Коментари - Банките в Армения, Казахстан и Хонконг блокират високотехнологичния паралелен внос в Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е проблема, Путлер каза, че са си самодостатъчни... ще си измислят и ще си произведат след няколкостотин години...

Санкциите трябва да са по обхватни до унищожаване на педерашките масово

Скоро целия свят ще е срещу русийката. За няколко попиляни села и отскоро едно голямо блато. Такъв си го нахендриха. Убавци.

или поне така ще ни го поднесат в дир-а. Кахахстан голяма държава, а ето че и те официално клекнаха на американския, нищо че населението може друго да си мисли

само дето гледаме онлан бункрут на остатъците от т.н. западнал свят начело със Зимбаве с фондовата борса ФАЩ. И това е неизбежно. А "целият" свят дето е срещу Русия си останаха няколкото олигархични западни клана които са 5 % от света ,останалите 95% или 7 милиарден пазар си търгуват и увеличават взаимните си обороти с Русия.Факт

Вие рашките не ги мислете имаше 70 г ембарго и пак си живееха добре. Ще му намерят колая. Китай - стлана голяма произвежда мното работи без американски лиценз. Българите какво ще правят под управление на посолството?

Вас гнусните "демократи", ще ви унищожат кадировците, като дойдат и ви отрежат празните глави и ги хвърлят в прахоляка и ще играем с тях футбол на малки вратички за купата на Кадиров. За окончателно решение на "демократичния" въпрос у нас.

16 ти пакет санкции също толкова ефективни като предишните.....и пак не могат да съборят Русия. Перемогата и тя аха, аха да стане, ама не.

Дрогари, Запада пак на нахуяри ...

тебе всички знаем!

Нищо, те са велика държава и ще си самопроизведат всичко, ще го изкопаят и ще го изковат, хахахахахаха, ще им пратим и русофилите да им помогнат, хахахахахаха, нали денонощно драскат тука за любимата им кочина, да отиват да работят, да покажат преданост и отдаденост за нея без право на връщане!

Всъщност държавите налагат анкциите щото ги е страх от сащ Не за друго Дори не е тайна и не се крие

И на 2-те хиляди километра граница с Китай ли ще им блокират вноса на Русия Западняците :-)!? То бива да има идиоти, но тука Сорослята бият рекорди. Но какво да се прави, Русия не фалира, ракетите не свършиха, перемогата е запецнала, голяма мъка.

едните Велики ама другите по-велики, а бащата на лъжата координира всичко (до колкото му се позволи де) да заблуди да застанеш на нечия страна и да се успокоиш че си си направил избора, не ти трябва друг.

ДрОгаре, запада пак на нахуяри .... събирайте ютии, перални и всякаква западна техника от домовете да им вадим чиповете, че отиде Специалната Излагация в Украйна ... у киреча! Ей сега и указ ще напиша набързо

Смешници...Руснаците си регистрират в тези страни компании, тези компании купуват и ги дават. Ще им хванат оная работа.

за сметка на това над 500 български компаний започват внос

и износ за Русия през турция грузия и др страни

Да бе. Не ме глей к'ви ги вършим, слушай к'ви ти ги дробим......

Със западни системи. БРИКС ползва нови такива, идиоти недорасли. Мечтите на кравария за господар на Вселената умряха. Повтарям: УМРЯХА. Сега ще колят жертвеното агне: ЕВРОПА, та да оцелеят. А една война, за която рипат на два фронта не само няма да им вдигне икономиката ма ще ги и закопае тотално. Ще стане каквото с досегашните неокон войни. Ще изтрепят едни хора, ще се опитат да окрадат каквото могат и ще висят по самолетите пак.

Русия се разпада. Са ще смениме властта. Крим ще е военна база на САЩ. И почват едни кражбии, едни бизнесии, ехаа.

Като няма компютри - да правят компоти!

Най-големият разбойник ФАЩ държи в страх целия свят.

Щом като любимата ви руска кочина е толкова развита и могъща,защо сама не си произвежда тези електронни компоненти,а търси начини да ги внесе,заобикаляйки санкциите?

Русия ще се оправи, но ти си непоправим случай, жертва на пропагандата.

Първо се определи полово що за същество си, после коментирай.

Да му мислят тези дето са срещу Русийката, а ти се оправяй с тези козяци, дето ти го нахендриха.

Топките на бункерния ботоксен мудак са между челюстите на менгемето и сега миндилът само ще усеща какво става след връъът, връъът..... :-)

Западът контролира (частично) единствено SWIFT. Той обаче не е единствен вече. Поради което Русия си търгува каквото си поиска и на практика с когото си поиска, дори с първоизточникът на злото - САЩ

Технически погледнато, банката е посредник между наредилият плащането и посредника. Съвсем логично е, когато банка откаже да извършва подобна услуга, търговеца да намери друг начин да си получава парите. Ако търговецът е решил да търгува с Русия въпреки санкциите, то ще бъде изградена алтернатива на банките съобразяващи се със санкциите наложени от САЩ. Това предполага, че плащанията ще бъдат извършвани в друга валута от американския долар. Това ще вдигне риска за търговците, но няма да спре търговията. Просто ще се променят цените. Т.е Русия ще плаща повече да внесе един и същ продукт, отколкото САЩ. Последните контролират финансовите пазари. И досега всеки опит някоя държава да промени това, означаваше да им обяви война. За пример Кадафи. Въпрос на време е да стартира третата световна. Русия е притисната в ъгъла заради санкциите, но в последните години не работи като държава, а военно промишлен комплекс. Това е и основната причина да няма директна военна атака от САЩ към Русия. Явно американците ще загубят много при директен сблъсък, а войни се водят за власт и пари. Колко повече се протака този конфликт, толкова повече държави ще бъдат убедени, че САЩ нямат сили да се преборят. И толкова по лесно ще бъдат изграждани алтернативи. САЩ не могат да си позволят загуба на контрола върху финансовите пазари. Ако не стане чудо една от двете държави да се разпадне или да нагрят компромис, то е въпрос на време да има сериозен военен конфликт. Дано не съм прав и всичко приключи скоро.

Другари! Хайде на пералните! Нашите русороби с радост ще ви подарят техните. Те и без това не се перат и къпят. Буаахахахахах

Безпредметно.... Китай ще запълни дупката.....

Аз ако бях русофил, щях да даря една стара пералня!

Как Хонг Конг ще блокира Обмен по договор,които писал това да провери под каква юрисдикция са банките там.

др0гарчета, нали рф си беше самодостатъчна, що изобщо и трябват чипове и компютърна техника, нали всичко могат и всичко произвеждат, както ни убеждавате по цял ден тук?Или не е баш така, ами и пирони внасят, както с изненада установи една депутатка от думата преди време, а? Нали никой нямаше да се съобразява със санкциите на "запада"?Що стана? Спокойно, санкциите не работят, руската икономика цъфти и е супер, е малко са позасекретени данните от бункерният полуръст, ама хайде, какво толкова... бонус за баш консуматорите на кремльовски биоотходи - задава се ембарго за лекарства и медицинска техника за вашата кална недоимперия на злото версия 2.0, което ще ги прати директно в 18-ти век.

Хохол ли???

Не те ли кефи.

И как? Нали трябва да произвейдат за Запада, имначе си губят бизнеса. И без това маса фирми тръгнаха да ги напускат. А гърлат в Китай са много.

Току шо започна масово настъпление на украинците в района на град Орехов. Руснаците казват, че е наистина нещо голямо! В близките часове ще се разбере!

Е, що търгуват със САЩ? :))) Нали си имат всичко? :)

живеем в свободен свят който има по голямата тояга той е по свободен.. абе нема кво свободен пазар оная ми работа...

По-миналата седмица, га Пашинян беше при Путин, Армения се похвали с 12% ръст на икономиката си... щото не ебава щатските санкции спрямо Русия, а автора на статията си опитва да ни убеди в обратното;)

Два за путкин

Факти и логика от рассийский троль

А какъв е проблема всичко това да го купуват местни фирми и физически лица, те да плащат, и след това да предават продукцията на руснаците срещу съответното възнаграждение ?

;)

Русия умря. Амин.

Русия няма нито голяма, нито малка тояга. Има на путьо пишлето.

Ще правят това което умеят най добре в по голямата си част - НИЩО

китай беше в уникалната позиция да произвежда Айфони и после да ги внася. Това се променя. за момента на ниво самолети, влакове и автомобили.