Американската икономика ускорява бързо, тласкана напред от потреблението

Все повече хора пътуват, пазаруват, хранят се на ресторант и възобновят останалите си потребителски навици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ими да вземаме пример !!! Пускаме печатницата на пари и месечно по 5000 лева на калпак докато си седи вкъщи и се прай че е онлайн, за да раздвижим потреблението!!!! Очаквам такъв ръст на БВП!!! Още по рационално е направо напечатаните пари да ги влагаме в БНБ и да отчитаме излишъци !!! Все пак един хартиен лев е по себестойност е стотинки....

Тъпаците са си тъпаци, след толкова време, още не са разбрали, че трявба да се учат от САЩ, а не постоянно да им се подиграват... Тъпаци... Откога сривате САЩ и долара и говорите за тях подигравателно и отвисоко?! Не виждате ли, колко сте смешни?

И Рим тъй... Цял живот не се срива и още си седи. Малоумник.

като са ти подхвърлили само няколко банкноти и за кое по-напред? Кажете го на 2,4 млн. пенсионери, че българинът ходел да се излежава я на Малдивите, я в Занзибар! Кажете го и на 2 млн. нещастници, които са наред за доживотно смачкване и ни хранят!!

T.e. идва онфлация

BRCK

Е как няма. Изсипаха милиарди в населението. По 1000$ на калпак. И народа харчи.

3 пъти. 2 пъти Тръмп и веднъж Байдън. пратиха чекове. Общо $3000.00. Само на тези, които сме ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ. В САЩ Данъчната с-ма работи двупосочно - плащаш данъци, получаваш бенефити от Чичо Сам. Този модел работи изключително добре при работещи семейства с деца. Затова в САЩ здравеопазването за деца е БЕЗПЛАТНО до 18г и няма да видите в нито 1 американски филм, как на родитери побеляват главите от невъзможност да намерят пари за немислимо скъпи операции в Германия и Израел, за децата си. Редовен етюд в руските филми за съвремието. САЩ се крепи като държава от данъците на данъкоплатците а не от гласовете на "електората"....както е в Русия и Малката Русия(България).

В потреблението са майстори, спор няма. Виж, в осигуряването на потребляемо са пълен резил, еле па ако не направят някоя войничка...... Трагедията е повсеместна.

Байдън обеща за 5 месеца 50% от населението да е ваксинирано и го изпълни!

Той много неща обеща но само да не му се супи печатницата . само за една година количеството на Доларите в обръщение се е увеличило с 40%. Хората бяхат от кеша и това вдига цените и потреблението. Това е като приказката : " Тъкмо научих магарето да не яде и то умря"

Имаш 100лв. Става пандемия и губиш 20%. Това са 20лв. Остават ти 80лв. Пандемията свършва и печелиш 20%. Това са 16лв. Остават ти 96лв. Имаш 20% спад и после 20% растеж, но номинално хич не си на нула, а си по-беден.

това е благодарение на тръмп. Така де, ако беше останал президент щеше да се влоши, но сега го махнаха и нещата се подобряват.

Да бе да ..само от туй ще да е .

дали не е замесен и Путин ?