Безработицата у нас най-ниска от 10 г.

Броят на регистрираните безработни през ноември е общо 197 783

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами намаляла е, то се изнесоха безработните навън

Ми то не останаха млади трудоспособни хора в България. Заради ''мъдрото'' ръководство на кадри от бившото БКП ( ГЕРБ, БСП, ДПС И пр. ) 80% от младите избягаха. Та как да има безработица?

Затова, не "без работица", а без работНица.

Истинската информация струва пари.Затова се пишат такива глупости.

Броят на населението - също.

Ами че то няма хора в бг бе ТЪПАНАРИ,за каква безработица иде реч?????

Много народ измря, е затова

Браво на политиците , изгониха работоспособните българи в чужбита и намалиха безработицата. Да продължават в същия дух още марко ще стане и нулева .

Обезлюдяването на населението е най - високо от 10 г.

Същото може да се каже и за населението. Неудобния въпрос как хем тъй безработицата е ниска, хем "бизнесът" постоянно реве за кадри, няма да го задавам.

Един от "най-умните" въпроси, които съм виждал. Ниската безработица освен всичко останало означава и глад за кадри. Липсата на хора за определен вид места води до много малко безработни точно в тази определена област. Добре е в училище да има повече предмети от типа "Основи на икономикса", "Въведение в бюджетирането" и т. н. - може пък да спрем да се изказваме по описания начин (нищо лично) ;)

Това число за държава, която е една шепа е твърде голямо. Освен това, ако човек е надхвърлил 50 години, намирането на работа е сериозен проблем. За тия, които са над 55 вече не говорим. Там мисията е невъзможна.

Куцо и сакато се е юрнало да бачка! Особено тия от боята... Дето професията им е цял живот да снасят гниди...

Като прогониха 90 % от трайно безработните и те сега работят за чужди икономики, а в България не останаха хора, много е смешно да се говори за ниска безработица...

ujabg

Всички работят за ниски заплати!

А колко е реалната?