50 лева добавка към пенсиите ще има поне до изборите

Това стана ясно от изказване на служебния социален министър Гълъб Донев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

PEYTSCH

А еднократната помощ от 120 лева кога ?

в герб има ли завършил харвард бойко рашков е важен министър от началник на руп до всички ръководни длъжности до заместник министри радикален шкарт

Финансовото състояние на държавата е тежко. Пък даваш 50 лв егати сметкаджийте сте. Благодарение на ГРОБ, че ви оставя пари. Иначе сметка за 24 часа на финансите в държавата как се прави,камо ли гълъб да си или цар Асен. Все няма как да стане това. Ама явно има шарани да се ловят.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

не бъдете против пенсионерите. Те са най-бедното съсловие в държавата ни. А са се трудили и изграждали тая държава. Пенсиите не са се актуализирали по време на управлението на Борисов. Срамота е хора с голям стаж да получават мизерни пенсии. За много от тях 50 лв не им стигат дори за месечните лекарства. Отделно постоянно се вдигат цените на стоките. За тия, които питат кои цени са се вдигнали, явно не пазаруват. Основните храни като хляба и олиото се вдигнаха двойно. Всичко останало също- сирене, мляко,месо, зеленчуци и плодове. По-добре питайте как става така, че се пръкват милионери в бедната ни страна. А не да се злобее срещу пенсионерите за минимални помощи. Защото всички остаряваме и каквото ни е отношението към възрастните хора, такова ще ни сполети и нас.

Кой по дяволите си кръщава детето Гълъб.

Служебното правителство на Софиянски въведе валутния борд, а сега това на Радев да го премахне. Да пуснат печатницата за пари и Всеки Българин ще стане милиардер!!!

всички държавни сужители, които са многохилядна армия да си плащат задължително вече осигуровките. Така ще има достатъчно пари за пенсиите. А те също един ден ще се пенсионират и ще искат нормални пенсии. Ама до сега са освободени от плащане на осигуровки. Ето един двоен стандарт и една неправда. За всички останали осигуровките са задължение, а за държавните служители не е. Би трябвало законите за важат за всички, да няма превилиировани. Както и работодателите да осигуряват хората на реалната заплата.

Състоянието на държавата е изключително тежко, казва този измекяр. Но ще има по 50 лева още два месеца. Е това какво е. Или лъже, че състоянието на държавата е тежко или искат да фалират държавата с тези добавки след като полоежението е толкова тежко!

Невзетите данъци на Божков щяха да осигурят тези 50лв за пенсионерите за цяла година. Не са виновни 50те лева и пенсионерите. Виновни са хората, които допускат да се случват злоупотреби с подобни мащаби.

Значи до вчера обвиняваха, че тия 50 лева били предизборни, купуване на пенсионерите и не знам кво си, пък сега изведнъж ще ги продължат до изборите?? Ами значи пак е предизборно! Въпросът е по какво се различавате от предишните???

Те са предизборни. И продълажават да бъдат. Изборите са след 2 месеца, никой не иска да трупа негативи преди това.

Кой да трупа негативи?? Служебното правителство не участва на изборите. Май мерките на предишното не са толкова лоши, щом всички мерки ще ги продължават. Защо не измислят по-добри мерки, щом са големи капацитети и експерти?

Поредните смешници, нали всички бяха против това?! И как пенсионерите за "най-ударени" от кризата? Намаляха им доходите ли?

Вдигнаха цените двойно. Така са ударени пенсионерите.

На кое по-точно са вдигнати двойно цените??? Айде моля без приказки тип мая манолова!

Аха, вдигането на цените удари най-много пенсионерите, които получават същите пенсии + 50лв, какво да кажем за хората които си загубиха работата или им намалиха заплатата?

ИМА ПЕНСИОНЕРИ , КОИТО РАБОТЯТ И ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ ПО 4 - 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА + ПО 1000 ЛВ ПЕНСИЯ + УЧАСТИЕ В БОРД НА ДИРЕКТОРИ И ПОЛУЧАВАТ И 50 ЛВ БРАВО!

Не коментирам дали твърдението, че страната е в изключително тежко финансово състояние е вярно или не, защото няма как Сульо като мен да знае. Но ми е много странно как успя тоя човек да разгледа всички документи и да се запознае с финансовото състояние на цяла държава за 24 часа :D.

ИДИОТИ! Инфлацията ги изяде тези 50 лв., трябва да направите минималната пенсия 500 лв., за да сте в крак с инфлацията! Ама нали си нямате акъл за нищо, как да стане това! Който и да управлява, нищо няма да се промени, след като няма пари в бюджета!

А откъде ще се вземат парите за минимални пенсии от 500лв според теб? Защото по твоята логика да направим пенсиите направо 1000лв, а може и повече.

Как да стане 1000 лв като никой не иска да плаща осигуровки. Когато всички почнат да плащат може да имаме претенции за социална политика.

Преизчислението на пенсиите е решение. Защото всички с пенсии до 500 да започнат да взимат еднакво - не е честно. Истината обаче се крие в коментар над мен. Не се осигурява достатъчно, а всички знаем, че сегашната ни осигурителна система е солидарна - сега работещите плащаме на пенсионерите, а не трупаме за нас. Всеки, който не плаща осигуровки, взима от пенсията на родители/баби и дядовци.

Колкото да си купиш едно въже и да се обесиш...

на бюторто на Сачева....и хоп,служебния министър открил по 50 лева за пенсионерите. Браво!

Много добре 50 камъка са си 50 камъка Киселото мляко и хляба за месеца са вързани в кърпа!

С тези 50 лева мракобесът Бойко Борисов купуваше гласовете на пенсионерите! Но сега даваме тези 50 лева на пенсионерите от загриженост за тях! Новговор и новоистини. Оруел реве от завист.

Затова беше добре изборите да са през септември!

Благодарете на ГЕРБ че ви оставиха достатъчно пари за надбавки на пенсиите. Ще видим след вас дали ще е така.

Правилно ли разбирам, че мерките, за които толкова мрънкате все пак ще останат?! Няма ли да се напънете за нещо по ефективно?! То много лесно така, продължаваме това, което са измислили старите, независимо, че не спряхме да говорим колко не са ефективни! Това значи ли, че независимо от това колко са оплюти, все пак са вършили работа?!

Шпакловчикът каза,че вирус-няма!