4 дъщерни компании на "Томас Кук" в Европа също фалираха

Николина Ангелоква иска промяна в закона - чуждите туропераотори, работещи в България, да сключват допълнителна застраховка за покриване на щетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да давате тая кобила под статиите за фалита

Така е когато "Томас Кук" се управлява от комунисти и агенти на ДС.

Правят се внушения, че по подразбиране тур оператора плаща с 60 дни закъснение услугата. НЯМА такова нещо. Работя в хотелската сфера у нас и в чужбина над 20 години, и мога да ви уверя, че плащанията са такива КАКВИТО си договорил. Например има и предварителни плащания (наричат се "гаранции") с които тур оператора по нова година си ПРЕДПЛАЩА определен брой стаи за сезона в хотела. Това, че наши пишман хотелиери не са преценили риска (Томас Кук от няколко години си е зле) и са се съгласили на забавени плащания си е само техен проблем.

Г-н Гълбачев да извозва с S-класата си туристите, за негова сметка разбира се, като е толкова загрижен. Жалко че забранено да се псува в коментарите иначе чаплата с клюна каква цветуща щеше да отнесе ...

Саше, много си тъп , бе Саше ! Дъщерната фирма на Томас Кук в Норвегия :Ving reise има милиарди печалба за последните години. Ах, тези изкуствени фалити !

Да бе, фирмената регистрация на "Томас Кук " е Москва. Лубянская площадь (КГБ,ФСБ ) етаж 3, офис- 11. Виж под леглото ти да не се е скрил някой агент на ГРУ.

Да извади пари от джоба си като иска да запази имиджа на България! И тези превозвачи изхранват семейства и плащат заплати! Никой не работи за чест и слава!

хмм, ония във Великобритания не искат да дават пари на вятъра, ние ще покриваме с наши данъци загубите на хотелиерите от фалита, как пък не!

Няма лошо ...

Точно така е!

Ама че възмутително. Щели да изпратят от министерството хора да помагат, в случай че хотелиерите и превозвачите искали пари. Извинете, но ако продължат да изпълняват каквито и да било услуги, просто ще увеличат несъбираемите си взимания. А пък великите британци да вадят пари от джоба така, както се очаква от нас, когато сме там.

Спрете със снимките на ангелкова в близък план! Плашите ората, кокошките спряха да снасят, козите не дават вече млкяко

Кобилата е красиво жувотно. Туй е нящо друго.

ангелакова се сърди, когато не е фронтмен на статиите за тулризъмъ. особено, ако е казала нещо по повода. Тъй че - сорка ш си я гледкаш.

Тази министърка нищо не разбира от туризъм и бизнес ! Защо и давате поле да говари само нищо незначещи клишета ?

Боже, кой ли крепи тая в Мин.съвет ?! Халал да му е !! Нито визия - нито интелект !! Говори се, че като бивша на ДПС била човека на Мазния ?!

егати схемите ..наказателната група зареди брекзит влизав действие ..горките Британци

Кой мазен ? Да не говориш за Свраката (почетния председател) ?

Някой дали се интерисува какво Ангелкова иска.

"Николина Ангелоква" харесва ми :))) напълно определящо дамата

"Кой" е най личния "момък" на ДПС - отдавна се говори за него, напъни се и се сети ?! Оня - същия, който оглозга пирамидата "КТБ" ?!

Диййй Диййй

Тая коза има три хотела и няколко апартамента. Народа гладува,тя си тъпче търбуха.

Има един успешен министър на ГЕРБ. Някой нещо да е направил за България.

Ангелоква, туропераотори? И вие сте една голяма клоака, предендираща за медия

АнгеЛОКВА, с какво странно име е наречена от полуграмотните на дир-а....

Дайте им по 300 лева , като на тези , които гризнаха дървото с чумата по свинете.

от снимката бих си я взел за костюм на вещица за Хелоуин

"За нас е най-важно да запазим имиджа на България!“ ами платете на хората от джобните на Бойко и те ще ги извозят. И те имат семейства и деца които да хранят. Само за едно потупване и надежда, че туристите ще дойдат пак няма да го направят а и не са длъжни. Застрахователите да поемат или да се обадят на Бойко да даде...

Тази необразована и невиждаща по-далеч от носа си самозвана министър на туризма ще торпилира българския туризъм с един удар. Ако наистина прокара такъв закон калпав туроператор няма да се мерне тук. Тази пача незнае, че България като дестинация не е приоритет на туроператорите а сам допълнение към основните им дестинаций.

Уважаема Госпожо, Съвсем нормално е в бизнеса да има фалити и т.п. но НЕ е нормално и е ЦИНИЧНО Вие да ИСКАТЕ БГ Данъкоплатци да покриват тези фалити заради Недалновидността и Некадърността на някой бизнесмени, менаджери и СИЕ на властващите ???

Браво !

Туй кон е противно. Наглосаксонците обичат да загробват изтока чрез дългове.

И само да посмее да стьпе в Русия за да тьрси руски туристи. Само да посмее!

Сложете ѝ някаква маска, бе ... или поне един чувал!

или дори домино..

Да е конь - не е конь, няма пишка. Що е то?

Нас какво ни интерисува,кажи колко бг."бизнесмени"крадци фалираха.Чучуло без грам мо.ък.

Ти виж ,че скоро цяла България ще фалира ,не се коси за "Томас кук"

би Кук знае, че у нас държавата привилегирова данъчно туризма и ще поеме щетите

как се лекува чумата в туризма?

Министерство на туризма - пример за ненужно министерство...

не е умна, но е хубава. супер реклама за туриста