Асен Василев постави голямата въпросителна за инфлацията пред храните и транспорта

Ако и строителното поскъпване влезе в икономиката, можем да стигнем до по високи нива, смята финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бюджетния дефицит расте и се покрива с 1 МРЛД. нови кредити всеки месец. Най-лошото е че нарастването на бюджетния дефицит ще се ускори в следващите месеци.

За чия сметка ощетяват пенсионерите Това е справедливостта на комунягите

Всеки който строи или ремонтира жилища е забелязал че строителните материали поскъпнаха брутално, 50-100%

Гаден тлъст продажник! Оставка некадърници! Взимай си любовника спецов и се омитайте. Докарахте хората до просия.

мамицата ти де'ба , юмручето през гъза в гърлото ще ти го набутам . С тия малоумници , който докара с машинното гласуване и НЕВНЯТНОТО си ЕГО еба майката на държавата . Всичко започна от теб плесен червена .

"През септември ще видим дали ще има по-високи нива на инфлацията, заяви финансовият министър Асен Василев" През септември ще има хора с лопати по улиците които ще искат да "говорят" с теб.

Тоя нерез се е угоил таман за разфасоване.

Единственото, което Кокорчо може да постави, е едно дебело черно дилдо в аналното си отверствие.

Да раздават бюджета на всички е подаяния,, колко фирми имат влогове, колко пенсионери имат влогове, колко се нуждаят истински, не се знае, но като гледам пътищата и супермаркетите. май не много...

Сенко, при годишна инфлация 40% и годияно изоставащ о увеличение на пенсиите с 10%, как, мислиш, че ще си на власт още 3 години.Ни Мустафа , ни Байдън могат да ти помогнат.Питай баба си!

ОСТАВКА И КАКТО ХРИСТО ИВАНОВ И ОНЯ МАЛКИЯ АТАНАСОВ ХОДЯТ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ТИ С КИРО ПРОСТО МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ. ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ОСТАВКА ВЕДНАГА . ПРОДАЖНИЦИ МРЪСНИ.