17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предпочел е живота пред това да му спретнат някой нещастен случай.

evra52k

Тази уродлива форма на биологичната материя изтормози години на ред не само българите с посреднически фирми на газ,но и сега унижи германците да плащат газа в рубли. Поговорката :каквото посееш това ще поникне важи и между държавите.

Шрьодер е боклук!

и трябваше отдавна да бъде лишен от немско гражданство!

Много прости Хора ! Играят си на Демокрация ! Не е вече ЕС , а збиротак от Крадци и мошенници ! Време е за Излизане от ЕС , Референдум , стига Търпяхме Унижения на една проста Фелшерка !

А като излезеш от ЕС къде ще влезеш??? На кучето в газот? Без парите от ЕС България ще обяви дефолт само след три месеца!

И кое ни направи зависими от подаянията на ес? Защо беше срината българскатарромишленост? На Сърбшя и Турция кой им дтрои пътищата като не са в ЕС

Щом не иска, Аз може да го заема поста

Нациска работа , насила да караш някой да се отказва от работа ! Нали Щтоле е внук на Нациски офицер , който случайно не е Разстрелян след Войната !

Искам парите на Руския свят не и да живея в него.

Еврогейска демокрация... Ако не слушкаш си наказан. Иначе сме демократи и свободни държави и народ... Пълна диктатура. :( По лошо е от комунизма защото е двулична и скрита добре зад маската на псевдодемокрацията.

Руските корупционни практики да подкупва във всяка страна предатели. Тоз как не е обе-ен още те за кабинет в Бундестага говорят

Комунизмът унищожаваше личности а Демокрацията създава условия за личноста

Комунизмът създаваше личности ! "Демокрацията"....ги обезличава !

Комунизмът създаваше еднакви хора от калъп, демокрацията дава възможност на таланта.

Дава възможности на крадцште източващи усвояващи присвояващи и Родината разпродаващи