"Автомагистрали" ЕАД няма договори за подизпълнители

Това каза министърът на регионалното развитие в оставка Петя Аврамова по време на изслушването й в парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поразен съм ! Гаранцията при изпълнение на поръчката се носи единствено и само от "Автомагистрали" ( т.е. държавата или всички ние ), но не и от подизпълнителите т.е. "нашите избрани" фирми ! И всичко това се решава само и единствено от борда на директорите, досетете се чие назначение са !

Тия.верно ли? Да. Нямат договори за подизпълнители. Имат за наемане на техника и чужди работници. Това законово не е подизпълнител, но платени х000000 за наем на работници си баш друг да работи по поръчката, че и с печалба, която би могла да е в твоето дружество или като за държавно да е в намаление на цената. Защото бай Пенчо на заплата от 1000лв се отдава обикновено на няколко хиляди... Бетоновозът и той при лизингова схема за 2000 би ти струвал примерно 10000 при наема... Схемата си е идеален пример за заобикаляне на закона.

АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ!!! ДАИТИ ПАРИ НА НЪРОДА СИ

за бай Ставри няма значение.

Ип хаус бе, вътре в къщичката на ГЕРБ са се въртяли поръчките! А, че това е незаконно ще разберът малко по-късно - при четенето на присъдите!

Ми на хартия всичко е точно, а в реалността - парите отиват по чекмеджета, а пътищата се правят по най-калпавия възможен начин.

През тези договори, заобикаляйки ЗОП, реално са строили.

Както се казва чисти като сълза. Тези ги разправяйте ня някои друг. Наем на техника работници, ми това си е превъзлагане. Какво се обличате в закона.