"Бионтех" строи нови заводи за ваксини в Сенегал и Руанда

Решението е взето след препоръка от Африканския център за контрол и превенция на заболяванията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хех няма автономни суверени независими държави няма президенти няма правителства!!! иде нов свят!!! и той се управлява от фармациите и тез които държът фармациите... ааа невиждам розово бъдеще демокрацията е бош лаф... няма такова нещо! няма! дори строят на ким чен ун скоро ще изглежда като детска забавачница на фона на световните хитри богати суперзлодеи

Това са заводи за експериментални ваксини, материал за тестване в горката Африка колкото искаш. Лошото е, че тези изроди няма да се спрат само с този вирус и с тази ваксинация, филма явно ще продължава.

Шефа се опита да бачка с някви в Сенега. Нема такива скатавки бате. За 6м нищо не свършиха, само ц8цат кинти. Та не се кахървте за заводите там. Нищо нема да излезе, поне не в близкитв години.

Догодина няма ли да изчезне това, та тепърва заводи ще строят?

При тези обороти от по 30-40 милиарда на година, никога няма да пуснат кокала.

до момента беше само загряване...

Ще строят докато има идиоти да се ваксинират.

Този д-р Шефкет стана милардер, от прост гастербайтер - прислужник, санитар и общ работник в строителството, сега е милиардер и дупе и гащи с Бил Гейтс, и двамата рязани...Сега се вижда колко всъщност е алчен и ненаситен, каква лакомия, смята да прави там заводи и да експлоатира безмилостно местното население!

Това заводче да не забравяме че се прави с нашите пари

С твойте 20 лв. ли? - хахахахахах

Явно не предвиждат край на тая истерия... Щом строят още заводи, които да бълват ваксини за лакомите, алчни задници... Ще ни дупчат яко. До смърт.

Ти прочете ли статията, господин трол? Ще правят ваксини против малария и туберкулоза, от кога в България ваксинират срещу тези болести?

Като чета коментарите се убеждавам за сетен път, че антиваксърите са пълни идиоти.

Болна душица. Боц боц педалите...

Ваксърите са във възторг. Ще има с какво да се боц,боц,боцкат горките. Ще има матриал за болните им душички.

нямай съмнение, че виждам в 3d матрицата ви! и ще Oсигуря унищожението ви! няма да има милост, ..

айде и ваксините преминаха в сектора - производство на потници с маркови щамповки... произвеждаш потник за двадесет цента в бангладеш, а го продаваш като марков найки за 120 долара в европа... министъра на войната урси е уредила вече пазара! фючърсния пазар! :-)))

Тия с експерименталните ваксини нападнаха вече и Африка. И там ще се мре яко.

За дебилите - антиваксъри, които квичат - КОВИД, корона, да бяхте прочели статията: Бионтех отново потвърждава ангажимента си да произвежда на африканския континент иРНК ваксините срещу малария и туберкулоза, които в момента се разработват, обяви компанията Т-У-Б-Е-Р-К-У-Л-О-З-А, М-А-Л-А-Р-И-Я

след короната идва война и след нея - глад, мор и всякакви болести ...

За твое сведение ваксина за туберколоза има от 100 години, и тук в BG всички са ваксинирани. За какво им е РНК ваксина, едва ли ще е по-евтина!

Но там нямат и недостигат ваксини!!!

Начи смятайте още колко ще продължи ковид истерията. Тепърва ще строят , докато почне да бълва поне 3год , едно 10 г не ни мърдат

до 2025 г

Пишете без да сте прочели статията за какви ваксини става въпрос.

А графена откъде ще идва?!

е открит от бляд.... структурата му е ... 6-оъгълна... като на пчелната пита .... 666 ... ))) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Graphen.jpg

По добре питай - за кобалта .

Абе да правят каквото искат, ама само ме е страх да не стигнат партиди от там до България. Защото то и сега доверието е ниско, а ако почнат да ни носят и ваксини от Руанда и Сенегал, съвсем ще е та ша к.

със сигурност ще стигнат за една от следващите игли.

Ужас, дори африканците са значително по-умни от българите и се радват на ваксините, които ще ги спасят от ковид и другите гадости, върлуващи там...

Ей платен педал ходи се гръмни

А-а-а-а-ха-ха-ха=а. Най-смешният коментар :). Днес ще бъда в настроение, за мен ще е хубав ден и ще съм добър към децата и дребните животни :)

Да. очакваме в Сенегал и Руанда яко мране?

Угуре, Угуре умен турчин си ти.

Предавам се. В мола за ваксини. Тия няма да спрат. Не съм антиваксър, ама такова налагане на ваксини не съм виждал.

Добре, че хората започват да осъзнават, че нещо не е наред със случващото се.

Крайно време е и там да почнат с редуциране на населението...

Най-бедните, най-накрая, защото са беззащитини и няма да окажат съпротива.