Асен Василев пред Dir.bg: На влизане в Еврозоната ще трябва усмирителна риза за политиците ни

"Ако парламентът променя актуализацията на бюджета, да го направи след консултации с бизнеса, профсъюзите и лекарите", настоява финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква Еврозона при 150 евро пенсия НЕТО бе ГЛУПЕНДЕР ? Можеш ли да смяташ ?

Очевидно не ни искат в еврозоната и тоз сега се опитва да излезе от ситуацията, като се съгласява, че не сме готови и ни трябват още реформи и прочие глупости. Тия шенгенски измами не трябва да се толерират, но няма топки у нас. Има само измушляци, които за България мислят в краен случай.

Черепно-Радево правителство е абсолютен провал

И тоя е комунист и крадец

Мога само да предположа, че коментарите тук обобщават съвкупното мислене на статистическата отайка на Европа - България.. Това не ме учудва, но се учудвам на достойния инат и на Василев и на Петков да се опитват да превърнат едно стадо овце в работеща просветна икономика. Евалата господа, но както се вижда по-долу, май гоните вятърни мелници.. иначе за работата досега, шапка ви свалям!

Кире Шмекера го покриха, сега идва ред на "матросовеца" Асен ококорения да държи фронта. Держать молодец!

Какви голями очи има този вълк, искам да ме изяде. Много че си подхождаме аз съм тъпа и красива, а той финансов измамник.

ЕДНА ФЛАШКА–НЯКОЛКО МИЛИОНА В ГУШМАЧЕТО ГОЛЯМО !! НА ТОЯ МУ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ЧЕ НИ ТРЯБВАТ ИНВЕСТИЦИИ ОТ ВЪН. ПОД ФОРМАТА НА ПРОИЗВОДСТВА !! ВРЕМЕТО Е ТЕГОВАТО НО ТОВА МУ Е РАБОТАТА ВСЕ ПАК. А И ЕДВА ЛИ ЗАПЛАТАТА МУ Е ПОД 25 ХИЛКИ. ДА НЕ СЕ ПРАВИ КОКОРЧО НА ЛУД А ДА СЕ РАЗМЪРДА .

Този нежен тип да си взима приятелката Спецов и да си ходят в Дубай!

Министерство на правосъдието пък защо и поради какво са му буфери с пари. Точно те не знам какво са засегнати от Covid. Там е като пробит чувал, нариват се едни пари за заплати без реално свършена за обществото работа.

Този и приятелчето му Кирил са за задължителна ваксинация!

Половината министри + от сл. правителство за 2-3 години,ще постигнат толкова,колкото всички министри не са направили за последните 30 години,за България!Жестока и нечестна е битката,но има по-страшно оръжие от клеветата-Истината.

Бееее, бееее! Отговори овцата на развален испански!

Никаква ЕВРОЗОНА ! Българския лев е стабилен и вече 143 години го употребяваме ! Аз и поне 60 % от българите за сега сме против еврото ! Но ПАСАРАН !!!!

От кое прокопиеви гей лоби ни го натресоха тоя джендър

На спецов любимата

А гърците какви щуротии правеха в евро зоната, без някой да им слага усмирителна риза.

Обаче после им се стьжни! Да не искате и при нас такива истории?!!

колко да им се е стъжнило? и сега който може се пенсионира в гърция, защото много им се е стъжнило там ;)

Да - 240 усмирителни ризи, че за кой ли път не могат да се разберат да управляват заедно, а всеки иска без този или без онзи - ами то за това сте избрани - за да работите ВСИЧКИ И ЗАЕДНО!

За политиците - усмирителна риза, за Дзъркелан (на галено Цъкльо) - очилца, за да се скива къв мишок е.

КОКОРЧО, ТИ С КАКЪВ ПАСПОРТ СИ?

Не знам, но Радев ми го издаде.

Признаваме от ГЕРБ само най-големия финансист за всички времена, свищовския корифей и носител на орден за събиране на данъци от хазартна дейност - Владиииии Гораноооооов.

от десетки хиляди за Коледа - стой та гледай!

Само този е в час от това правителство ! Кирил Петков е толкова зле,сякаш е изкарал ПУЦ в селско училище(изобщо не ме интересува Харвард и Канада) Един овчар по добре ще се справи с бюджета,отколкото Кирил Петков(много е зле)

Безспорно е умен и кадърен, както каза неговият датски партньор, + още нещо (?).

Gugnelid

Дрисльо, бюджетът от министъра на икономиката ли се изготвя бре?

харварските сульо и пуля с инсталирани от дб,прокопиев и радев с ясната цел да фалират банките за да ограбят парите на хората и да приватизират малкото останали държавни успешни заводи и предприятия, после кой откъде е един в Канада друг и той по света, но след тяхното скапано управление се направи ревизия ще трябва да търкат наровете в ЦСЗ

гнусната герберастия не може да понася нормални хора като Асен Василев и Кирил Петков... газ пикая.. полагат всички услия да изливат максимално помия върху тези хора... герберастия обича толупите, неграмотните, мучащи като говеда...

Жълтопаветната шУмно-красТава измет ли? Ми нормалните гора не мислим като вас Аре чупка

Да е на власт До приемането на еврото има години

пак дрънка глупости!

Крадец и плашипутарник. Човек на Радев.

Не само изненадан, а съм безкрайно и отчайващо удивен,че след екипа на фукльото ББ нещата в държавата трябва да се решават от, както се вижда от държането им безкрайно лукави, мързеливи, неграмотни и лакоми кандидат държавници.Те ще бракуват дефектите на ББ и ще наложат мнението ,че ние сме най големите главанаци за да избираме в Парламента хора ,които не им пука за нищо освен за джобака, ТВ-славата и възможността да дръпнат некой лев от закъсал човечец или да опънат некоя парясница за да й вкарат отрочето в администрацията на НС. Толкова отпадък на едно място събран и добре платен е трудно да се открие по света и даже при оните!Ако, сме човеци, а не само хора трябва дса имтеме тази пасмина,която ни направи на две стотинки и дезертира от задълженията си да организира нещата в държавата така,че хората да живеят по добре.Няма капиталисти, няма комунисти или нам кви си модернисти! Това са незаслужили нашето доверие екземпляри!

Коалиция БСП, ДПС и ГЕРБ. Нинова премиер

Радев Президент

Като започнат неграмотните тролове да ми обясняват какво иска народЪТ винаги ми става много смешно.

Народа иска-партията не може...

Къде е спеца да зачепи тоя ококорен мошенник, че взе много да се улабва....

господин никой какъв принос имаш за това никакъв кичиш се с чужди заслуги

а ТИ С ТОЗИ СИ КОМЕНТАР ИМАШ СЪЩЕСТВЕН ПРИНОС КЪМ "ГЛУПОСТТА".

За кои политици става въпрос

Мишко, Ако си пред мен Първо ще те счупя от бой После ще ми духаш И после ще те еба с NeXuS-а Ама яко ще ви еба Ясен ли съм?! Да чуя бе Мърши

А преди това да не забравиш да си свалиш катетъра а и да си смениш памперса посерко

Нсй-много да въртиш минети на приятелите на Павел И подле да станеш Тик Ток Звезда

За вас, усмирителни ризи, а за хората просто ще трябват ризи, защото еврозоната ще им свали и последната от гърба

ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА !! САМО ГЛУПАЦИТЕ НЕ ГО ВИЖДАТ !!

ПРОКЛИНАМ: Всеки който гласува за Герб да се разболее Да се разболее много лошо И той и близките му Да страдат дълги години Едни на други да си ходят на погребения Да видят Дявола И да потънат в Скръб!!! Да кървят и да се влачат Да Молят и да не бъдат чути Да бъдат погребани живи!!! Викам Смърт

всеки един дето сте затрили в концлагерите, да ти го забоде по веднъж.

На Тиквата ще викаш комунде,той много се гордее с партиината си книжка.

Мухъл,всеки по реда си

А бе кретен долен който пожелава това всичко , на него ще му се случи. Сам ще паднеш в гроба гадно копеле мръсно!

#КОЙ "Колкото по-безупречен е човек външно, толкова повече демони има вътре в него." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание". "Огненият" капан наречен: "България". ПРОБЛЕМЪТ В БЪЛГАРИЯ - МНОГО НАД 866 001 ПРОБЛЕМА Общо лица наети на постоянна работа и по трудов договор или договор за служебно правоотношение, и пълно работно време в България днес е 2 650 300. Огромен е проблема с "работещите" в бюджетната сфера (йерархия и бюрокрация), чиито пенсии, бонуси и заплати се ФИНАНСИРАТ от данъците на останалите хора. В момента в България има много над 866 001 души, на които им се раздават ПАРИ от ЛИДЕРИТЕ - "преференции": бонуси, заплати, а след това и пенсии от бюджета. От тях над 440 001 лица са наети САМО в държавния бюджет, над 132 001 лица са наети само в изпълнителната власт и не създават или произвеждат НИЩО, а само имитират дейност, а след това останалите граждани трябва да ги издържат цял живот и чрез "бонуса" - пенсии. Десет пъти съкращение на тези много над 866 001 души, които "работят" (йерархия и бюрокрация) реално срещу интересите на останалите граждани, само тогава проблемите на гражданите в България са окончателно решени. България е единствената "държава" в целия свят, където близо половината от "работещите" са просто закачени към бюджета, те са просто като паразити. Паразитът (от гръцки: parassitos – „някой, който се храни от чужда трапеза“) е организъм, който се храни с части или жизнено необходими продукти от друг жив организъм, наречен гостоприемник. Паразитът се развива за сметка на гостоприемника, който губи постепенно жизнеността си. За разлика от хищниците паразитите не убиват или не убиват веднага организмите, които използват за храна. България е единствената "държава" в целия свят, в която разходите за заплати на администрацията са повече от разходите за пенсии, а парите за издръжката на тази администрация (външни услуги, храна, охрана, командировки, техника) - повече от парите за здраве. Само съкращаване на 10-те % незаети бройки и 11-те % чиновници в пенсионна възраст ще спести над 3,5 млрд.лв. на бюджета в България, а това е равно на цял годишен образователен бюджет или вдигане на всички пенсии с над 33% в "държавата" България, а дано, но надали. САЩ: 312 млн. население, 800 000 държавни служители. ХОЛАНДИЯ: 16 млн. население, 20 000 държавни служители. БЪЛГАРИЯ: 6.8 млн. население, 440 001 държани служители. Ужас! Пропорционално в държавния апарат у България трябва да има 9000 души, а не цели 440 001. Докато другите държави си имат мафия, то мафията в България си има държава. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден.

Стига лъга и стига повтаря едно и също! Потъвали са милиарди всяка година и ти ще ми обясняваш, че било заради нечий обяд! Колкото и пъти да напишеш една лъжа, няма да я превърнеш в истина! Хайде кажи кои са тези толкова много работещи в бюджетната сфера, дето били охарчили държавата!!!

Каква еврозона, бе, боклук! До края на годината ще надуете цените още. Хляб 2 лв. Гориво 3 лв. После само ще ги обърнете в евро.

Наричаш боклук и знаеш ли кой надува цените, мутрогербери прост.

Виждам Врагът си Заставам на колена Навеждам глава И го проклинам Завинаги Да си влачи червата Докато гласува за герб Да целива всеки Любим - студен.. Викам смъртта!!! Ела и ги прибери Моля те любима

Пропуснал си частта с омазване дупарата с вазелин или кот затваряш очи , свеждаш глава и коленичиш го поемаш на сухо ?

това ли ти се случи ? когато целуваше пръстена на вожда

Не асоциирай със себе си тролче ;)

та с вазелин ли беше ?

Отвори си очите и не дърпай дявола за опашката.След два месеца ще кълнеш новите партии защото си лузър и некадърник и някой ти е виновен за неудачите ти в живота

па тоа. нема пари за тока за влаковете тоа неква еврозона търси.

Асен и Кирил - единия перде, другия ухо, нема що - милиционерски номера.

Страшен цирк е всичко! Вчера ги даваха по телевизията как сладко си гукат Христо Иванов с Мая Манолова в една стаичка на едно диванче. Бойкикиния уж скача срещу Пеевски и в същото втеме се гушкат с Майчето, която предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС! Много долни и лицемерни същества. Народа обаче започва да се осъзнава, че целия този цирк беше активно мероприятие да се дискредетира ГЕРБ-СДС , за да може тези да захапят кокала. Хората започват с носталгия да си спомнят управлението при Борисов! Дотогава обаче тези партийки ще счупят държавата.

Троле, на всички е ясно, че Манолова не предложи Пеевски, а се правеше на интересна, когато беше вървежен хаштагът #КОЙ. ГЕРБ и СДС се дискредитираха сами... Ако не си го осъзнал – тъжно за теб.

Айде бе , "не предложи" ? Сигурно не извика и полицаи и войска с автомати и пушки да пребива протестиращите в ноща на белия автобус галева , а сега е първа протестърка ? А тролче ? И кво копейки с динари заменяш?

смени си очилата , може и да прогледнеш

Ти с червените такива даже и кебабчетата виждаш ?

ПРОКЛИНАМ: Всеки който гласува за Герб да се разболее Да се разболее много лошо И той и близките му Да страдат дълги години Едни на други да си ходят на погребения Да видят Дявола И да потънат в Скръб!!! Да кървят и да се влачат Да Молят и да не бъдат чути Да бъдат погребани живи!!! Викам Смърт

Ха,ха!Внимавай какво си пожелаваш! Който кълне другия му идва върху собствената глава!

От специфично лечение при специфични условия !

Ако може без проклятия. Не гласувам за ГЕРБ, но да проклинаш някой заради неговите разбирания, пък даже грешки или чиста проба глупост не хубаво. Българинът е силно суеверен, и доста по-малко вярващ, та за това не обича проклятията.

РОДОЛЮБЕЦ–ПАТРИОТ !! С КИРЕ СА НА МУНЧАКА ЛЮБИМЦИ !!!

Я, най-добре Борисов и ГЕРБ-СДС да си поемат управлението на държавата отново. То се видя , че само те могат да се справят. Тези партийки останалите само им се смеят и стават за резил. Шнорхели, болонки , сега и Курнела. Цирка е пълен!

ПОНЕ 10 МИЛИАРДА ДЪРЖАВАТА ИЗГУБИ ЗА ТЕЗИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА !!!

България има проблем - червени талибани.

щото сините талибани са по човеколюбиви , а ?

От началото на простащината с протести, „възстания“ и „погребения“ под ръководството на отровното трио и Мая беше ясно че мерака им бе да се намърдат така в политиката че когато дойдат пари в бюджета тези мръсници да си ги разпределят. И както подозирахме точно тук зациклиха кой да лапне повече. Народът не ги интересува, искат без ГЕРБ, без ДПС и дори без БСП да „управляват“ като разпределят средствата по уличния принцип...Няма начин да стане, дори в Брюксел да са слепи за золумите и плещенето на някой си Тошко, някаква Мая и Корнелия...

"На влизане в еврозоната ще трябва усмирителна риза за политиците ни" Странно изказване за служебен послушник на Радев, който е основният виновник за това политическата система в Българаия да се разпада.

Трололололололо...

Трябва и усмирителна риза за герберските тролове

Ама там чий ще дирим, че не ми е ясно ?

Г-н Президент, министрите на вашият кабинет разбират ли каква плещят?

там крадливите и лъжливите за под закрилата на закона