Българската индустрия за втори път скочи най-високо в ЕС

Евростат представи месечни и годишни сравнения по основни групи стоки в отрасъла и по държави членки

Обратно в новината

Коментари - Българската индустрия за втори път скочи най-високо в ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това трябва да е ТОП новина. А не полюциите на Банкянския.

тъй де! ако произведем един самолет, примерно, ръстът ще е 10000% спрямо миналата година! а ако в южен судан произведат една електрическа крушка, ръстът ще е 10000000000000000%

Чакат се съкращения и плахи назначение другата пише индустрията скочи. Да се чуди човек дали той не полудява или тия де пишат статиите за дира не ги бъде.

абе с колко ги върнахте тези часовници, 1-и април ли е?

Стъкмистиката е голяма работа за наивници.

А ако имахме Белене колко ли щеше да е ръстта, в колко пъти отгоре и колко инвестиции щяхме да привлечем?

Утрепахме я тая Германия, направо с 200 ги отлетяхме, баси олигофренията... ръст та дрънка! Тия вече съвсем изтрещяха!!

Сигурни ли сте , че тези данни се отнасят за същата България в която живея ?

като почваш от нулата такива ще са числата. Що не показват обеми/количества продукция, а проценти?

На фона на рушащото се вече УЖ единство на Европа.. "Обективните" ни медии замитат под медийната плява обвиненията на Франция и Италия за държавната помощ на Германия към немските фирми.. Щото в ЕС държавната помощ е УЖ забранена.. Полша и Германия скачат на Норвегия, че не им пуска отстъпка на газа. След като вече норвежците са снабдител номер 1 на Европа.. Норвегия пък държи със САЩ на кукичката си Европа и с високите цени на газа иска да си възстанови загубите на прочутия и фонд за благоденствие. Понесъл ги от срива на акциите на западните фирми, в които е влагал парите си... Не ни се пуска и реакцията на европейците на изказването на външния менестър на ЕС Борел за досежгашното благодинствие на Европа. На кой се е крепяло и дължало.. На фона на идващата еврозимна идилия в единството.. Например - как в парковете на Берлин е отпочнала масовата сеч на дърва за огрев..

няма никва разлика - мизерията си е винаги константна, даже става смешно - българска промишленост

бахти вица, майна!

Стига с тия тъпотии БЕ, на силна икономика заеми не и трябват.. вчера опряхте до нови 200 милиона! Идиоти!

На силна икономика заеми не й трябват?! ЙЕС! САЩ-исаните затова са НАЙ-СЛАБАТА икономика в СВЕТА - НИКАКВИ ЗАЕМИ.

Наистина ме разсмяхте днес !

Ръст добре, ама 16% ръст на 1лв. е 1.16лв а 1% на 1000лв е 10лв, така че количеството е от значение, не пропорцията

Виждате ли?! Само 6 месеца ни управяха Кокорчо и Дебилчо и вече растем!

Абе тези за луди ли ни имат?!

Къпем се в пари, а нещастиците в Белгия и Люксембург маат сланина с лук. Ха ха ха.

Кирил Петков прогони 70 свине. Кирил Петков уреди евтин газ и цената пада. Кирил Петков спря КОВИД. Кирил Петокв вдигна индустрията на крака. Сега разбрахте ли защо цялата Федераска агентура начело с Резидента скочи срещу него!

Пий си хаповете и се връщай в леглото, че визитацията започна!

Оръжейното производство също се брои... ;)

На-голям принос по този показател, според НСИ, имат производството и разпределението на електрическа и топлоенергия и газ - годишен ръст през август с 51.3% iasno

Интересно,най голямо производство и най ниското заплащане на труда спрямо цените в света за всички времена...

То със служебно правителство си е май най-добре. И разходите за хрантутници в парламента по-малко, и глупости правят по-рядко.

5G го пуснаха в средата на 2020. Данните за смъртността в България за 2021 казват всичко! 2019 - починали 108 083 2020 - починали 124 735 2021 - починали 147727 Коментарите са излишни, и да не е работа на хората да доказват на какво се дължи тази смъртност, но 5G е сериозен фактор и като такъв следва да бъде проверен и контролиран от държавата. Всичко друго е несериозно, а не е игра! Щом някой се дразнят от тази информация ще им навирам в лицето пак и пак

Павеле наистина 5G-то облъчва. Теб те е треснало още като си научил за него че го разработват.

Индустрия? Каква индустрия бе смешници, вие знаете ли какво е индустрия?!

Как каква индустрия бре , Българска ....шкембе чорба , боза ,...баница и.т.н...Малка индустрия ли е ТОВА???;)

Къде тва?

Не сме напред а простодругите в ЕУ изпаднаха заради цената на енергията. За това сме уж първенци.

Така де, то от най-високо, се пада най-лошо.

5G го пуснаха в средата на 2020. Данните за смъртността в България за 2021 казват всичко! 2019 - починали 108 083 2020 - починали 124 735 2021 - починали 147727 Коментарите са излишни, и да не е работа на хората да доказват на какво се дължи тази смъртност, но 5G е сериозен фактор и като такъв следва да бъде проверен и контролиран от държавата. Всичко друго е несериозно, а не е игра! Щом някой се дразнят от тази информация ще им навирам в лицето пак и пак

Сега остава да провериш и как се е качила смърността, когато са пускали течащата вода. После може и за топлата да провериш. Резултатуте също (ще) са красноречиви.

И с това "умозаключение" един предател оправда смъртта на 50 хиляди българи!

Какво ще стане като пуснат 8G

Този ръст от производството на оръжие ли е?

Оръжие + енергетика, най-вероятно.

Този ръст показва тъпотията на съвременните оператори на страничка ексел завършили нещо, което се казва икономика. Те всичко го мерят в евро във Брюксел. Ръста 16% означава само че нещо, което е струвало медин лев, сега струва лев и 16 стотинки. И не защото име пораснала пишката, а защото са напечатали някъде 16% повече банкноти Евро, отколкото долари, а в долари цената не се е изменила. Абе като едно време - все преизпълнявахме плана и в магазина все по-малко имаше.

ОТ 15 Г. СЪМ ПЕНСИОНЕР. ВЗЕХ ПЕНСИЯ ЗА ТР. СТАЖ И ВЪЗРАСТ С 85 ЛВ ПОВЕЧЕ ОТ МИНИМАЛНАТА. СЕГА Е С 15 ЛВ. ПОВЕЧЕ, БЛИЗО 500 ЛВ. КАЖЕТЕ ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ИЛИ ВСИЧКО Е АЛА, БАЛА.

Имаме право на тъпи шеги по всяко време на годината, не е нужно да е непременно 1-ви април.

България е новата Германия! Тежко и горко на Европа....

И КОЕ ТОЧНО СКОЧИ ? ... ДОБИВА НА МЕД НА ГЕРМАНСКАТА АУРУБИС АГ ... ДОБИВА НА ЗЛАТОТО НА КАНАДСКАТА ДЪНДИ ПРЕШЪС ... ДОБИВА НА КАЛЦИНИРАНА СОДА НА СОЛВЕЙ ДЕВНЯ ... ДОБИВА НА ЦИМЕНТ НА ИТАЛ СИМЕНТИ И ХОЛЦИМ БЕЛГИЯ .... НО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ :)))

Нека добиват бе ресурсите им трябват на умните да си движат технологиите на тебе простия овчар от Ломско заквосати

Добива на оръжие за износ!

ВСИЧКО Е НА ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА. ПРЕЦАКВАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ, А ПОЛИТИЦИТЕ СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ.

_stankow

Плащат смешни данъци - 5% корпоративен данък. В Гърция - 27%, в Германия 25%, в Швеция 29%, в САЩ 30%. В Молдова, Македония - 10%. Е ?

С заплати €400 хахахаххахахах ГАЛФОНИ

България прави много неща Вмз Сопот Арсенал оръжия бронежилетки товя търпи бум покрай войната

ПРИ 17% ИНФЛАЦИЯ .... И 16.5% РЪСТ .... ОЗНАЧАВА ЧЕ СИ НАДОЛУ САМО С 0.5% БВП :))) ....

Какво производство не вече на може да произведем, качествена ламарина за консерви сами! Ишлемета само се правят и то какви....

Чудесно, сега може спокойно да ни намалят с още един милиард евросредствата от Плана за възстановяване. В ЕС се играят игри, които ние като държава даже и не разбираме.

Пускат поредната партенка за да ни отклонят вниманието от катастрофалното положение в НъРъБъ България.

Брех чак пък индустрия о.0

Какво производство, какви стоки, нещо не разбирам?

Не стоки, а услуги. Транспорт на строително фолио например. Или енергоносители за стрително фолио. Висококалорични.

Никой не може да те излъже по-добре от статистиката. Каква индустрия какви пет лева, има само далавера по тези земи.

Ето го резултата: 5G го пуснаха в средата на 2020. Данните за смъртността в България за 2021 казват всичко! 2019 - починали 108 083 2020 - починали 124 735 2021 - починали 147727 Коментарите са излишни, и да не е работа на хората да доказват на какво се дължи тази смъртност, но 5G е сериозен фактор и като такъв следва да бъде проверен и контролиран от държавата. Всичко друго е несериозно, а не е игра! Щом някой се дразнят от тази информация ще им навирам в лицето пак и пак

Светът е по-сложен отколкото си представяш.

Промишлената инфлация у нас преди месец, според евростат беше почти 50%. Смятайте за какъв ръст говорим.

Това е по корегира цени.

С най-добрата работа, с най-добрата заплата, с най-много дебитни и кредитни карти, в най-добрата старана и т.н и т.н. съм на един скок от клошарството...

Брех, брех! Втори сме в ЕС пък се чудим как да си поемем месечните сметки за ток, храна, вода, лекарства и те първа отопление, дано когато станем 1-ви тези неща ги подминаваме с лека ръка както правят в западните страни.

Това е пълна простотия. Този коефициент не взима инфлацията. Той не само, че е приблизителен (изчислява се от националният статистически институт на всяка отделна държава по доста забавна методология), но реално той скача в държави със огромна инфлация, защото поскъпват производствените стоки и съответно и суровините за бизнеса. Къде пак гледах преди месец някой се хвалеше с това, ама му се вкисна говното като му разясниха какво седи зад тези цифри.

"България е постигнала през отчетния месец най-висок ръст на годишна база - 16,5%" Toчно колкото е инфлацията в България. Тоест, растежът е нулев.

Именно !!! Точно това и аз обясних горе. Заради високата инфлация и спекула този индекс скача. Защото той се смята на база на цените на суровините и кост цените на произведената продукция след това. Не се изчислява на база на количество произведена стока, заети хора и т.н.

Цепим! Сега и заплати по 5000 лева и сме топ.

И хляб по 250лв....

...и сме "ГЪН" :)

Новия внос, секънд хенда, или дюнерджийниците..оф ма те са талибански.... Коя индустрия!?!