"Бионтех" строи нови заводи за ваксини в Сенегал и Руанда

Решението е взето след препоръка от Африканския център за контрол и превенция на заболяванията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е и там да почнат с редуциране на населението...

Предавам се. В мола за ваксини. Тия няма да спрат. Не съм антиваксър, ама такова налагане на ваксини не съм виждал.

Угуре, Угуре умен турчин си ти.

Добре, че хората започват да осъзнават, че нещо не е наред със случващото се.

Най-бедните, най-накрая, защото са беззащитини и няма да окажат съпротива.

Браво!

Да. очакваме в Сенегал и Руанда яко мране?

Оръжейната, Петролната и Фарма индустрии са в ръцете на евреите в САЩ

Ужас, дори африканците са значително по-умни от българите и се радват на ваксините, които ще ги спасят от ковид и другите гадости, върлуващи там...

Абе да правят каквото искат, ама само ме е страх да не стигнат партиди от там до България. Защото то и сега доверието е ниско, а ако почнат да ни носят и ваксини от Руанда и Сенегал, съвсем ще е та ша к.

Ей платен педал ходи се гръмни

А графена откъде ще идва?!

със сигурност ще стигнат за една от следващите игли.

Начи смятайте още колко ще продължи ковид истерията. Тепърва ще строят , докато почне да бълва поне 3год , едно 10 г не ни мърдат

до 2025 г

За дебилите - антиваксъри, които квичат - КОВИД, корона, да бяхте прочели статията: Бионтех отново потвърждава ангажимента си да произвежда на африканския континент иРНК ваксините срещу малария и туберкулоза, които в момента се разработват, обяви компанията Т-У-Б-Е-Р-К-У-Л-О-З-А, М-А-Л-А-Р-И-Я

е открит от бляд.... структурата му е ... 6-оъгълна... като на пчелната пита .... 666 ... ))) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Graphen.jpg

след короната идва война и след нея - глад, мор и всякакви болести ...

Тия с експерименталните ваксини нападнаха вече и Африка. И там ще се мре яко.

айде и ваксините преминаха в сектора - производство на потници с маркови щамповки... произвеждаш потник за двадесет цента в бангладеш, а го продаваш като марков найки за 120 долара в европа... министъра на войната урси е уредила вече пазара! фючърсния пазар! :-)))

нямай съмнение, че виждам в 3d матрицата ви! и ще Oсигуря унищожението ви! няма да има милост, ..

Ваксърите са във възторг. Ще има с какво да се боц,боц,боцкат горките. Ще има матриал за болните им душички.

За твое сведение ваксина за туберколоза има от 100 години, и тук в BG всички са ваксинирани. За какво им е РНК ваксина, едва ли ще е по-евтина!

Като чета коментарите се убеждавам за сетен път, че антиваксърите са пълни идиоти.

Явно не предвиждат край на тая истерия... Щом строят още заводи, които да бълват ваксини за лакомите, алчни задници... Ще ни дупчат яко. До смърт.

Това заводче да не забравяме че се прави с нашите пари

Този д-р Шефкет стана милардер, от прост гастербайтер - прислужник, санитар и общ работник в строителството, сега е милиардер и дупе и гащи с Бил Гейтс, и двамата рязани...Сега се вижда колко всъщност е алчен и ненаситен, каква лакомия, смята да прави там заводи и да експлоатира безмилостно местното население!

С твойте 20 лв. ли? - хахахахахах

Но там нямат и недостигат ваксини!!!

Болна душица. Боц боц педалите...

По добре питай - за кобалта .

Ще строят докато има идиоти да се ваксинират.

Ти прочете ли статията, господин трол? Ще правят ваксини против малария и туберкулоза, от кога в България ваксинират срещу тези болести?

Догодина няма ли да изчезне това, та тепърва заводи ще строят?

Шефа се опита да бачка с някви в Сенега. Нема такива скатавки бате. За 6м нищо не свършиха, само ц8цат кинти. Та не се кахървте за заводите там. Нищо нема да излезе, поне не в близкитв години.

Пишете без да сте прочели статията за какви ваксини става въпрос.

При тези обороти от по 30-40 милиарда на година, никога няма да пуснат кокала.

Това са заводи за експериментални ваксини, материал за тестване в горката Африка колкото искаш. Лошото е, че тези изроди няма да се спрат само с този вирус и с тази ваксинация, филма явно ще продължава.

до момента беше само загряване...

хех няма автономни суверени независими държави няма президенти няма правителства!!! иде нов свят!!! и той се управлява от фармациите и тез които държът фармациите... ааа невиждам розово бъдеще демокрацията е бош лаф... няма такова нещо! няма! дори строят на ким чен ун скоро ще изглежда като детска забавачница на фона на световните хитри богати суперзлодеи

А-а-а-а-ха-ха-ха=а. Най-смешният коментар :). Днес ще бъда в настроение, за мен ще е хубав ден и ще съм добър към децата и дребните животни :)