Александър Пулев обяви ББР за катастрофирала институция

Банката е била овладяна по много бърз и агресивен начин; нулева приемственост, липса на капацитет в нея и оперативен крах, твърди служебният министър описа,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Харвард по принцип е хубаво място да се образоваш... Да се образоваш!

А ти кой беше бе палячо?

Хардвардски Измамници

Киро и Асен педала окрадоха всичко до което се докопаха крайно време е Гешо да ги окауши

Само като се види, че тази банка има само един офис и просто е ясно - не е насочена към подпомагане на бизнеса а раздаване на огромни кредити на определени фирми. И в това няма лошо, ако кредитите са обезпечени и се връщат няма проблем, дори и един кредит да отпусне за година за 5 милиарда, ако е обезпечен и се обслужва. Но в никакъв случай тази банка не може да обслужва малки фирми при условие, че е само с един единствен офис в страната.

Най-голямата глупост, която направиха е, че забраниха кредитите над 5 млн. лв. Тази банка не е ритейл банка и не може да се издържа с малки кредити!!! Да, сега ще излезе вероятно на печалба, защото свръхрезервите в БНБ не са на отрицателни лихви, но това е измамна печалба.

Поредния "експерт", който ще ни омайва с надеждата, че сме забравили какво беше ББР при Баце.

Уволнявай Г-н Министър. И най-вече Марияна Петкова. Тая жена е луда със сериозни ментални проблеми. Довлече каква ли не корумпирана , некадърна и изхвърлена от Райфайзен паплач.

и тези, които ги довлекоха от ПИБ, също

ОТДАВАНА Е ЯСНО ЧЕ КИРО ОЛИГОФРЕНА Е ЗА ЗАТВОР !

въпросът е защо още не влиза? чакат на някой да му прегори бушона и да свърши мръсната работа ли?

А, ха. Значи необезпечен кредит за Вълка е ОК, но ПП са виновни за краха на банката. Хайде у лево, г-н министър!

дали е за вълка или за лисицата е без значение,щом е обезпечен,докато педалчетата си раздават пари един на друг и на родата до девето коляно

Кредитът е необезпечен и не се обслужва. Така както не са обезпечени и други кредити за стотици милиони. ББР е новата КТБ, но няма да фалира, защото ние с теб, като данъкоплатци, ще платим сметката.

Въобще не си в час.