Авиоремонтният завод "Авионамс" не е получил от Русия документ за прекратяване на лиценза

Москва е уведомила предприятието, че не могат да изпратят одитен екип в страната поради европейските санкции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Режат едностранно.

В нормания свят не се отнема лиценз току-така, трябва да има одит, несъответсвия, причини. Така едностранно не е коректно поведение, както и спирането на газа за Европа.

_stankow

Къде видяхте "спиране на газа за Европа". Не само че не е спрян, ами всички теглят като луди. Само тъпите като К.Петков се отказаха от него. Иначе западна Европа си пълни газохранилищата и си плаща в рубли. Как иначе, зима идва !

Никой не плаща в рубли. Плащанията са във валутата по договор. А и на Путин му трябват евро, не рубли. Какви врътки през рублата си правят чебурашките, си е абсолютно техен проблем. Та така: за Путин парите, за доставчиците : рубли. Четете бе хора: във всички медии е обяснено. Ако имахме кадърни управници, доставчиците трябваше да бъдат съдени за неправомерно неизпълнение на договорни задължения

Ами те и в АЕЦ не могат да дойдат.

_stankow

Защо да не могат да дойдат ? Кое го забранява ? Кая е тази санкция, която да забранява инспекция на ядрени съоръжения ?

ЕДВА ЛИ МЕРЦЕДЕС И БМВ ЩЕ РАЗРЕШАТ И ДАДАТ ГАРАНЦИЯ ... АКО МЕРЦЕДЕС БЕНЦ ...ИЛИ БМВ ДА БЪДАТ РЕМОНТИРАНИ С КИТАЙСКИ ЧАСТИ .. А И КОЙ КЛИЕНТ ЩЕ ГО ИСКА ? .... В СЛУЧАЯ МЕРЦЕДЕСА Е НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА :)

За сервиз в България дето ти дава гаранция от mercedes или BMW. Гаранцията ти я дава сервиза след ремонта а не фирмата производител.

Заяви, че нейните компании може да не спазват патентното право. Така че откъде-накъде останалия свят трябва да се съобразява с Русия. А тая измишльотина че видиш нея ако не е Русия за вода не може да дава гаранции е пълна измишльотина. Ако има проблем гаранциите се търсят именно от завода а не от Русия. На вас ако сервиза не ви поправи като хората колата гаранциите от производителя на колата ли си ги търсите или от сервиза?

Какви гаранции, като няма да имаш резервни части, с писмо или без, все тая.

Колко автосервиза в България имат официално лиценз от съответните производители на автомобили? Или ти може би ходиш само и единствено на някакъв митичен лицензиран от производителя автосервиз? Колкото до частите-дори и в това Русия не е единствена.

Ремонта на военна техника не е гаражен автосервиз, смехурко, да след време ще се ремонтират кугари, например, след време.

Значи ти твърдиш че когато българския завод ремонтира руска военна техника гаранцията за ремонта я дава Русия така ли? И при евентуална повреда гаранцията Не се търси от българския завод а се търси от Русия така ли?