Австрия загуби дело срещу ЕК за унгарската АЕЦ

През 2017 г. ЕС одобри плана на Будапеща да предостави държавна помощ за два нови реактора в ядрената централа "Пакш", но Виена го оспори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто е изобилие от евтина електроенергия вероятно ще формира изтичане на бизнес в унгарска посока, което "цивилизована"Австрия не желае предвид евентуалните загуби на бизнес и евтина работна ръка (още бизнес загуби) в полза на съседа си , тея транспедофили по правило гледат да държат другите ниски за да мое те да са високи , цялата им група е такава торове недъгави.

Росатом строи новата унгарска АЕЦ. Русия превърна Унгария и Турция в енергийни гиганти продавачи на енергия за ЕС. Браво. България е в лапите на Евроатлантизма и умира!

Унгария има подписан договор с "Росатом" и започва изграждането на АЕЦ"Пакш-2", където ще бъдат монтирани два реактора ВВЕР-1200, които са от поколение 3+. Реакторите се монтират на нова площадка, а не на площадката на АЕЦ"Пакш-1". В момента Унгария има една централа АЕЦ"Пакш-1" с четири реактора ВВЕР-440, като нашите в Козлодуй, които ние затворихме. Най-интересното е, че в Унгария никой не знае думата ДИВЕРСИФИКАЦИЯ! Те си гледат националния интерес и с глупости не се занимават! У нас е обратно, защото мнозинството от ГЕРБ,"Продължаваме промяната" и "Демократична България" изпълнява само слугински функции.

Точно така