за компенсация няма да проработят, смятат работодателските организации

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът настоя за свикване на КСНС заради скъпата енергия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министър Сандов дето броеше врабчета и ходеха по бизнесите да ги рекитират с протести ! Министър Иванов дето събираше застраховките на Сик в Шумен ли ? Министър Нинова дето е бивш приватизатор ? Киро и Асен ГМО-ТО ли ? Киро даже спря да се усмихва като разбра къде се набута в на Румен схемите ! Айде няма нужда от промени а от схеми !

Добър ден, другари! Хайде, умните и красиви мунчовисти Ви оправят без вазелин! Нали си ги избрахте сега няма да ривете! Все тиквун Ви е виновен! Ха, да Ви видим сега всичко е във вашите ръце! Работата отиване там, че няма да се изкара зимата! Прост матрял, заслужаващ си съдбата!

прекупвачите - к'ви търговци на ел. енергия са, като нямат собствена мрежа. Просто пренасят една фактурка от бюро на бюро и лееекичко ви вдигат цената ...

Когато електрическата енергия е скъпа в цял свят - какъв е проблема, като и конкуренцията на българските производители също плащат за скъпи енергоносители!? Може би само в Рашата и Саудитска Арабия да е евтин токът, ама те нищо не произвеждат, а само изнасят изкопаеми!

си роден тъп си се продал еФтино за две панерки мухлясал кукуруз

Дреме му на прецедента, нали го избраха, има си пенсия и прилична заплата! Цял живот е на държавна издръжка и през ум не му минава за работещите хора!

бизнеса който е собственик на веитата реве че си продава сам на себе си скъп ток,това има ли го някъде по света,че даже и иска компенсации от държавата,че се навъдиха много наши ора с лобита

Късно е. Трябваше по-рано да протестирате. Те и западно от нас ще изпищят де (а некои вече). Още преди 10г, кгоа ви разправяха дивотии за "зелени" преходи, преки, соларки и проч "технологии" "НОВИ!!!" Тогава требваше да протестирате, или поне да притиснете боклуците в парламента. Или си мислите че щом ЕС позволява на депутатите да се облажват с соларки и перки, това е само нова форма на кражба? Ми не! А, беше внедрена и успешно развита нова "зелена" религия, коят религия РУШИ ОСНОВАТА на всичко - енергетиката. И бизнеса пригласяше (някои и сега го правят). Може би, защото очакваше да спечели от "зелени" поръчки? Хе,Хе. Ще спечелят само шепа хора, всички други ще изгубят. Много ще изгубят, вероятно масови фалити и сътресения на цялата кочина ЕС ще има. Това е. Когато калинки вземат стратегически решения, те така става.