4 дъщерни компании на "Томас Кук" в Европа също фалираха

Николина Ангелоква иска промяна в закона - чуждите туропераотори, работещи в България, да сключват допълнителна застраховка за покриване на щетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е умна, но е хубава. супер реклама за туриста

Министерство на туризма - пример за ненужно министерство...

как се лекува чумата в туризма?

би Кук знае, че у нас държавата привилегирова данъчно туризма и ще поеме щетите

Ти виж ,че скоро цяла България ще фалира ,не се коси за "Томас кук"

Нас какво ни интерисува,кажи колко бг."бизнесмени"крадци фалираха.Чучуло без грам мо.ък.

Да е конь - не е конь, няма пишка. Що е то?

Сложете ѝ някаква маска, бе ... или поне един чувал!

или дори домино..

Туй кон е противно. Наглосаксонците обичат да загробват изтока чрез дългове.

Браво !

Уважаема Госпожо, Съвсем нормално е в бизнеса да има фалити и т.п. но НЕ е нормално и е ЦИНИЧНО Вие да ИСКАТЕ БГ Данъкоплатци да покриват тези фалити заради Недалновидността и Некадърността на някой бизнесмени, менаджери и СИЕ на властващите ???

Тази необразована и невиждаща по-далеч от носа си самозвана министър на туризма ще торпилира българския туризъм с един удар. Ако наистина прокара такъв закон калпав туроператор няма да се мерне тук. Тази пача незнае, че България като дестинация не е приоритет на туроператорите а сам допълнение към основните им дестинаций.

И само да посмее да стьпе в Русия за да тьрси руски туристи. Само да посмее!

"За нас е най-важно да запазим имиджа на България!“ ами платете на хората от джобните на Бойко и те ще ги извозят. И те имат семейства и деца които да хранят. Само за едно потупване и надежда, че туристите ще дойдат пак няма да го направят а и не са длъжни. Застрахователите да поемат или да се обадят на Бойко да даде...

от снимката бих си я взел за костюм на вещица за Хелоуин

Дайте им по 300 лева , като на тези , които гризнаха дървото с чумата по свинете.

АнгеЛОКВА, с какво странно име е наречена от полуграмотните на дир-а....

Ангелоква, туропераотори? И вие сте една голяма клоака, предендираща за медия

Има един успешен министър на ГЕРБ. Някой нещо да е направил за България.

Тая коза има три хотела и няколко апартамента. Народа гладува,тя си тъпче търбуха.

Диййй Диййй

"Николина Ангелоква" харесва ми :))) напълно определящо дамата

Някой дали се интерисува какво Ангелкова иска.

егати схемите ..наказателната група зареди брекзит влизав действие ..горките Британци

Боже, кой ли крепи тая в Мин.съвет ?! Халал да му е !! Нито визия - нито интелект !! Говори се, че като бивша на ДПС била човека на Мазния ?!

Кой мазен ? Да не говориш за Свраката (почетния председател) ?

"Кой" е най личния "момък" на ДПС - отдавна се говори за него, напъни се и се сети ?! Оня - същия, който оглозга пирамидата "КТБ" ?!

Тази министърка нищо не разбира от туризъм и бизнес ! Защо и давате поле да говари само нищо незначещи клишета ?

Спрете със снимките на ангелкова в близък план! Плашите ората, кокошките спряха да снасят, козите не дават вече млкяко

Ама че възмутително. Щели да изпратят от министерството хора да помагат, в случай че хотелиерите и превозвачите искали пари. Извинете, но ако продължат да изпълняват каквито и да било услуги, просто ще увеличат несъбираемите си взимания. А пък великите британци да вадят пари от джоба така, както се очаква от нас, когато сме там.

Няма лошо ...

хмм, ония във Великобритания не искат да дават пари на вятъра, ние ще покриваме с наши данъци загубите на хотелиерите от фалита, как пък не!

Да извади пари от джоба си като иска да запази имиджа на България! И тези превозвачи изхранват семейства и плащат заплати! Никой не работи за чест и слава!

Саше, много си тъп , бе Саше ! Дъщерната фирма на Томас Кук в Норвегия :Ving reise има милиарди печалба за последните години. Ах, тези изкуствени фалити !

Г-н Гълбачев да извозва с S-класата си туристите, за негова сметка разбира се, като е толкова загрижен. Жалко че забранено да се псува в коментарите иначе чаплата с клюна каква цветуща щеше да отнесе ...

Правят се внушения, че по подразбиране тур оператора плаща с 60 дни закъснение услугата. НЯМА такова нещо. Работя в хотелската сфера у нас и в чужбина над 20 години, и мога да ви уверя, че плащанията са такива КАКВИТО си договорил. Например има и предварителни плащания (наричат се "гаранции") с които тур оператора по нова година си ПРЕДПЛАЩА определен брой стаи за сезона в хотела. Това, че наши пишман хотелиери не са преценили риска (Томас Кук от няколко години си е зле) и са се съгласили на забавени плащания си е само техен проблем.

Точно така е!

Така е когато "Томас Кук" се управлява от комунисти и агенти на ДС.

Да бе, фирмената регистрация на "Томас Кук " е Москва. Лубянская площадь (КГБ,ФСБ ) етаж 3, офис- 11. Виж под леглото ти да не се е скрил някой агент на ГРУ.

Да давате тая кобила под статиите за фалита

Кобилата е красиво жувотно. Туй е нящо друго.

ангелакова се сърди, когато не е фронтмен на статиите за тулризъмъ. особено, ако е казала нещо по повода. Тъй че - сорка ш си я гледкаш.