България ще инвестира близо 3 млрд. лв. в иновации за бизнеса през следващите 5 години

Очаква се изпълнението на новата Програма "Конкурентоспособност и иновации в предприятията" да стартира в края на годината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България "инвестира" толкова ЕЖЕГОДНО, в развъждането на цигани. Така, че това е НЕЗНАЧИТЕЛНА инвестиция.

Ли са сложили лигавник вече... Ще се краде... Здраво... Тва са им любимите "проекти"... Куче влачи - диря няма...

Одит оначава само за реализиралите се до сега. А които не са, а мат по-стара регистрация защо са извън борда на самолета????

Инвестирането по ОПАК за последните 15 години доведе единствено до слаба конкурентоспособност и бизнес развитие като цяло.

Пак кражби...

Пак за ВЕИ-простотии.

Домуса, Пеевски, Ковачки и т.н. ще вземат 3 милиарда, а малкият и среден бизнес ще продължава да бъде затриван и репресиран.

Глупости и от де пари?

Яко чекмеджета.

Хайде преди да се дават нови милиарди се провери, отчете и анализира какви са резултатите, кои фирми и кои крайни собственици са бенефициенти на програми досега. Проблем е, че само се краде или поне основно е краденето, а нито устойчив бизнес се създава, нито се подпомагат нови фирми ... противно е как сами се затриваме и хранем едни ненаядни паразити свине

Всичко е в бъдеще време...ще...ще...ще.. И сме все под дъното...

Много добра идея. От бизнеса взимаме опита, от държавата-парите. Догодина пишем отчета до ЕС. За бизнеса остават парите, а за нас - опита. Така се правят иновации.

и платени статии за умрелия от мизерия народ.

Заглавието би требало да бъде. България ще подари пак пари на богатите да станат по богати а народа да пие студена чаша вода. Какви са тея американофилски твърдения: иновации на бизнеса (крадене на пари на селски.

ПРо100 кики си го презентираше на курсовете-не е важно как влизаш в стартъпа ,а кога и как излизаш.