17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как така бе?Аз си мислех че там българите сите са у парламенто европейскию

И не само в Брюксел... Малко са професионално заетите в световен мащаб - повечето, както и в Америка работят по 2 работи, нощни смени, за минимална работна заплата, детегледачки, чистачки, строители в сивия сектор.

Пълни глупости ... аз пък не познавам и един чистач работещ в Брюксел.

А и да допълня, срамна работа няма ! Срамно е да стоиш и да търиш докато се гаврят с теб. Ако успяваш да си плащаш сметките и жилището... какъв е проблемът ?!

Проста и селска нация - не знаят език, нямат образование, самите те са с манталитет на прислуга. Много от тези “българи” са си чисти цигани и турци идващи буквално от колибите. Като какви да работят?

С висшО и Мастър дигри съм.

Не ходете в Брюксел, бегайте в Ню Йорк, там българите са я шеф на ЮНЕСКО, я шеф на МВФ!

Поне има банани в изобилие. Туй ЕС ни ба мамта.

Това го писах преди месец, самоче за Германия. И грешите ако си мислите, че строителите са цигани. Не са. Болшинството са българи с гимназиално образование. Има и висшисти с образование дето никой не търси, или такива дето не са наясно за какво са го завършили тоя университет. През 2002 се преместих в Германия и впечатлението ми беше, че българите които срещаш там са научни работници, студенти или проститутки (циганки). Полека лека започна да се пълни със т.нар. "строители". Преди да влезем в Евро съюза 2007, тези "строители" идваха в основната си част нелегално и се легализираха постепенно и на място. След 2007, вече всички бяха легални. "строители" - общи строители, щофьори, магазинери, келнери и т.н. занимания, неизискващи специална квалификация, най-много някой курс.

..ама като се върнат лятото в България с БМВ-то и цяло село полудява от завист ;)

Екстра си бяхме преди.. ЕС ни съсипа..

Баа, пука ми, земам 3000 еврака чисто, едно печено пиле на грил 7-8 евро, ама на промоция може да земеш на 4-5 или в пакет с други стоки и да ти излезе направо без пари. Ако фана и нещо допълнително, а и да не фана - прибирам се един път до Бг с буса, карам багажи, на връщане пълня с ракия, цигари, бира - поне още 1000-2000 горница си докарвам. 6-7хил. лева на месец си спестявам, купих си два апартамента и две къщи на по три етажа, имам бус, имам джип, имам едно БМВ за секи ден, наскоро за сина земах едно ауди. Колите ги земаме от Германия, там са по-евтини, после има две циганчета от мойта бригада, ако трябва нещо да изкърпят, боядисат. Някой път и коли продавам в България.

само в Брюксел. Да не се лъжем. Освен ИТ специалистите останалата маса родни гастарбайтери са в обслужващата сфера. Ако да се праявят на европейци !? :))))

това стана ли ;по-умен ? Интелектуално развитие, нещо, а ?

И как им плащат на чистачите след като не работят ? Пардон, така си го написал !:)

Тук картината е същата ,но това не прави труда на хората недостоен...

Щото да седиш в България заобиколен от индивиди като теб, които се надсмиват над чуждия човешки живот е много хубаво и извисяващо.