17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицензиран екскурзовод за Барселона и Каталония. Прочетете коментари на мои клиенти от линка. https://www.gidbarcelona.net/105010861084107710851090107210881080-10851072-1082108310801077108510901080.html Ще направя вашия престой в Барселона незабравим ! Очаквам вашите въпроси. Поздрави

Браво!! Ще си отдъхнем от пияните простаци!

защо само британските? имаме и още много които можем да разкараме, докато станем нормална държава! А, то било защото те самите се отказват, а не някое невменяемо герберско изчадие да е поумняло и да ги е спряло. Е, как иначе. Добре, поне вонята на пикня и повръщано ще се махне. Остават само руснаци и евреи. Айде гроб, постарайте се тоя път вие?

който ме е изтрил а е оставил червените тролчета с "Гарантирано от ГЕРБ" да му е ясно, че ще гори вечно в ада :)

Супер. Без алкохолизирани коронавирус носители. Дайте още добри новини, като тази и отивам на нашето черноморие.

И руснаци няма много. :))

Бях свидетел на Софийското летище бай Ганьо пасти да яде пред британците!Абсолютни боклуци,но се имат за велики!Нищо не губиме от тая сволач!

бая пари, льольо :)

Ура, завиги да се спре тая грозна, пияна английска паплач...

"Междувременно новият министър на туризма и вицепремиер Марияна Николова обяви, че разработват пилотна схема " - кляка/сяда в скута на пилота и схемата е ясна....

добре те е научила, гладна няма да останеш

"" По тази помощ ще се възползва значителна част от бранша.; щЕ СИ ГИ ГУШНАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ И НЯМА ДА СЪЗДАДАТ РАБОТА . чИСТА ДАЛАВЕРА

Веднага министърката на туризма да направи обръщение на Английски за да призове за идване тук и обяснение колко е хубаво особенно към варна до тръбата

След като се мангъровизирахме и станахме втората Швеция, всички ни карантинират. Лошото е, че в стремеж да спасят туризма, ще започнат да пускат руснаци, беларусци, молдовци, от републиките в Кавказ и Средна Азия, а там са доста заразени с К 19. Това ще засили епидемията у нас.

Всичко е позволено в името на печалбите на бетоновите мутри.

Светът постепенно, но сигурно ни изолира, пък ние нека си се самонавиваме, че коронавируса е една конспирация и няма нужда да се спазват мерките. То се видя!!!!!

Ето една добра новина,тия насрани гъзове няма да идват в България!!!

Ще те питам дали ше има какво да сере твоя зимата.

Слава богу!

kalinvt

През последните два месеца България успя да привлече 50 процента от туристите, които обичайно почиват в Турция или в Гърция, сочи анализ на румънската туристическа агенция "Травъл пленър" (Travel Planner).

Да не се връщат повече.

Това е от уважение и обич към нас. Нали са новите ни братя.

Кой ще ни пие разредените питиета по баровете и ще си замята полите на стари години, ще се кълчи пиян/а/по масите и пилоните? Няма да има кой едно нормално пиянско сбиване като хората да спретне....Трагедия, ви казвам!

Има най-малко един проблем за самите британски туристи. Поне половината от тези туристи идват тук главно или дори единствено за да се напият и дрогират безпаметно и прочее плебски занимания. Тия неща в Гърция нито са евтини, нито масово достъпни - и така и трябва да е. В Турция имат известен опит с руските алкохолици, но руснаците са непретенциозни алкохолици. Британските отрепки могат да бъдат доста агресивни, а това турците няма да толериират дълго. На всичкото отгоре този клас туристи не носят нормални печалби, а в момента е почти сигурно, че повечето отрепки от Кралството са и носители на вируса. Т.е. такова пренасочване е добро дошло за нас, ще покаже на родните ни мутри, че има живот и без хотела да им е пълен с алкохолизирани и дрогирани аутсайдери. То ще покаже и че печалбите ни, като икономика, от подобни говеда са съвсем мижави, ако въобще ги е имало. Обаче на Гърците и на Турците дупе да им е яко. И на двете места са дружелюбни и гостоприемни повече от нас, но дълбоко ще съжаляват баш за този вид туризъм, ако им се изсипе верно там.

Булгаришен туризмен - капут! За следващата година оцелелите хотелиери тр. да поканят украински сервитьорки, щото нашенските ще са отцепили за Германия да работят чистачки и камериерки.

Много народ пищя колко били тежки мерките срещу ковид. Маски трябвало да носят. Почнаха всякакви да разправят колко нямало страшно, колко не трябвало маски, колко безмислени били предлаганите ограничения. Та даже колко и нямало такова нещо. Били Боко и сие го измислили за да ги ограничат. Даже и протестурчета се навъдиха да протестират ... да протестват що не са гласували на предни избори ... ха ха ха. Е какво искате? Някой да ви дойде на протестите да си кара ваканцията? Блокирайте сега столицата и всички градове. Спрете насила всичко което и без това едвам мъца като бизнес. Излесте на протест срещу вас самите си бе! Без маска и колкото се може по-натъпкано. Съдерете си здравната система и си виакйте на воля ... викайте колко не можете нищо да правите и сте недоволни от самите вас си. Викайте бе. Който сам си го направи никой друг не може да му го направи.

Като няма никакви мерки против корона вируса е така, държавата му е отпуснала края, хората съответно също - пълно безхаберие...

Как да няма мерки? Казаха ви какво да се прави. Да се носи маска в затворени помещения. Обясниха че е въздушно какпово пренасяне. Ще рече маска при много народ на едно място дори и на открито. Помолиха да се спазва дистанция. Но нашето си знае. Е не е до някой друг, до вас самите е... Ако се наложат по-строги глоби - крадат ни. Ако няма глоби - намало мерки те затва. А вземете се уточнете какво точно искате.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Да благодарим дружно на другаря господин натовския генерал Радев ел Фигуро

това запетайка ли е или точка :-)

Да бе, той Радев е министър на туризма... Как пък все някой друг си е акал в гербавите кюлоти...

съвсем естествено - ние отричаме че има ковид, плюем по щаба и мерките, затваряме пътища и магистрали, всяка вечер във Варна има шествие на идиоти. Защо някой чужд турист ще иска да си причини това?

След просташкото и мутренско отношение към туризма у нас е съвсем нормаленрезултат да ни теглят майните. И в Великобритания разбраха, че се изгавряме с туристите с този манталитет от Балкантурист като си мислим, че само ние имаме море/ така беше през социализма/, но се оказа, че много други държава също имат и при това предлагат почивка с много вежливо и човешко отношение. Показахме среден пръст на руснаците, сега англичаните няма да идват.... познайте какво ще стане с дребните хотелиери по морето..... ГЕРБ вече се изгавриха и с тях. На следващите избори пак кажете, че нямало кой друг да управлява стадото и само Борисов е единствения престъпник, който знае как се краде. С кражбите рано или късно стигаш до задънена улица... като тази година: Бетонирано навсякъде, но няма дори евтини туристи, които да запълнят леглата- Честито!

няма чак толкова да пострадат, колкото големите...което е добре, защото най-после и българи могат да "енджойват" на спокойствие на нашето черноморие...

английските пияници и простаци?

макар че не знам какво разбираш под това...аз разбирам туристи, които нямат много пари като...западняците или въобще онези с по-високите доходи...напр. леля ми от Елхово, която работи и мие чинии...но иска като всеки нормален човек, да има нормална почивка и ако може и да се топне в морето...за избор между Тенерифе и Майорка...не ми се пише...

" Дайте ни да работим, загуби търпим " Е, дадоха ви да работите и какво?! Не знаете как или не искате. Не спазвате правилата - те са за другите "балъци" Ето го и резултата: Клиентите не ви искат защото не работите за клиентите, а за собствения си джоб! Фак т!

Ами европейците да не са малоумни да идват при липсата на всякакви мерки за безопасност. Нашите хотелиери са тъпи, защото вместо да се напънат да дадат всичко от себе си и да привлекат български туристи, те се опитаха пак да правят бърза печалба от алкохолен туризъм и накрая останаха с пръст в гъза...

щато имаш такава голяма база да запълваш...то един хотел със 7 етажа и стотици стаи за богатите как се поддържа...

Новата министърка спасява лицата от прехода, не дребния бизнес в туризма. Ние го знаем. те го знаят. И това с парите на ВСИЧКИ нас. Малките ще се нагодят, а всичките ВИЕ дето застроихте прекрасното черноморие с крадени пари - да фалирате скоро и най-накрая в България туризма да стане като хората. В момента селския туризъм в България е в хиляди пъти по-адекватен от морския и зимния такъв...

това не е само мечта?

Боклуци. Турците имат 232 000 заразени, днес почти хиляда за деня, но “пренасочват” към тях, че ние сме им много опасни с нашите 11 000... Няма такава тъпотия. Отново се изгавриха с България. Дано да им излезе през носовете тази Турция..

Боли ни шнура значи, да се заразяват там бахаха

Беззаконие и метежници по кръстовищата. Като турист никога няма да стъпя на токова място и като българин живеещ в чужбина няма да се прибера докато органите на реда са като едни други органи вместо да въдворят ред. Нито имам каранция че ако кацна в София ще мога да отида и да се придвижа по местата които искам, нито има гаранция че ще мига да се върна обратно в София за да си хвана самолета когато ми е необходимо. Така че едни 4-6000 хиляди долара които щях да изхарча за почивка в България и които да стигнат до народа сега си седят. И ско тия беззакония не бъдат прекратени може и близките две години да не изхарча и цент в България. Австралия, нова зеландия, Корея, Япония, Финландия, Виетнам изглеждат все по-привлекателно при все карантина но няма беззакония и окупации.

Ама носете си маските под носле или като лигавник. После ще се чудим, де серат гладните. От нас зависи. Няма щаб, няма СЗО. Ако ние не сме дисциплинирани, ще ядем хурката

Хурката си я изял вече малоумнико , блееш весело в изолация а тя с “двеста в дупарата ти и си се върти “ Ама нали нямаш хрема - значи всичко си ти е наред !

...разработват пилотна схема за подпомагане на представителите на малкия бизнес в туризма... Малееей.

''базите за рекреация.'', ''Неусвоените средства ще се нотифицират'' Рекреация горе-долу става ясно, че е почивка или възстановяване, ама какво значи да се нотифицират средства? Няма ли нормални български думи? ДИР, вие ли ги измисляте (инвентвате) или така си идват (дистрибютнати) от министерството? Много иновативен стайлинг, направо за конграЧулейшън!

Нотификация на неусвоените средства за догодина е неологизъм, подсказваш известния вече ефект на сублимация на средствата до следващите избори.

с нищо не помогна за изясняването...исках и аз да попитам какво значи нотификация...да пишеш по ноти ли, с ноти ли или е подобно на нещо като електро-фикация...значи трябва да тръгнем от думата НОТИ...ама като не ми хрумва какво друго освен от точки и ченгелчета значи...?

нотификация в търговията предимно...

Не само ние не разбираме. Гледах в един американски филм, където един питаше- какво значи офис информация асистент. Отговорът беше - значи хубавата дума БИБЛИОТЕКАР, Т така е.

Супер! Няма да има опашка на Боро

а Цеко ше понамали ли картите

Приоритет на правителството е ИБРИКЧИЙСТВОТО - българите да са прислуга на германци и англичани, да ги ритат, да ги обиждат, да ги плюят ... а те да работят като прислужници за жълти стотинки! Дайте шанс на индустрията да се възстанови и никой няма да ви работи по хотелчетата като прислуга ... за това и държите хората в мизерия и гоните всички фирми, които искаха да произвеждат у нас.

накрая мутренските хотели ще се окажат бенефициенти, отсега виждам новите подпорни стени, търсещи камериерки. в резултат на дългогодишната проституция на държавните органи и общините, обичащите природата туристи внимателно заобикалят жълтокафявия кенеф.

Кви немски каси ма? Това ще са стари, болни, бедни немци, които очакват немски стандарт. Кой ще им розбира езика? Дядо ти Пешо? Не, че шашмата няма да мине, просто ще получим аналога на пияните Британци, т. е. най-скапаните Немци. Просто Германия ще аутсорсва отпадъка

ти май си същия съ нотификацията...много си се модернизирал...

Ха, гарантирано от герП ! Така става, когато мутрата прави по 5 хиляди теста на ден в циганските махали, за да докара голяма бройка заразени и да открадне повече пари от ЕС ! При диктатурата е така - щом царя е добре - всички трябва да са доволни ! ОСТАВКА !

Сякаш цяла Европа не ви вижда, че в разгар на епидемия сте се разпищолили и натрупали навсякъде, нито маски, нито най-малка дисциплина. В болниците отделенията постоянно се дозапълват. Кой е луд да иде, като не знае къде ще го хване. Нито има хигиена, нито дезифектанти... В Европа се знае всичко за вас, само вие си мислите, че сте хитри.

Да ти остане за спомен от морето!

Трябва Революция... Боклук Борисов убива и разболява с РАК и Левкемия хората в БЪлгария чрез неговите турско- нгърски фирми- А1, Вииваком, теленор.. Някой хора дори Ослепяват... Отделно, чрез Башибозушката фирма- ''Агенция за бежанци"," Б.Б прехвърля араби и негри да завземат България.. Слага ги в лагери и ги храни БЕЗПЛАТНО. Дава им безплатно и вода и стаи... Пуска араби, негри и китайци, да ни заразяват с всякакви зарази - коронавируси, африканска Чума. Боклук Б.Б ги пуска тия араби и китайци да ОТКРАДНАТ Бизнеса , Работата и Парите на Българските Бизнесмени и Работници.. И затуй Българите, стоим Гладни, болни и без работа. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов ги убиха.. И Боклук Борисов трябва да утрепят , за да я има България.. А после да запалим и съборим всички турско негърски фирми, с които тоя убива и разболява нас, българите.. Куршуми за Предателя !!!

Толкова си гладен, че поддържаш и плащаш интернет, щом си тука....Виж жалко, че твоята болест, е такава и очевидно вече в стадий, че не се лекува.

Лъгаха, лъгаха и продължават да лъжат за коронавируса, само и само да вземат европарите! Ето резултата сега....

Чудесни новини! И банско ке умре, а и цялото море! Идеално за всички, туристически и хотелиерски "босове", които много харесват и вярват на новата министърка! Радвае и се и си правете срещ! Това е по-важно, отколкото да се измете цялата хунта!

По принцип си прав, но се страхувам, че НИЕ ще плащаме, за да не фалират тези, за които пишеш! :-(((

Сега само руснаците може да спасят положението, но и те няма да дойдат скоро

В България ли заловиха 17 000 фалшиви теста за ковид? Заради егоистичната политика сринаха Българския туризъм. Сега ще гледаме как туристите ще си почиват в други държави в които управниците не са предатели.

Дано накрая деблите разберат, че дали те вярват във вируса, дали те вярват в световна конспирация, дали познават заразен с вируса, на хората по света изобщо не им пука. Вируса го има, хората се пазят и никой не иска да рискува посещавайки места населени с дебили, където риска е прекалено голям

Най-виновни са Алибегов и сие, които водени от егоизъм и меркантилност ни завлякоха на дъното.

От 1000 на 10000 за два месеца? Гарантирано от ГЕРБ. Шибаняци.

Туризмът може да тръгне, само когато новозразените с коронавирус на ден са под 30-40. Само че ние сме толкова прости и малоумни, че сами се закопахме. Виновно е правителството , но най-вече е виновно наглото, неадекватно население, което се меши като пресетра в свинарник. На всичкото отгоре и прави протести и ситуацията е просто трагична.

Трагично прост си само ти!

Нали уж сме прегърнали либералните "евро-ценности" - ромите, децата, ... имат права без задължения. Разни лелки на метли - НПО активистки, БХК, само за права тръбят. Пък и нали всички уж искаха да се върнат младите ? Ами - върнаха се. Сега правителството да хваща метлата и да мете каквото е оплескало, пари да раздава и баба може ама боклуците няма да се самоизпарят.

Не може ли просто да си плажуват във Великобритания ?!

Може, има доста хубави места и морето става за къпане. През уикенд съм на плажа, прекрасно е.

Ами като е така, чий го крепят тук? Защо идват?

Ако си тюлен е прекрасно

защото пиенето е по-евтино, курвите - също...това всеки ще ти го каже...

Нали знаете поговорката - " Хитрата сврака с двата крака. " Сезона започна с патриотични призиви за спасяване на родния черноморски туризъм. Всички социологически проучвания обаче показаха че българина чака само да падне карантината и да хукне към Гърция. Управляващите много добре знаеха че затворят ли границата хората ще ги линчуват, и измислиха хитър план. Дайте да вдигнем бройката у нас. Гърците ще се уплашат, и сами ще затворят границата. Тогава хората щат не щат ще отидат на нашето море. И познаха, но на половина. Гърците наистина затвориха границата. Само че освен тях целия свят също хлопна кепенците. Сега хотелите стоят празни защото ингилизите не искат да идват, а българина пак не отиде на бетономорието. Напълниха се къщите за гости в цялата страна. Опитайте се да направите резервация и ще се убедите. На морето може да срещнеш само хора дошли на плаж за един ден през уикенда, но колкото и да им се иска на нашите хотелиери ден все пак ден година не храни. Лошото е че англичаните няма да дойдат и в Банско. В Банско няма да дойдат и гръцките скиори на които традиционно разчитат банскалии. С една дума "Хитрата сврака с двата крака."

Южното черноморие е пълно, няма туристи на Слънчев бряг и Златни пясъци, курорти направени за чужденци.Няма да има чужди туристи, защото в България реално няма превентивни мерки срещу Ковид.Те са на хартия

Връщам се от Бяла - пълно е с народ, апартхотел на плажа - миене на площта около басейните - за 7 дни 2 пъти, пръскане с дезинфектанти на шезлонгите - нито веднъж, на плажа - абсурд, чадърите - през 2 метра. Догодина - само чайки и вълни !

чалгопитеци, гасуващи за бсп-дпс, които ги е страх да протестират пред сараите, не ги спазват!!

Тия докато не се разкарат, все по-зле ще става! Наистина са проклятие за България! Нищо и никакви калинки, а ни оглозгаха.

Тук трябва да се сърдите на Ричард Алибеговци, които от лакомия провалиха сезона. И това е неспазването на мерките срещу вируса. Уж имало безработни, а те могат да бъдат моблилизиране на налагат глоби за неспазване на мерките, съвместно с полица и жандармеристи!

Ее. У нас ще идват украинци и руснаци. Има руснаци вече в Бургас. Пълна анархия са, в магазин на главната влизат без маски, а на нас ни се прави забележка. Дупедавци сме си, а после защо българите ходят чужбина. Е хайде на руснаците тогава.

не разбрах защо обаче? нали Гърция са по зле с Короновируса отколкото у нас?